Web Analytics
More
    Reklāma

    Mophie radījis telefonu dezinfekcijas ierīci ar iebūvētu bezvadu lādētāju

    Jaunākie raksti

    Kompānijas Mophie un Invisible Shield, kuras nodarbojas ar dažādu akesuāru pārdošanu Apple un Samsung telefoniem, izlaidušas savas UV staru dezinfekcijas ierīces, no kurām viena darbosies arī kā bezvadu lādētājs.

    Pandēmijas sākumā mēs ziņojām par to, cik patiesībā netīri ir mūsu telefoni un ierīces, kuras aptaustām ikdienā, un kādos veidos tās iespējams notīrīt un dezinficēt. Visiedarbīgākais veids ir ultravioletu staru izmantošanu, taču patiesībā nav tik daudz speciālizēto produktu, īpaši par pieņemamu cenu.

    Reklāma

    Avots: Mophie

    Par 49,99 EUR iespējams iegādāties speciālu UV-C staru vannu, kurā ieliekot telefonu izmērā līdz 6,9 collām vai kādu citu mazu lietu 5 minūšu dezinfekcijas sesijai, tiks notīrīti 99,9% baktēriju un vīrusu. Otrs Mophie produkts ir līdzīgs tikai ar iebūvētu bezvadu uzlādi. Tiesa, bezvadu uzlāde nedarbojas reizē ar dezinfekciju, jo tās nolūkos telefonu ir jāieliek noslēgtā telpā ar vāku, bet bezvadu uzlāde darbojas uzliekot telefonu uz šī vāka. Tā kā no praktiskā viedokļa tas nebūs pārāk ērts, un tā cena ~71 EUR.

    Šīs abas iekārtas būs tiešie konkurenti līdz šim zināmākajai dezinfekcijas iekārtai PhoneSoap.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma