Web Analytics
More
    Reklāma

    Nē, OnePlus 8 Pro krāsu kamera neredz cauri apģērbam

    Jaunākie raksti

    OnePlus 8 Pro ir viens no šī gada pilntiesīgajiem flagmaņiem, vai vismaz viedtālruņa cena ir vienlīdz augsta ar Huawei P40 Pro un gandrīz sasniegusi Samsung S20+ augstumus, kamēr Apple pakāpies pamatīgu soli atpakaļ cenas ziņā vismaz vienam modelim.

    OnePlus 8 Pro iebūvēta it kā jauna kamera, kas nodēvēta par krāsu kameru, bet izrādās, ka faktiski tā ir kamera, kuras sensors “redz” vai vismaz daļēji spēj uztver arī infrasarkano starojumu, ko ikdienā izmantojam televizora pultīs un daudzās citās ierīcēs. OnePlus 8 Pro krāsu kamera “redz” arī to, ko cilvēka acs neuztver, bet cauri sienām un apģērbam ar OnePlus 8 Pro neredzēsi. Ar OnePlus 8 Pro var “redzēt” cauri atsevišķām plastmasas detaļām, kas ir tieši paredzētas infrasarkano staru cauri palaišanai, piemēram, tajās pašās TV pultīs, tuvuma sensoros un citās ierīcēs, kur izmanto infrasarkanos starus.

    Reklāma

    Zinām, ka Ķīnā tiks atspējota OnePlus 8 Pro iespēja “redzēt” caur šiem atsevišķajiem priekšmetiem, bet citviet pasaulē, visticamāk, OnePlus 8 Pro saglabās šo iespēju vai arī tā tiks pielāgota. Esot bijuši gadījumi, kad ar OnePlus 8 Pro kameru var saskatīt ķermeni caur ļoti plānu specifiska materiāla apģērbu, bet arī tad bija nepieciešami noteikti temperatūras apstākļi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janis Liepins
    20.05.2020 09:40

    Kkad sen šo efektu ar video demonstrēja arī Huawei p30pro lietotājs. Pašam nav izdevies atkārtot. Iespējams ka kkādā specifiskā t un setingu režīmā tas jādara

    johny
    20.05.2020 10:24

    eh, laikam jāatceļ pasūtījums…

    Sudbambuls
    20.05.2020 19:05

    Unbox therapy parādija, ka cauri parastam T-kreklam var redzēt.

    Reklāma