Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv lasa vairāk nekā 100 000 cilvēku

    Jaunākie raksti

    Steidzu paziņot kādu priecīgu notikumu! 2020. gada februārī Kursors.lv ir pārsniedzis 100 000 lasītāju atzīmi un jūs visi kopā februārī mūsu rakstus atvērāt vairāk nekā pusmiljonu reižu. Tas ir svarīgs sasniegums un nozīmē tikai to, ka mēs darām noderīgu darbu!

    Kursors.lv apmeklējums (Google Analytics, februāris 2020)

    Vēlos pateikt milzīgu paldies par uzticēšanos daudzu gadu garumā! Īpaši novērtēju kvalitatīvās diskusijas, kuras visi kopā raisām pie rakstiem un apskatiem. Lasītāju viedoklis Kursorā ir bijis svarīgs no pirmās šī bloga dienas un šajā ziņā nekas nav mainījies – es aicinu piedalīties diskusijās, uzdot jautājumus un stāstīt par savu pieredzi ar te apskatītajām tehnoloģijām un produktiem. Tikai kopā mēs Kursoru padarīsim noderīgu nākamajiem 100 000 lasītājiem.

    Reklāma

    Liels paldies arī manai zinošajai un lojālajai komandai ar ko kopā praktiski katru dienu (nu jau mums pat vairs nav brīvdienu) spējam aizpildīt Kursoru ar interesantām un aktuālām tehnoloģiju ziņām, kā arī objektīviem un uzticamiem produktu apskatiem. Māri, paldies par auto apskatiem un pavisam svaigi pienākušais Reinis īsi pirms motosezonas sākšanās gatavo interesantu rakstu par to, kā izvēlēties savu pirmo motociklu. Šis raksts tiks publicēts jau tuvāko dienu laikā, bet pagaidām vari izlasīt viņa pārdomas par Apple produktiem profesionāļiem. Uhh, mums padomā vēl ir tik, tik daudz interesanta satura!

    Tāpat vēlos pateikt paldies mūsu sadarbības partneriem, kas mūs apgādā ar interesantām apskatu ierīcēm, jaunumiem un noderīgu informāciju. Tagad jūs uzskatāmi redzat, ka sadarbība vainagojas ar panākumiem un kopā strādājot mēs augam arvien lielāki un ietekmīgāki. Ja vēl tikai meklē pēc iespējas uzrunāt Latvijā lasītākā tehnoloģiju medija auditoriju, tad padod ziņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    01.03.2020 05:19

    apsveicu! un apsolu, ka būšu kašķīgs arī turpmāk ;)
    ps. vai kamēr man neaizrādīs moderators…

    Oskars
    01.03.2020 09:31

    Statistika ir nepreciza. Pamatoshu savu viedokli. Esmu parliecinats noteikti ka ir liels procentu skaits, kuri ierakstijushi kljudas pec tadu adresi, tad ir kads procentu skaits, kuri atver vienkarshi, lai apskatitos kas jauns sheit un secina, ka neka jauna un interesanta nav un aizver ciet. Tad ir liels procents skaits, kas ienak izlasit vienu rakstu, sevis interesejosho tematu un tad mazakais procentualais skaits kas izlasa visus jaunos rakstus.
    Es esmu pie tiem, kas ienak apskatit, jauns un ja ir kas labs tad izlasu vienu varbut labakaja gadijuma 2 rakstus. Bet nu vadities no cipariem, ka visi lasa, tas ir nepareizi.

    Agris
    01.03.2020 11:15
    Reply to  Oskars

    Statistika vienmēr ir neprecīza, jo tā rāda tikai un vienīgi pagātni, tai nav nekāda sakara ar esošo situāciju, bet tā ir ļoti laba, lai paceltu cenu reklāmdevējam.
    Kur salasās cipari?
    Es, piemēram, citreiz eju no telefona, citreiz no datora. Citreiz sekoju komentāriem kādā tēmā, taču jaunākajiem rakstiem nevar redzēt komentāru skaitu un jāiet rakstā, lai telefonā redzētu vai ir jauni komentāri (reklāmdevējam šis tiek pasniegts ka tiek lasīts raksts).
    Latvijā vēl patīk statistiku attēlot procentos, brīnums ka te to nepiemin, ka salīdzinot, piemēram, ar pirmo gadu, lasītāju skaits pieaudzis 3721 reizes.
    Nez kāpēc nelielās ar bounce rate, vizītes ilgumu un citām lietām 😄
    Ļaujat minēt – tāpēc ka pārsvarā drukā drukāšanas pēc, lai Google mīlētu šo bogu un nāktu traffiks no Google un atkal varētu lielīties ar statistiku.
    Ne velti saka – ir meli, ir lieli meli un ir statistika 😄

    01.03.2020 13:53
    Reply to  Oskars

    @Oskars šai gadījumā drīzāk virsraksts ir neprecīzs interpretējot statistikas datus.

    01.03.2020 11:19

    Malači! Ik pa brīdim ieskatos… tā turpināt!

    Tramvajs ble
    01.03.2020 16:11

    Es nelasu. Skatos bildītes , video :). Tā turpinām!

    Reklāma