Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung prezentē Galaxy Note20 telefonus, Galaxy Tab S7 planšetdatorus un Galaxy Buds Live, Galaxy Watch3 aksesuārus

    Jaunākie raksti

    Kā jau tas ierasts augusta sākumā, Samsung mūs atkal ir iepriecinājis ar jauniem Galaxy Note sērijas viedtālruņiem. Gluži tāpat kā pērn ar Galaxy Note10 ierīcēm, arī šogad Samsung turpina piedāvāt uzreiz divus Galaxy Note20 sērijas telefonus – Galaxy Note20 un Galaxy Note20 Ultra.

    “Šobrīd savienotas un savstarpēji integrētas ierīces ir svarīgākas kā jebkad. Mainīgos apstākļos, kad informācijai ir liela nozīme, cilvēki visā pasaulē paļaujas uz tehnoloģijām un ātrumu, kādu tās spēj nodrošināt,” stāsta Samsung IT un mobilo tehnoloģiju nodaļas vadītājs Baltijā Jurijs Bušmaks. “Tehnoloģijām ir jāpadara dzīve vieglāka, nevis sarežģītāka, tāpēc mēs esam ieviesuši piecas jaunas savstarpēji integrējamas viedierīces. Kopā tās veido daļu no Galaxy ekosistēmas un darbojas nevainojami”.

    Samsung Galaxy Note20 un Galaxy Note20 Ultra

    Sākam ar jaunajiem telefoniem. Tātad, mums tiek piedāvāti divi Galaxy Note20 modeļi no kuriem viens ir mazliet mazāks un tehniski piezemētāks, bet otrs – Galaxy Note20 Ultra ir aprīkots ar lielāku displeju, akumulatoru un labākām kamerām. Bet par visu pēc kārtas.

    Galaxy Note20 ticis pie plakana 6.7 collas liela AMOLED displeja, kas darbojas ar FHD+ izškirtspēju un 60Hz atsvaidzi. Galaxy Note20 Ultra ticis pie lielāka 6.9 collu displeja ar apliektām malām, kas darbojas ar WQHD+ izšķirtspēju un adaptīvi (tātad, mainīgi) nodrošina līdz 120Hz ekrāna atsvaidzi.

    Kameru departamentā mēs principā redzam jau iepriekš citos Samsung telefonos izmantotas kameras. Galaxy Note20 Ultra ticis pie sekojoša kameru komplekta: 108MP PD OIS (F1.8), 12MP OIS ar 5x optisko tuvinājumu (F.30) un 12MP (F2.2). Savukārt, Galaxy Note20 ir šādas kameras: 64MP OIS ar hibrīda 3x tuvinājumu (F2.0), 12MP PD OIS (F1.8) un 12MP (F2.2). Abiem telefoniem priekšpusē displejā iegriezta 10MP 2PD AF (F2.2) kamera. Galaxy Note20 sērijas 8K kamera ļauj nofilmēt īpaši augstas izšķirtspējas un profesionālas kvalitātes video. Pro Video režīmā ar augstas kvalitātes fokusu, audio, ekspozīcijas, apgaismojuma, tālummaiņas rīkiem un fotografēšanu ar 120 kadriem sekundē, var uzņemt kinematogrāfa cienīgu video. Jaunais automātiskās fokusēšanas lāzera sensors nodrošina precīzu fokusu, bet Pro objektīvi un uzlabotā tālummaiņa ļauj iegūt īpaši skaidras attēla detaļas. Kopā ar bezvadu austiņām Galaxy Buds Live var ierakstīt kristāldzidru audio neatkarīgi no tā, cik daudz trokšņu ir fonā.

    Abi telefoni darbojas ar jauno Samsung izstrādāto Exynos 990 procesoru, bet atšķiras atmiņas apjomi. Latvijā telefoni tiks piedāvāti ar 8GB (LPDDR5) operatīvo un 256 GB pamatatmiņu Galaxy Note20 versijai un 8GB vai 12GB (LPDDR5) operatīvo un 256GB vai 512GB pamatatmiņu Galaxy Note20 Ultra versijai. Piezīmēšu, ka pie microSD atmiņas kartes tiek tikai dārgākais Galaxy Note20 Ultra modelis.

    Latvijā piedāvātais Galaxy Note20 atbalsta 4G sakarus (eksistē arī Galaxy Note20 5G versija), bet Galaxy Note20 Ultra darbosies arī 5G mobilo sakaru tīklos.

    Ja runājam par akumulatora ietilpību un uzlādes iespējām, tad arī te ir atšķirības. Galaxy Note20 ticis pie 4300 mAh akumulatora un 25W vada uzlādes, kā arī 15W bezvadu uzlādes, kamēr Galaxy Note20 Ultra saņēmis ātrāku 25W vada un 15W bezvadu uzlādi un lielāku 4500 mAh akumulatoru. Standarta iepakojumā abi telefoni saņēmuši 25W vada lādētāju.

    Nekur nav pazudis S Pen irbulis un šogad tas ir uzlabots, lai būtiski samazinātu aizturi no pieskāriena displejam un tā reģistrēšanu. Tagad varēsim vēl saprotamāk rakstīt un zīmēt. Piezīmes tagad automātiski sinhronizēsies uz citām mūsu rīcībā esošajām ierīcēm un varēsim veikt anotācijas PDF failiem, pievienot audio komentārus, kā arī telefons automātiski iztaisnos mūsu uzrakstīto tekstu.

    Visbeidzot, Samsung DeX tagad pilnībā darbosies bez vadiem. Nepieciešams tikai displejs vai televizors, kas atbalsta Miracast tehnoloģiju.

    Abi ir lieli telefoni un Galaxy Note20 Ultra sver iespaidīgus 208 gramus. Tāpat jūtams ir arī kameru bloka izbīdījums, taču to “labot” varēsim ar kādu kvalitatīvu vāciņu.

    Galaxy Note20 Latvijā būs pieejams smuki matētā pelēkā, bronzas un zaļā krāsās un Galaxy Note20 Ultra būs nopērkams melnā un bronzas krāsās.

    Samsung Galaxy Note20 un Galaxy Note20 Ultra cena un pieejamība

    Jauno ierīču iepriekšpārdošana sāksies jau no šodienas 5. augusta, bet veikalos brīvi nopērkamas tās būs no 21. augusta. Galaxy Note20 4G versija maksās ap 970 eiro, bet Galaxy Note20 Ultra 5G versija ap 1320 eiro.

    Samsung Galaxy Tab S7 un Galaxy Tab S7+

    Šajā pasākumā Samsung prezentēja arī Galaxy Tab S7 un Galaxy Tab S7+ planšetdatoru versijas. Abas ierīces ir vislielākie Samsung planšetdatori un lieliski noderēs gan multimediju satura patērēšanai, gan darbu veikšanai. Šogad, ņemot vērā apstākļus, pieprasījums pēc planšetdatoriem ir pieaudzis, jo arvien vairāk darbus darām esot kustībā vai ārpus biroja telpām.

    Jaunajiem planšetdatoriem ir uzlabots S Pen irbulis un pārstrādāts vairāklogu režīms – tagad ekrānu varam sadalīt trīs daļās, lai paveiktu vairāk.

    Galaxy Tab S7 aprīkots ar 11 collu LTPS TFT displeju, kas darbojas ar WQXGA izšķirtspēju, bet Galaxy Tab S7+ ticis pie lielāka 12.4 collu Super AMOLED displeja, kas darbojas ar mazliet augstāku WQXGA+ izšķirtspēju. Abas ierīces nodrošina adaptīvo 120Hz atsvaidzes ātrumu.

    Planšetdatorus varēs iegādāties ar 6GB operatīvo un 128GB pamatatmiņu vai 8GB operatīvo un 256GB pamatatmiņu. Papildus var izmantot arī microSD atmiņas kartes līdz 1TB izmēram.

    Planšetdatoriem aizmugurē ir 13MP un 5MP kameru komplekts aizmugurē (ir arī zibspuldze), bet priekšā atradīsim 8MP kameru. Ierīces uzlādei un datu pārraidei tiek izmantota USB Type-C pieslēgvieta, kas ar adapteri var tikt izmantota, lai planšetdatoru pieslēgtu pie lielāka displeja.

    Galaxy Tab S7 ir ticis pie 8000 mAh akumulatora ar 45W ātro vada uzlādi, bet Galaxy S7+ saņēmis ietilpīgāku 10090 mAh akumulatoru, ko arī var ar vadu uzladēt ar 45W jaudu. Tiesa, jaudīgais lādētājs būs jānopērk atsevišķi.

    Abām ierīcēm ir Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 bezvadu savienojumu atbalsts, kā arī var iegādāties arī LTE un 5G mobilos tīklus atbalstošas planšetdatoru versijas.

    Galaxy Tab S7 pirkstu nospiedumu sensors ir iebūvēts ierīces sānā, bet Galaxy S7+ tas ir iebūvēts displejā. Abiem planšetdatoriem ir četri skaļruņi, kuru izstrādē piedalījušies audio profesionāļi no AKG un ierīces atbalsta arī Dolby Atmos.

    Samsung Galaxy Tab S7 un Galaxy Tab S7+ cena un pieejamība

    Jauno ierīču iepriekšpārdošana sāksies jau no šodienas 5. augusta, bet veikalos brīvi nopērkamas tās būs no 21. augusta. Planšetdatori maksās ap 720 eiro par Galaxy Tab S7 4G versiju un Galaxy Tab S7+ 5G cena būs ap 920 eiro.

    Samsung Galaxy Watch3

    Vairākās pēdējās paaudzēs esam iecienījuši Galaxy Watch viedpuksteņus, kas nu kļuvuši jau pavisam lietojami un kvalitatīvi nostrādāti. Šodien Samsung prezentēja jauno Galaxy Watch3 versiju, kas sastāv no divu izmēru pulksteņiem.

    Viens ir mazāks 41mm modelis, kas pieejams nerūsējoša tērauda korpusā, bet lielākais 45mm modelis ir pieejams gan nerūsējoša tērauda, gan titāna korpusos. Nerūsējošā tērauda versija pieejama bronzas, melnā un sudraba krāsā, bet titāna – melnā krāsā. Pulksteņi atblist MIL-STD-810G izturības standartam un nodrošina IP68 mitruma un putekļu noturību.

    Abas ierīces izmanto Super AMOLED dipsleju ar 360×360 pikseļu izšķirtspēju un spēj attēlot informāciju visu laiku. Displeju klāj Corning Gorilla Glass DX aizsargstikls.

    Galaxy Watch3 darbojas ar Exynos 9110 procesoru un Tizen operētājsistēmu. Pulksteņiem ir 1GB operatīvā un 8GB pamatatmiņa. Ierīces sadarbosies gan ar Android, gan iOS telefoniem.

    Pulksteņi nodrošina Bluetooth 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC bezvadu savienojumus un GPS/Glonass/Beidou/Galileo atrašanās servisus. Būs nopērkama arī LTE versija, lai varam darboties autonomi bez telefona.

    Pulkstenis tagad spēs analizēt skābekļa daudzumu asinīs un piedāvās krietni detalizētāku fizisko aktivitāšu analīzi.

    Tas ir premium klases viedpulkstenis, kas seko līdzi lietotāja fiziskajām aktivitātēm, miegam un labsajūtai. Kritiena vai cita negadījuma brīdī strādā kritiena noteikšanas funkcija, kas automātiski nosūta SOS ziņojumu ārkārtas kontaktpersonām.

    Samsung Galaxy Watch3 cena un pieejamība

    Jauno ierīču iepriekšpārdošana sāksies jau no šodienas 5. augusta, bet veikalos brīvi nopērkamas tās būs no 21. augusta. Galaxy Watch3 41mm versija maksās ap 430 eiro, bet 45mm versija ap 460 eiro.

    Samsung Galaxy Live

     

     

    Pēdējais, bet ne mazāk interesantais jaunais produkts ir jaunās Galaxy Live austiņas. Jau baumu fāzē mūs pārsteidza to interesantais dizains, bet nu produkts ir oficiāli izziņots. Austiņas tiešām atgādina mazas pupas un beidzot iegūs aktīvās trokšņu slāpēšanas funkciju.

    Austiņām ir 60 mAh akumulators un tās ar uzladēt no uzlādes kārbiņas, kurai pašai ir 472 mAh akumulators. Kārbiņu varam uzlādēt gan ar vadu, gan bezvadu uzlādi. Samsung sola līdz 8 stundu darbību ar izslēgtu trokšņu slāpēšanu un Bixby balss izsaukšanu ar balss komandu. Kad abas funkcijas ir aktīvas, austiņas darbosies līdz 5.5 stundām ilgi. Ja veiksim uzlādi no uzlādes kārbiņas, tad varam iegūt līdz pat 29 stundas ilgu darbību.

    Austiņas izmanto Bluetooth 5.0 bezvadu savienojumu un būs izmantojamas gan ar Android, gan iOS mobilajām ierīcēm. Tām ir arī IPX2 mitruma noturība, tāpēc varēsim ar tām izskriet kādu riksīti un nebaidīties, ka ar sviedriem tās sabojāsim.

    Samsung Galaxy Live cena un pieejamība

    Jauno ierīču iepriekšpārdošana sāksies jau no šodienas 5. augusta, bet veikalos brīvi nopērkamas tās būs no 21. augusta. Galaxy Live austiņas maksās ap 200 eiro. No veikalu plauktiem nebūtu jāpazūd arī iepriekšējiem modeļiem un tām būs labas cenas: Galaxy Buds+ maksās ap 150 eiro, bet Galaxy Buds – ap 100 eiro.

    Apskati jau drīzumā

    Esam saņēmuši jaunās ierīces uz testiem un jau tuvāko nedēļu laikā padalīsimies ar mūsu iespaidiem par tām. Ko tu domā par šodien prezentētajiem Samsung jaunumiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    41 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Abc
    05.08.2020 17:57

    Trash 🚮
    Biju cerējis uz kaut ko iespaidīgāku. Būs jāpaliek pie vecā Note 10 plus.

    Ainārs
    05.08.2020 18:09

    #vissirslikti
    Bet tiešām. Ultra, protams, varētu būt ok, bet cena un Exynos, baterija arī neizskatās diez ko daudzsološi.
    Parastais Note 20 ir, es atvainojos, bet resursu izniekošana un būtībā būtu aizliedzams ar likumu. Speciāli sagāzti midrange dzelži, lai Ultra izskatītos labāk. Nu, lai jau, bet tad saucam viņu par Lite, E vai Šmē, bet neprasam vairāk par 400-500 eiro. Šis jau ir joks!

    bemeve
    05.08.2020 19:10

    Pēc cenas var redzēt, ka šo var ņemt. Jo dārgāks jo labāks!

    Astro
    05.08.2020 19:20

    Atkal mūsu reģionam flagmaņi ar viduvējiem procesoriem. Kā padsmitgadīgs samsung lietotājs beidzot esmu izdarījis izvēli notestēt Apple nometni. Sākšu ar SE, ja patiks vide, atdošu meitai un paņemšu flagmani.
    Viens no galvenajiem iemesliem maiņai ir tieši Samsung procesoru politika .

    Kaspars Baradach
    05.08.2020 20:29
    Reply to  Astro

    Ja tu tiešām būtu tas padsmit gadu lietotājs, tad zinātu ka ikdienā ekša atpalicība no pūķa nekādā ziņā nav novērojama.

    Astro
    05.08.2020 20:46

    Sorry, pārvērtēju viedtālruņu laiku mūsu dzīvē. Izrādās, ka pirms padsmit gadiem tikai iznāca pirmais apple. Pirmais kārtīgais smartphone pēc maza Sony-Ericson ar izbīdāmu horizontālu klaviatūru man bija Galaxy S5, kas, izrādās, ir tikai 6 gadus atpakaļ. Sajūta, ka sakarīgi smartphones mums jau ir mūžību. Ātri pierodam.

    Par ekša ne-atpalicību no puķa – pilnīgs crap. Pilns internets ar salīdzinājumiem, var sākt no kura gala grib, piemēram:
    https://www.androidauthority.com/galaxy-s20-snapdragon-vs-exynos-performance-1094471/

    pāris izvilkumi:
    Starting off with the CPU-focused Geekbench benchmark, the Cortex A77 core in the Snapdragon variant pulls ahead ever so slightly with a score of 811.4 points versus the 764 points scored by the Exynos version. This difference becomes even more pronounced when we switch over to multi-threaded tests. The four Cortex A77 cores employed by the Snapdragon 865 are a generation ahead of the Cortex A76 cores on the Exynos 990.

    We tested out GPU performance using a combination of GFXBench and 3DMark. Interestingly, the Exynos 990’s Mali G77 GPU performed significantly worse than we’d have expected. With the display set to Full HD, 60Hz mode, we observed that the Exynos chipset’s GPU lagged behind by almost 50%.

    Oskars
    05.08.2020 20:55
    Reply to  Astro

    Es velreiz jautashu, vai tavs loceklis, ka butu tev telefona Snapdragon palielinasies un uzlabosies lietoshanas paradumi? No taa tev nekas neuzlabosies. Nosauc nozimigus iemeslsus, kas ir tiesham verts pieminet un ietekme. Shie raksti ir vairak versti uz sintetiskiem rezultatiem nevis realam dziives situacijam. Brinums ka neraudi, kapec SD ir paaudzi zemak un iepaliek Apple? Ka var pirkt ierici ar SD, ja ne tuvu netiek lidzi Apple CPU.

    Last edited 3 years ago by Oskars
    Rudolfs
    06.08.2020 09:21
    Reply to  Oskars

    Es domāju tas vairāk par to, ka tērē ļoti iespaidīgu naudu, lai dabūtu sliktāku produktu nekā Samsung pārdod citur. Man jau šķiet par tādu naudu būtu jāsaņem labākais cpu, kas Exynos 990 vienkārši nav.

    Astro
    06.08.2020 11:09
    Reply to  Astro

    Tik palūko vai ar ios varēsi padarīt to pašu ko ar android. Dažiem softiem īsti nav ko likt pretī no ābol-play. Es jau vairākkārt pētīju ābolus, bet ie ir neparocīgāki, dārgāki un ne ar ko nav labāki… Lau arī kā man besī Note 9 nepilnības, nākas samierināties, jo pārējie aparāti ir vēl sūdīgāki… :-) Lūkošu, kas šogad ar to 20. sēriju…

    Astro
    08.08.2020 08:23
    Reply to  Astro

    Softs un lietošanas paradumi ir lieta, ko es arī pamatā cenšos saprast. Es savu Note izmantoju daudz kā multimediju iekārtu, bet ir vēlme šo funkciju mazināt un pārnest uz citām ierīcēm, lai telefons paliek vairāk kā telefons un plānotājs. Pamat funkcijas – piezīmes, mūzika, kalendārs – izskatās, ka tas viss apple ir gana ērts, pie tam ikdienā lietoju Macbook, kas padara savienojamību ērtāku.
    Par cenu – baigi jau līdzīgi iet Samsungam ar Iphone pēdējos gadus, bet SE ir tik lēts, ka beidzot ir stimuls notestēt.
    Un jā, par procesoriem runa vairāk ir par attieksmi, nekā 10% veiktspējas starpību, kuru, protams, es nejustu.

    05.08.2020 19:55

    Forši! Es gribētu planšetdatoru un austiņas, bet pārāk dārgi. 😖

    Pēteris
    06.08.2020 00:01

    Viss jaunais ir dārgs. Samsungi parasti ātri vien nometās cenās un pēc gada var jau nopirkt par 20% zemāku cenu.

    06.08.2020 11:45
    Reply to  Pēteris

    Nē, nu jā, protams. Vienkārši gribas uzreiz, bet nav jau obligāti nekur jāskrien. Taisnība vien ir. Ja tas nav tik svarīgi, tad nav ko sasteigt.

    05.08.2020 20:10

    Un kur tad ir 50% kupons?

    Oskars
    05.08.2020 20:36

    Es noskatijos prezentaciju, man loti patika no ta, ka vares uz datora erti darbinat programmas no telefona. Par pashu telefonu, es izlaidisu. Nu vizuali, soreiz nepatik aizmugurejas kameru izvietojums. Note 10 Plus veel turpinasu lietot. Un kartejie gaudotaji par Exynos un Snapdragon, beidziet izradit savu “gudribu”. Man netrauce Exynos procesoru jusu izpratne “nespeeja” attieciba pret Snapdragon. Jo ikdiena zvanishana, sarunas, gan video atskanjoshana, vai bildeshana, muzikas klausishanas neuzlabosies.

    digitalk
    05.08.2020 20:43
    Reply to  Oskars

    un kā ar baterijas patēriņu?

    Oskars
    05.08.2020 20:47
    Reply to  digitalk

    Note 10 Plus ladeju katru otro dienu. Pilnu dienu man vienmer izvelk un nakama diena uz pusdienlaiku lieku laadeet vai ap riita pusi, pirms dodos uz darbu.

    digitalk
    05.08.2020 21:00
    Reply to  Oskars

    tu nesaprati jautājumu, nevis kā ar baterijas patēriņu taviem ieradumiem, bet kā ar baterijas patēriņu salīdzinot divus vienādus aparātus ar dažādiem procesoriem? t.i. nevis subjektīvais “man pietiek”, bet objektīvais — cik ilgi velk.

    Ainārs
    05.08.2020 20:52
    Reply to  Oskars

    Nē, nu, ja cilvēkam patīk maksāt tikpat par 30% švakākāku dzelzi, ok. Viena lieta ir veiktspēja, bet pavisam cita lieta ir baterija. 20-30% baterija nu galīgi nav tāda nepamanāma. Un kādēļ gan? Tad lai ir par 30% lētāk. Šāda komercprakse jau saknē nav godīga, ja kāds reģions vienkārši tiek apdalīts.

    Oskars
    05.08.2020 21:00
    Reply to  Ainārs

    Gribi parunat plashak vispar par negodigu ko.ercpraksi, kapec citos regionos maksa piemeram Samsung, Apple, Huawei vai kadas cita firmas flagmanis letak neka pie mums? Kapec ASV daudz kas ir letak, neka eiropa vai azija? Ko tu neraudi par to? Tachu pec tavas butibas jabut visa pasaule vienadi, tad cenu arii luudzu.

    Jānis
    06.08.2020 00:03
    Reply to  Oskars

    Asv cenas tiek norādītas bez pvn, jo katrā štatā ir sava likme, bet tā kopumā cenas ir diezgan līdzīgas :)

    CooL
    06.08.2020 19:23
    Reply to  Ainārs

    Ko neraudi kad ābols ziemā izslēdzas, lai gan baterija 100%? Kad lago, kad programmiski padara bateriju sliktāku, jaudu mazina? Ko neraudi kad produkts, kura cena abola maximums 500 eiro maksā 1200? Ko neraudi kad ios lago? Ko neraudi kad displeja rāmis ir tik biezs, kā akmens laikmetā un uzacs kā kaukāzietim? Ko nelej krokodīla asaras par švako komlektāciju praktiski tukša un cenām uz puslīdz normālām komplektācijām? Nemaz nerunājot kad par papildus samaksu nopērc “inovācijas” kuras citiem ir jau gadus 5 :)

    digitalk
    06.08.2020 20:48
    Reply to  CooL

    ja cilvēkam aizgrauztais dārzenis ir vienaldzīgs, tad par ko tur raudāt?

    Astro
    06.08.2020 11:28
    Reply to  Oskars

    Zini, vecīt, gaudošu un izrādīšu “gudrību”!
    Jā, neesu testējis snapdragon. Toties pastāvīgi lietojot tikai Note exinos sērijas aparātus, ļoti traucē lēnā darbība. Par naudām, kas ir virs 1K gribētos saņemt kaut ko drošu, ātru un stabilu…
    Pieļauju, ka piezvanīt un nosūtīt sms ar exinos var tīri labi. :-)

    romaxsoft
    06.08.2020 00:02

    Diemžēl jau kuro gadu pēc kārtas Samsung liek vilties. Note 20 ar Exynos joprojām, taču cena 1320 EUR, ja pēc gada vērtība nokritīsies līdz 450 EUR. Galaxy Watch 3 ar izsludināto skābekļa saturācijas mērīšanu, kas bija pieejama pat Gear S, bet kuru Samsuns softa līmenī izvāca, lai tagad varētu lielīties un uzsist saviem 150 EUR vērtajiem pulksteņiem cenu. Turklāt kā tas bija arī ar iepriekšējiem Galaxy Watch, Samsung Pay nestrādā, līdz ar to NFC ir bezjēdzīgs, EKG pieejams tikai Samsung dzimtenē…
    Nākas secināt, ka Samsuns sevi ir pilnībā izsmēlis un inovāciju vietā piedāvā tukšas mārketinga fīčiņas.

    digitalk
    06.08.2020 01:40
    Reply to  romaxsoft

    ir aizdomas, ka Pay un EKG ir jāsaskaņo vietējās varas iestādēs, respektīvi FKTK un VM. tirgus mums maziņš, birokrātiskais aparāts un likumu labirinti nesamērīgi lieli, tāpēc arī attieksme — sūkājiet lāstekas.

    Jānis
    06.08.2020 08:53

    Tātad, tīri teorētiski, ja es gribētu nomainīt savu Note 9 pret Note 20. Es dabūju plastmasas aizmuguri esošā stikla vietā. Es dabūju tādu pašu atmiņu, es dabūju 1080p rezolūciju 1440p vietā. Man tiek atņemts headphone jack, nav Iris Scanner, led notification gaismiņa. Laikam tiešām būs jāmaina, šķiet pilnīgi labs apgreids samaksājot 1000 EUR. Samsung pēdējā laikā iet pilnīgā sviestā.

    Čiekurs
    06.08.2020 09:47
    Reply to  Jānis

    Kopš kura laika plastmasas aizmugure ir sūdīgāka par stikla? Ja atmetam mārketinga uzspiesto farsu, tad stikla aizmugure tāpat kā ūber nolocītais ekrāns dod labumu vienīgi cacām pie nadziņiem, bet praktiski tas nozīmē jēlu olu kabatā.
    Man tieši Note 20 bez Ultra ar plakano ekrānu šķiet beidzot ņemams aparāts no Note sērijas.
    Headphone jack ir pagātne, take it or leave it. Piekrītu tam tur ir jābūt, bet pēc neilga laika neviens to vairs neizmantos.

    Jānis
    06.08.2020 09:55
    Reply to  Čiekurs

    Vai plastmasas aizmugure ražošanā nav lētāka? Lìdz ar to, telefonam cenai teorètiski bùtu jàbùt lētākai. SD atbalsts ari nav. Es tik par to, ka tas telefons ir overpriced as fck. Neko neteiktu, ja maksàtu 700 EUR.

    Čiekurs
    06.08.2020 10:07
    Reply to  Jānis

    Plastmasa ir letāka, bet stikls ir kā ražotāja sevis apdrošināšana no kuras nelaimes gadījumā no klienta dabū atpakaļ piķi par rezerves daļām.
    Par cenām piekrītu. Samsung līdz tam ir izaudzis un mierīgi atļaujas prasīt vairāk par štuku par savu top produktu, kas pēc tāda neizskatījās jau Note 10 laikā, jo bija apgraizīts.

    Astro
    06.08.2020 11:21
    Reply to  Čiekurs

    vecās klāt slēdzamās audio ierīces, ja tās nav mēsli, nemainās ik pēc gada. Arī ik pēc 10 g. nē!!! :-) Tātad manai ērtībai vajag 3,5mm. Un ar pārejām neaizsistu lādcaurumu.

    Ainārs
    06.08.2020 10:06
    Reply to  Jānis

    Tas plastmasa vs stikls ir jautājums bez pareizās atbildes, bet stikls vienkārši skaitās vairāk premium materiāls, domāju, ka lēmums būvēt no plastmasas ir tīri ar domu, lai būtu lielāka atšķirība starp šo un Ultra, kaut kā tak ir jāpārliecina, ka vajag maksāt par 400 eiro vairāk.

    Pats es joprojām sapņoju par laikiem ar alumīnija korpusiem, bet laikā, kad ir jāpārdod bezvadu uzlāde, ko tāpat gandrīz neviens nelieto un spīdīgi, krāsaini korpusi, tas tāds naivums vien ir.

    06.08.2020 10:55
    Reply to  Jānis

    Man tieši kāreiz viena Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G uz galdiņa atradās vakardien pēcpusdienā. Pakomentēšu pirmos iespaidus par aizmuguri – man ir absolūta pārliecība, ka visi, kuri būs paņēmuši Note20 Ultra rokās tomēr atzīs, ka tas ir drīzāk stikls, nevis plastmasa. Ja piešauj klāt zobus, šķiet, ka tas ir matēts stikls, bet materiāls ir siltāks, ja to salīdzina ar stiklu. Tikai vieni vienīgi plusi. Saku no sirds, nevis tāpēc, ka kāds man būtu samaksājis.

    Last edited 3 years ago by Artis Ābols
    Falks227
    06.08.2020 11:02
    Reply to  Artis Ābols

    Runā ka plastmasas aizmugure ir Note 20 (parastajam). Note 20 Ultra aizmugure esot no stikla.

    06.08.2020 11:04
    Reply to  Falks227

    Parasto Note 20 neesmu redzējis, bet – jā, tas esot plastmasīgs.

    1102
    06.08.2020 11:11
    Reply to  Artis Ābols

    veikalā:
    — jūs ko, gribat apēst telefonu? vispirms samaksājiet!
    — es tikai gribēju saprast, kas par materiālu izmantots aizmugurei!

    06.08.2020 11:38
    Reply to  1102

    Teikšu tā – mūsdienu materiāli ir tik viltīgi, ka ar pirksta galu vai nagu tiešām nepateiksi, kas tas tāds ir. Zoba piešaušana nemelo.

    Ainārs
    06.08.2020 11:12
    Reply to  Artis Ābols

    Jā, jā, plastmasa ir tikai parastajam, Ultra joprojām no stikla.

    Aigi
    06.08.2020 11:32

    Jāpatur rokās, jāsagaida apskati un tad jāizdomā, ņemt vai nogaidīt.

    Maigonis Blokčeins
    08.08.2020 00:19

    Izskatās, ka Note 20 baigi neatšķiras no Note 10 Lite. Vai pareizi saprotu?

    Reklāma