Web Analytics
More
    Reklāma

    “Futuremood” laiž klajā garastāvokļa maiņas saulesbrilles

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums “Futuremood” nācis klajā ar unikālām saulesbrillēm, kas, izmantojot tehnoloģijas, ietekmē valkātāja garastāvokli. Norādīts, ka ar šo aksesuāru uzņēmums pārraksta saulesbriļļu vēsturi, laižot tirgū pirmo jauno zīmolu kopš slavenā Oakly. Kā uzsver Futuremood – viņu radītās saulesbrilles ir pirmais šāda veida produkts, kas ar izstarotās gaismas palīdzību spēj mainīt noskaņojumu.

    Nēsājot Futuremood radītās saulesbrilles, jebkurš garastāvokļa maiņas efekts rodas, pateicoties objektīvu ražotāja “Zeiss” izstrādātajai halohroma tehnoloģijai. Veicot zinātniskus eksperimentus, ir pārbaudīts un pierādīts, ka patiesi kaut kādā mērā caur brillēm filtrētā gaisma var mainīt cilvēka garastāvokli. Brilles pieejamas četrās dažādās krāsās: relaksējoši zaļā, atsvaidzinoši zilā, enerģiski sarkanā un piesātināti dzeltenā. Krāsu izvēle gan atkarīga no katra paša gaumes. Iespējams izvēlēties arī vienu no diviem saulesbriļļu stiliem – ar bieziem, kantainākas formas rāmjiem vai ar nedaudz tradicionālāku, noapaļotu ietvaru.

    Reklāma

    Futuremood mājaslapā pašreiz pieejami varianti trīs krāsās: zilā, zaļā un dzeltenā. Katrs no šiem košajiem un noskaņojumu ietekmējošajiem aksesuāriem iegādājams par 175 dolāriem.

    Avots: Futuremood

    Futuremood īpašnieki norāda, ka inovatīvās saulesbriļļu lēcas redz kā iespēju, kur izvērst plašākus materiālzinātnes eksperimentus un produktu attīstību pasaulē. Tomēr kā jau daudziem uzņēmumiem, arī Futuremood koronavīrusa radīto seko dēļ neklājas viegli. Situāciju pastiprina fakts, ka saulesbriļļu detaļas tiek gatavotas vairākās valstīs, tāpēc produkcijas ražošana šobrīd stipri aizkavējas. Tomēr uzņēmums tāpēc negrasās apstāties. Par spīti pandēmijas radītiem ierobežojumiem Futuremood rada otru produktu līniju, kas gan ietver krietni tradicionālāka izskata un funkciju saulesbrilles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma