Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone SE 2020 DxOmark novērtējums saskan ar tā cenu

    Jaunākie raksti

    Pēdējo pāris mēnešu lielākais Android viedtālruņu bieds nav vis iPhone 10 sērija, bet gan pieticīgas cenas iPhone SE 2020. Jau bija zināms, ka iPhone SE 2020 stiprās puses ir izmērs, cena un jauda, bet kamera šajā viedtālrunī gan vērtējama kā ne pārāk moderna.

    DxOMark veikuši savu zinātnisko iPhone SE 2020 kameras novērtējumu, lai sniegtu mums uzskatāmi salīdzināmus lielumus ar citiem viedtālruņiem. Protams, iPhone SE 2020 nespēj saņemt punktus kategorijās, kur tiek tetstēts optiskais palielinājums, platleņķa kameras, bokē efekti un citas modernās viedtālruņu maģijas, bet tāpat iPhone SE 2020 kamera uzrādījusi gana augstu 101 punktu.

    Reklāma

    Turpat blakus DxOMark Mobile tabulā atrodas Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi MIX 3, ASUS ZenFone 6, LG G8 ThinQ un Xiaomi Mi 8, kas ir aptuveni divus gadus veci flagmaņi.

    iPhone SE 2020 lieliski veicies video uzņemšanas sadaļā, jo viedtālrunis spēj uzņemt 4K video ar 60 kadriem sekundē, kā arī tam ir spējīgs autofokuss un attēla stabilizācija. Diemžēl viedtālrunim pieklibo pašiņu kamera un nav jau minētā platleņķa vai optiskā palielinājuma.

    Te lasāms arī mūsu iPhone SE 2020 apskats.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JohnAddams
    01.07.2020 11:58

    4 punkti zem Galaxy Z-Flip – neizskatās, ka sakrīt ar cenu ;)

    Reklāma