Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Buds+ apskats (video)

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ publicējām Huawei FreeBuds 3 bezvadu austiņu apskatu un šobrīd kopā ar jaunajiem Samsung Galaxy S20 sērijas flagmaņiem testēju arī jaunās Samsung Galaxy Buds+ bezvadu austiņas. Man ļoti patika pagājušā gada Galaxy Buds austiņas un no jaunā modeļa sagaidu ne sliktāku sniegumu. Tiesa, šogad esmu guvis pieredzi gan ar parastajām AirPods austiņām, gan AirPods Pro, un, veidojot mūsu Galaxy Buds+ apskatu, būs interesanti savā starpā salīdzināt šos visus produktus.

    Bet pagaidām aicinu noskatīties lāga zēna Laura (viņš arī Konsumer) sagatavoto video par šo produktu.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    06.03.2020 11:21

    Vai izņemot austiņu no auss, mūzika nopauzējas, kā uz Air Pods?
    Ja ir vēlme izmantot tikai vienu austiņu, to var darīt ar jebkuru, vai tikai labo, kā ķīniešiem?

    KIK
    06.03.2020 11:30
    Reply to  Oskars

    Nopauzējās. Un to var darīt ar jebkuru.

    06.03.2020 12:23
    Reply to  Oskars

    Nu kā jau teicu video, es tā arī īsti līdz galam nesapratu. Bija reizies, kad nopauzējās un bija reizes, kad vēl ielikot futlārī (keisā) vēl turpināja skanēt. BEt atkal jau, kā jau minēju video, tas ir iespējams tādēļ, ka man tizli pirksti un netīšām tomēr pieskāros tām. Tas arī ir tāds moments, kuru piefiksēju, ka ja AirPodiem un tādiem Freebudiem un vēl dažām citām austiņām izņemšana no ausīm tiešām ir izņemšana no ausīm, tad šīm mans apzīmējums būtu vairāk tā kā “izmakarēšana” no ausīm un touch ir ļoti jutīgs un mēdza piefiksēt pieskārienus, kurus es nemaz negribēju piefiksēt..

    06.03.2020 13:29

    Ouch. Pat feikie AirPodi man normāli pauzēja… Noteikti mīnuss FreeBudiem. Bet par budiem – nu tad man tizli pirksti. Eh, jāsāk sportot vai nodarboties ar jogu laikam.

    Reklāma