Web Analytics
More
    Reklāma

    Koronavīrusa dēļ Grēta Tunberga iesaka protestēt internetā

    Jaunākie raksti

    Lielākajai daļai cilvēku Grētas Tunbergas vārds neprasa papildus komentārus, jo katram visdrīzāk ir savs sakāmais par viņas aktivitātēm, taču šajā koronavīrusa pandēmijas laikā, jaunā zviedriete ir pietiekami atbildīga, lai mudinātu aktīvos klimata pārmaiņu aizstāvjus uz laiku mainīt savus paradumus.

    Savā Twitter kontā Grēta dalījusies ar aicinājumu, ka šajā periodā katram aktīvistam vajadzētu izmantot tieši interneta vidi, lai ziņotu par savām darbībām saistībā ar protestēšanu un dažāda veida rīcību pret klimata izmaiņām, izmantojot tēmturi #ClimateStrikeOnline. Izcelts fakts, ka vajadzētu sekot tieši ekspertu viedoklim un vietējām varasiestādēm, izvairoties no lieliem cilvēku pūļiem.

    Reklāma

    Pati Grēta tieši tika pamanīta ar savu regulāro iestāšanos par klimata izmaiņām, reizi nedēļā apsēžoties pie Zviedrijas parlamenta ēkas. Pavisam nesen viņai bija sarunas ar Eiropas Parlamenta deputātiem, kā arī meitene tikusies ar Baraku Obamu. Pēc Grētas ziņotā, ierastais laiks – piektdiena – paliek nemainīgs, tikai šoreiz mainās formāts uz digitālo. Jāatzīmē, ka meitenei ir vairāk nekā 4 miljonu sekotāju Twitter platformā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ansītis
    13.03.2020 11:18

    Pēkšņi izrādās, ka nebija iemesla dzīt pāri okeānam jahtu – visu savu sakāmo varēja ierakstīt, sēžot mājās. Internets nudien ir izmainījis pasauli.

    ???
    13.03.2020 19:28

    Kāpec kursors reklamē visādus debīliķus ?

    Čiekurs
    13.03.2020 19:56
    Reply to  ???

    Ar ko tad viņa debīlāka par tevi?

    13.03.2020 22:27
    Reply to  Čiekurs

    ar to ka viņa ir reāli, psihoneiroloģiski slima. varbūt tagad apārstēta, hz.
    un kāpēc tevi uztrauc, kad slimo nosauc par slimo? SJW+PC much?

    Čiekurs
    14.03.2020 11:30
    Reply to  digitalk

    Mani tas īsti neuztrauc. Zinu, ka Grēta ir tīnis, kura ASV uzstājās ar visnotaļ ‘kringī’ runu un, kuru visticamāk balsta citi ietekmīgi cilvēki un tajā pašā laikā pieauguši ļautiņi, kuriem ir viedoklis par visu sauc viņu par debīlu.
    Vai man katru reizi, kad mans viedoklis nesakrīt ar oponentu tas jāsauc par debīlu? Nedomāju vis.
    SJW drīzāk hate much, bet kas ir PC? Un atkal, kāpēc to piemini Grētas sakarā?

    16.03.2020 00:13
    Reply to  Čiekurs

    PC ir politically correct. Grētas sakarā tas bija sarkasms par vārda ‘debīlāks’ lietošanu (sarunvaloda vs medicīnas termins).
    SJW pieminēju par tavu komentāru kā tādu — ne tu Grētu personīgi zini, ne arī viņa lasa šo forumu, bet aizstāvēt meties.

    Reklāma