Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple WWDC izstrādātāju konference šogad notiks tikai internetā

    Jaunākie raksti

    Kompānija Apple izvēlējusies savu vasarā ierasto izstrādātāju konferenci (Worldwide Developers Conference – WWDC) šogad translēt vienīgi internetā, solot pilnībā jaunu pieredzi, jo gan ierastās prezentācijas, gan citi pasākumi būs pieejami on-line vidē.

    Šāds lēmums, protams, pieņemts saistībā ar vīrusa izplatību. Kaut arī šis pasākums parasti norisinās vasarā, Apple jau šobrīd ir paziņojusi par šādām izmaiņām. Tā arī ziedos 1 miljonu USD Sanhosē, kur parasti notiek WWCC, lai kompensētu iespējamos zaudējumus, jo notiekošais pasākums, ienes papildu peļņu vietējiem uzņēmējiem. Jāatzīmē, ka biļete uz šo pasākumu nav pati lētākā – 1599 USD.

    Apple pirms laika uzlaboja savu “Developer” lietotni, lai sniegtu jaunu pieredzi izstrādātājiem. Iespējams, tieši tā 2020. gada vasarā kalpos par šīs jaunās pieredzes sniedzēju. Gaidāms, ka jūnijā tiksim iepazīstināti ar jaunām “ābolu” produktu operētājsistēmām (iOS, macOS, tvOS, watchOS). Jau līdz šim ziņojām, ka tikusi atcelta Game Developers Conference, Mobile World Congress, kā arī Ženēvas autošovs.

    Zinot Apple kvalitatīvo pieeju savām prezentācijām, domāju, ka šī jūnija konference, kurai gan nav zināms precīzs datums, varētu ievest jaunas vēsmas attālināto konferenču rīkošanā. Jau šobrīd dažādiem pasākumiem ir pieejamas video translācijas, Facebook tiešraides, tāpēc sniedzot kvalitatīvu attālināto pieredzi, varētu attīstīties jaunas iespējas un servisi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma