Web Analytics
More
    Reklāma

    Lego piedāvās bāku ar motorizētu Freneļa lēcu

    Jaunākie raksti

    Lego fani var saausīties, jo no 1. septembra plastmasas konstruktoru uzņēmums piedāvās sevis veidotu bāku, kas būs aprīkota ar Freneļa lēcu, lai imitētu īstas bākas darbību.

    Uzņēmumam vienmēr patīk piedomāt pie saviem īpašajiem Lego komplektiem, un šī bāka noteikti būs viens no tādiem. Tā nebūs tikai statisks konstruktors, bet spēs imitēt īstu bākas darbību, jo būs aprīkota ar rotējošo lēcu, kas ļaus raidīt gaismas staru. Šis Lego būs vairāk piemērots pieaugušajiem, un mūsdienas redzam ļoti daudz dažādu interesantu produktu no Lego, kas paredzēti visa vecuma grupām.

    Reklāma

    Bākas augstums sasniegs 50 cm, līdz ar to tā nemaz nebūs tik miniatūra. Papildu tam, pie bākas atradīsies ugunskura vieta ar degošu mākslīgo liesmu. Nav aizmirsts par iekšējo izkārtojumu, jo arī tas būs pietiekami smalki attēlots dažādos stāvos. Protams, līdzi komplektā nāks divas bākas sargu figūriņas, jo bez atbildīgiem darbiniekiem, tā nespēs darboties. Līdz ar to Lego jau sen vairs nevar uzskatīt par kaut ko vienkāršu, bet tajos tiek ietvertas dažādas tehnoloģijas, motori un citas kustīgas detaļas, kas ļauj realizēt dažādus interesantus produktus.

    Lego komplekta ideja ir cilvēku veidota, jo oficialajā mājaslapā ir iespēja iesniegt dažādas konstruktoru idejas. Ja tā sasniedz desmit tūkstošu interesentu atbalstu, tad uzņēmums var realizēt attiecīgos produktus. Šajā reizē to ieteica fans Sandro Quattrini, kura ideja sākumā nedaudz atšķīrās no gala izpildījuma, taču no 2020. gada tā ir sasniegusi attiecīgo atbalstītāju skaitu, lai Lego realizēt šo projektu. Komplekta cena būs 299,99 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.08.2022 09:39

    Pieaugušajiem? Nopietni?… Pieaugušajiem ir 3D priteri un modelisms.

    REALAIS
    22.08.2022 10:00
    Reply to  KKTK

    Nu jā, varētu piekrist, ka būtu jānomaina uz “nabadzīgiem pieaugušajiem”.

    Biteme
    22.08.2022 11:35
    Reply to  REALAIS

    Pieaugušie bez liekas naudas pērk elektrovelo par 10K, nevis Teslas par 100K. Bet lego tomēr lai paliek bērniem.

    REALAIS
    22.08.2022 13:13
    Reply to  Biteme

    Viss tik vienkārši ar jums. Visiem jābūt pēc viena šablona. Bet situācijas ir dažādas un iemesli arī, kāpēc lai pieaugušie pirktu šādus lego komplektus. Pasaule ir daudz plašāka un vai tad beigās nav vienalga, kur katrs tērē savu naudu. Atrod savu hobiju un galvenais, ka ir kaut kas ar ko ņemties brīvajā laikā.

    Biteme
    22.08.2022 13:24
    Reply to  REALAIS

    Piekrītu – jebkurš no-pirkšanas-atkarīgais ir nesalīdzināmi sakarīgāks par idejisko, kas atbalsta kaimiņvalsts iedzīvotāju nogalināšanu. Pārfrāzējot – make playground, not war.

    22.08.2022 11:41
    Reply to  KKTK

    tieši tā, pieaugušajiem. 3D printeri un modelisms ir jau entuziastiem, kuri gatavi tērēt uz savu hobiju daudz vairāk brīvā laika.

    Rūdolfs Rancāns
    22.08.2022 12:45
    Reply to  KKTK

    mans iekšējais bērns ir labāks par Tavu iekšējo bērnu!

    Reklāma