Web Analytics
More
    Reklāma

    “Fiqsy” Rīgā jau pavisam drīz piedāvās 100 Renault Zoe elektroauto

    Jaunākie raksti

    Latviešu elektrisko skrejriteņu nomas serviss Fiqsy, piesaistot Altum finansējumu vairāk nekā 2,4 miljonu apmērā, iegādājies 100 jaunas elektriskās Renault Zoe automašīnas, kļūstot par lielāko koplietošanas servisu Baltijā elektroauto segmentā.

    Altum jau no 2017. gada uzņēmumiem piedāvā iespējas finansēt dažādus ar energoefektivitāti un atjaunojamajiem energoresursiem saistītos projektus, kur viens no šīs naudas izmantotājiem ir Fiqsy, papildinot savu elektrisko skrejriteņu un kravas mikroautobusu parku ar elektroauto. Renault Zoe mašīnas piegādās izplatītāji Norde un Mūsa Motors Rīga. Šī investīcija palielinās Latvijas elektroauto tirgu par 10 procentiem.

    Fiqsy tikai pagājušajā gadā sāka piedāvāt elektroskrejriteņu nomu, bet šīs nozīmīgās investīcijas ļaus kā pirmajiem Latvijā uzsākt masveida elektroauto nomu. Līdz šim viens no zināmākajiem kaimiņvalstu servisiem ir Spark, kurš, iespējams, kaut kad gatavojas savu servisu piedāvāt arī Rīgā.

    Vēl gan elektroauto nav pieejami lietošanā, taču tas sagaidāms jūlija pirmajā pusē. Fiqsy lietotnes pieejamas gan Android, gan iOS operētājsistēmām.

    Starp citu, mūsu 1000km elektroauto testu projekta ietvaros tieši šajā nedēļas nogalē šo tālo ceļu mērosim ar Renault Zoe. Jau laicīgi pieseko Kristapa Instagram kontam, tur visas sestdienas gaitā viņš informēs par saviem piedzīvojumiem.

    AvotsDelfi
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    01.07.2020 12:18

    Beidzot masām būs iespēja noņemt skaidu ar elektroauto un pašiem saprast elektro auto plusus un mīnusus!

    Agris
    01.07.2020 12:25

    Šī ir lieliska ziņa, noteikti izmēģināšu šo piedāvājumu, ja cena nebūs kosmiska

    Andito
    01.07.2020 14:13

    Interesēs paskatīties 1000Km reportu un tad vel izlaist, izskatās normals autiņš sievietei pa pilsētu :)

    Krotow
    02.07.2020 01:45

    Kamēr masas nepaspēs izbaudīt ar lādēšanu saistīto neērtību burvību, dzīvojot daudzstāvenē vai braucot apkārt pa Latviju, pilnas ainas vienalga nebūs.

    Agris
    02.07.2020 08:34
    Reply to  Krotow

    Domāju ar 100 auto Rīgā to varēs izbaudīt jau pamazām..
    Interesanti gan, ja šādu auto izbrauks praktiski līdz beigām vai pavisam līdz beigām – kā Fiqsy tos lādēs? Ar ģeneratoru brauks vai evakuēs pie sevis vai sistēma neļaus nobraukt pilnīgi sausu 🙄

    TopStar
    08.07.2020 01:20

    2.8miljoni nevis 2. Un autiņus jau var nomāt. Nav vairs jāgaida kā rakstīts nedēļas.

    Reklāma