Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī OnePlus gatavo savu AirPods austiņu versiju

    Jaunākie raksti

    Gribētos teikt, ka šis jau kļūst pat nedaudz smieklīgi, bet kopš Apple AirPods iznākšanas 2016. gadā, ikviens sevi cienošs viedtālruņu ražotājs ir izlaidis savu interpretāciju šajā segmentā, un izskatās, ka tam pievienosies arī OnePlus.

    Par OnePlus Buds bezvada austiņu izlaišanu tika baumots jau iepriekš, taču šobrīd Android 11 Beta versija OnePlus 8 telefoniem savā kodā atklājusi atbilstošu nosaukumu un informāciju par diviem atsevišķiem mazajiem skaļruņiem. Nav šaubu, ka tas norāda uz produkta pieejamību nākotnē.

    Reklāma

    OnePlus Buds nosaukums pat nav ļoti oriģināls, un to nevar teikt arī par austiņu dizainu, kurš provizoriski būs gandrīz identisks Apple AirPods abām paaudzēm. Protams, neiztikt bez speciālās uzlādes kārbiņas, kura vairāk atgādina Huawei FreeBuds apaļo dizainu, kā arī austiņas uztvers žestus. Pagaidām gan nav izskanējusi informācija par aktīvo trokšņu slāpēšanu, kas principā šobrīd ir viena no noteicošajām lietām.

    Austiņu oficiālā apstiprināšana varētu tikt sagaidīta jau pavisam drīz – jūlija mēnesī -, kad būs zināma arī precīza tehniskā specifikācija un nosaukums. OnePlus austiņas pievienosies Samsung Galaxy Buds, Huawei FreeBuds, Google Pixel Buds, Xiaomi Mi True Wireless Earphones.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma