Web Analytics
More
    Reklāma

    Koronavīrusa dēļ atliek Game Developers Conference

    Jaunākie raksti

    Lai arī kopumā pēdējos mēnešos ziņu virsrakstus rotājošais koronavīruss COVID-19 nav nedz lipīgākais, nedz bīstamākais vīruss, ko pasaule zina, tomēr tā ietekme atbalsojas arī ārpus veselības aprūpes sistēmas. Mēs jau rakstījām, ka šī vīrusa dēļ tika atcelta pasaulē lielākā mobilo tehnoloģiju izstāde Mobile World Congress un tāds pats liktenis piemeklējis arī Ženēvas autoizstādi. Savu izstrādātājiem veltīto konferenci F8 Developer Conference pavisam nesen atcēla arī Facebook.

    Organizatoriem ir nācies atlikt (tā vismaz saka viņi paši) arī vienu no pasaulē lielākajiem videospēļu industrijas pasākumiem – Game Developers Conference. Šim pasākumam bija jānotiek jau 16. martā Sanfrancisko un viens uzņēmums pēc otra (Facebook, Sony, Microsoft, Amazon) paziņoja, ka uz pasākumu nesūtīs savus darbiniekus. Organizatori gan pasākuma tīmekļa vietnē raksta, ka pasākumu plāno rīkot šovasar, kad norimsies vīrusa radītie ierobežojumi. Tāpat tiek solīts publiski izlikt prezentāciju video, kurus sagatavots uz pasākumu nomedītie runātāji.

    Reklāma

    Pēc pāris mēnešiem Taivānā ir jānotiek gada lielākajam notikumam datoru komponenšu jomā – Computex izstādei. Lai gan šobrīd nav informācijas par to vai pasākuma norisi ietekmēs vīruss, taču pilnībā to nevar izslēgt ņemot vērā, kā viena pēc otras tiek atceltas vēl lielākas izstādes. Šis būs lielisks gads, paldies ķīniešiem!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma