Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt Food uzsāk ēdienu piegādi Jūrmalā

    Jaunākie raksti

    Bolt no šodienas arī Jūrmalas iedzīvotājiem piedāvā Bolt Food ēdienu piegādes pakalpojumu, kas ikvienam Bolt Food aplikācijas lietotājam sniegs iespēju saņemt siltu maltīti vai pārtikas produktus tieši pie savas mājas durvīm.

    Pirmās 7 dienas jebkura piegāde 2 km radiusā no piegādes vietas lietotājiem būs bezmaksas. Sākotnēji lietotnē būs pieejami tādi restorāni kā Tokyo City, Gan Bei, Redbus, Picburg, Hesburger un citi. Pārtikas produktus būs iespējams pasūtīt no Mego veikaliem. Visi pasūtījumi tiks nodoti bezkontakta veidā, lai samazinātu saskarsmi starp restorānu, veikalu darbiniekiem, kurjeriem un platformas klientiem.

    Reklāma

    “Mēs neapstājamies attīstībā un, ņemot vērā klientu pieprasījumu, strauji turpinām paplašināties reģionu līmenī. Mums ir prieks, ka varam palīdzēt restorāniem un pārtikas veikaliem efektīvi un ātri veikt piegādes arī Jūrmalas pilsētā,“ stāsta Klāvs Gipters, Bolt Food vadītājs Latvijā.

    Lai veiktu pasūtījumu, nepieciešams lejupielādēt Bolt Food aplikāciju Apple vai Android ierīcēm. Pasūtījuma veikšanai jānorāda piegādes adrese, jāizvēlas restorāns vai veikals, jāatzīmē ēdieni un jāapmaksā pasūtījums ar bankas karti caur mobilo lietotni. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

    Pagājušā gada augustā Bolt Food platforma tika atklāta Igaunijā, kam sekoja gan Lietuvas, gan Latvijas tirgus. Līdz ar pakalpojuma popularitātes pieaugumu, Bolt Food jau ir pieejams vairākās Latvijas pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā un tagad arī Jūrmalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivars Š.
    12.06.2020 13:14

    Kad būs Ventspilī?

    Reklāma