Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei P40 Pro trīs nedēļu tests (video)

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ publicējām savu Huawei P40 Pro apskatu un tajā norādījām uz, mūsuprāt, būtiskām niansēm ar ko būs jāsaskaras visiem šī jaunā telefona lietotājiem. Bet īsumā, bez Google servisiem un lietotnēm mūsu pusē šāda telefona lietošana vairumā gadījumu būs problemātiska. Bet kā dzelzis, protams, jaunais Huawei P40 Pro ir lielisks produkts!

    Arī Lauris (Konsumer) ir pamatīgi notestējis šo telefonu un sagatavojis ļoti interesantu video. Viņam ar šo telefonu ir gājis labāk un aicinu iepazīties šo materiālu.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artis Ābols
    09.04.2020 16:15

    Skatos, ka kopēji no Huawei P20 modeļa un tiešām pārnesas Maps, Instagram un pāris citas lietotnes, kas mūsu gadījumā no Samsung netika pārnesti. Šī ir interesanta nianse.

    09.04.2020 16:26
    Reply to  Artis Ābols

    Kā video minēju, man nebija iespēja pārkopēt Samsungu vai iPhone. Domāju, ka tur ir kaut kāda saistība ar to, ka no Huawei uz Huawei ierīci tika veikta klonēšana. Šī tiešām ir intersanta nianse.

    Igors
    09.04.2020 17:01
    Reply to  Konsumer

    Sveiks youtube vanced mēģināji?

    09.04.2020 17:14
    Reply to  Igors

    –EDIT– Uzliku. Gāja. Nevarēju ielogoties iekšā izmantojot savu Google kontu :(..
    .
    Es iepriekš nebiju par tādu zinājis, bet mēģināju lejupielādēt, bet nesanāca uzlikt. Uz šo brīdi mans risinājums ir vienkārši grāmatzīme uz sākuma ekrāna no kuras uzreiz piekļūstu YouTube. Nav ērti un man tas, personīgi, nepatīk, jo man kā YouTuberim bija daudzi servisi telefonā, bet šobrīd esot izolācijā es tāpat to skatos no datora. Pēc izolācijas varētu būt skaidrāk. Ja godīgi, es savus Android telefonus nekad īpaši neesmu lietojis ārpus tā, kā ir paredzēts. Neesmu rootojis, kačājis daudz “ļevās” modētāju aplikācijas, jo man tas vienmēr ir šķitis lieks čakars. Iespējams, ka tagad vajadzētu tam pievērsties vairāk šī telefona sakarā. Redzēs, kā ar laikiem sanāks. Vēl jau jātaisa arī citi apskati :).

    Igors
    09.04.2020 19:00
    Reply to  Konsumer

    Youtube vanced ir pārāka par parasto. Skan ar izslēgtu ekrānu un nav reklāmu. Lai ielogotos ir jāinstalē microg. Mani nedaudz tracina kā tiek popularizēta tā nespēja lietot Huawei. Bet diemžēl dēļ nepieciešamības lietot zvanu ierakstus lietoju oneplus un vienkārši lai kaut ko pierādītu neplānoju pirkt citu :)

    09.04.2020 19:28

    Rodas priekštats ka Kursors ir pievienojies ASV sankcijām :) ja kas tad te saite kā uz p40 uzinstalēt google servisus un mierīgi lietot google play. https://youtu.be/ZYhlr_BQGlw

    keira
    09.04.2020 23:30

    Tas būtu OK loterijā vinnētam telefonam, bet vai tad tirgū tiešām trūkst telefonu par štuku, kas jauizņemts no kastes dara visu ko vajag?

    09.04.2020 19:56

    Kad testēju P40 Lite GSMArena bija ielikusi rakstu par vienu hacku, kurš bija reāli tikai aplikācijas lejupielāde. Tā man gāja un servisi uz Lite darbojās. Kad dabūju P40 Pro uz apskatu, tad (kā jau GSMArenā bija minēts, ka darbosies līdz kaut kādam Martam), tad nepaspēju uzlikt uz Pro un pārbaudīt. Bet es domāju, ka šis kaut kādā veidā bet tomēr ātri atrisināsies. Kāds 100% uzkodēs kaut kādu aplikāciju, kura visu savienos. Vai arī Trampam apniks čakarēties. Vai arī Googleu un Huawei atradīs kaut kādu caurumu sankcijās un to exploitos.

    09.04.2020 19:50
    Reply to  Igors

    Es liku arī it kā to microg. Nu man tā bija pirmā sastapšanās ar YT aplikāciju, kura nav YT aplikācija :D. Tur vajadzēja vēl kaut kādu instalēt, tad caur to to microg, tad to Vanced. Bet tajā iekšā it kā man jautāja apstiprinājumu, ka slēdzu kontu klāt, bet tālāk nekas arī diži nenotika. Bet tagad zinu, ka ir YT app, kurš ļauj fonā spēlēt. Tas man oriģinālājā aplikācijā tracināja, kopš vispār parādījās.

    10.04.2020 01:36
    Reply to  Konsumer

    Neklausi Kristapu, viņš gan lieto vārdu nūģi bet pats vien tāds ir :) Vanced versijas no orģinālā avota neko nezog. Lietoju jau no paša sākuma. Sīkajiem autiņā patīk klausīties youtube playlistes tāpēc lietoju. Microg ir jāuzstāda pareizā secībā pareiza versija, tad viss iet.
    YT vanced būtībā ir uzlausta youtube premium versija

    gggg
    10.04.2020 05:34

    Kā tu zini, ka nezog? Kur cilvēki dabū to pārdrošības sajūtu, lietojot krekotas, labotas, slikti pārbaudītas, pirātiskas programmas? Izstrādātāju nodomi var būt dažādi, kā arī beigās var atklāties, ka lietotne satur nopietnus drošības caurumus.
    Dažreiz, iebrienot Android pasaulē, nākas šokēties par to, ka nekur netiek prasīta jelkāda atbildība. Cilvēks uzliek sev kaut kādu ROM, pa virsu uzliekam kaut kādā vietnē nokačātu YouTube vai Spotify alternetīvu, tad vēl pāris pirātiskas aplikācijas no The Pirate Bay, tam visam beigās vēl aplikācija, kas ļauj ierakstīt sarunas, nebrīdinot cilvēku, ar ko esi sazinājies. Pilnīgi pofig, ja atklāsies kāds 0-day caurums, sak, kuram gan Tavi dati ir vajadzīgi. Arī malware saķeršanas risks, datu noplūde vai turpmākais atbalsts ne īpaši interesē. Kā saka, nopērk ierīci, kam programmatūras atbalsts palicis vēl gads, saliek iekšā drazu un uzdāvina mammai. Un iesaka tā darīt mainstream lietotājam.
    Es tiešām vēl aizvien nespēju izkāpt no sava burbuļa, tāpēc šāds palags radās.

    10.04.2020 15:45
    Reply to  gggg

    Var arī ķiveri galvā uzvilkt un sēdēt mājās bez interneta. Jo dari tu ko gribi bet vairs nu nekur nenoslēpsies :)

    Andrejs Krots
    10.04.2020 19:23

    Ejiet laukā pastrādāt brīvā dabā nevis sutkām telefonos sēdē
    Nejau korona ir vīrus, bet visi šie smukie spīdīgie struntiņi ar ko esam apsēsti

    12.04.2020 03:53

    Kas tad tas par telefonu?! Ērms ne telefons. Īstie telefoni ir no plastmasas un ar 2000 miliampēru (vai kā tur tās mērvienības) bateriju. Pēc nopirkšanas tie jāievīsta biezā plēvē. Zin, lai nedod dievs nesaskrāpējas.

    Ingmars
    14.04.2020 13:17

    Paldies par telefona apskatu!! Beidzot kaut kas izsmeļošs latviešu valodā. Ļoti labprāt redzētu video autora domas par bezvadu austiņām, vai ir kaut kur pieejams tāds apskats?

    Axel
    17.06.2020 10:56

    Labdien! Vai Lv tirgū plānojās būt P40 Pro + modelis? un vai ir diži liela atšķirība starp P40 Pro un P40 Pro +?

    Reklāma