Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piedāvā bezvadu lādētāju un telefona dezinficētāju vienā ierīcē

    Jaunākie raksti

    Koronavīrusa pandēmijas laiks ir bijusi ļoti laba reklāma dažādām maza izmēra ultravioletās gaismas dezinfekcijas iekārtām, kuras ir lieliski piemērotas mūsu netīrajiem viedetelefoniem. Šo kompāniju papildinājis vēl viens risinājums no Samsung.

    Kaut arī šīs divi vienā ierīces īstais ražotājs ir ITFIT, kompānija savu produktu tirgo kooperējoties ar Samsung. Viena no labajām lietām ir tā, ka telefonu iespējams gan reizē uzlādēt, gan dezinficēt, jo bezvadu uzlāde notiek tieši ierīces iekšā nevis kā Mophie firmas risinājumā. Šajā gadījumā telefonu iespējams vai nu lādēt vai dezinficēt atsevišķi. Samsung piedāvātā UVC dezinfekcijas ierīce principā nav nekas īpašs, jo tā izmanto šo visefektīvāko gaismu dezinfekcijai, kā arī norādītais ieguvums ir 99%, kas visiem ražotājiem ir gandrīz identisks.

    Reklāma

    Uzņēmuma ITFIT ierīces dezinfekcijas laiks ir 10 minūtes, arī tas līdzīgi kā konkurentiem, līdz ar to šī ir vēl viena ierīce kopējā tirgū tikai sadarbojoties ar populārāku brendu. Šobrīd tā pieejama vienīgi Taizemē, un tās cena ir ~51 USD (~45 EUR), kas patiešām ir nedaudz lētāka un pievilcīgāka kā konkurentiem.

    Koronavīrusa izplatības pirmajos mēnešos Samsung pat piedāvā speciālu mobilo telefonu dezinfekcijas programmu, jo mūsu uzticamie plaukstas draugi patiešām ir ļoti netīri un sušķīgi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Čiekurs
    06.07.2020 13:02

    Ilgtermiņā dzīvojot maksimāli sterilā vidē mēs pie pirmā spēcīgā baciļa, kas agri vai vēlu uzrodas, izjūtam to daudz smagāk, nekā tie kuri regulāri rij smiltis un dzīvo salīdzinoši netīrā vidē.
    Telefons ir netīrs, bet vismaz pieradina imūnsistēmu pie patstāvīgiem “upgreidiem”. Protams, ir lietas ko tai pagaidām nekādi nepacelt.

    1300
    06.07.2020 15:39
    Reply to  Čiekurs

    Tāpēc gudri cilvēki regulāri izmanto sabiedrisko transportu un pirms ēšanas nemazgā rokas)

    Reklāma