Web Analytics
More
    Reklāma

    Dubaijas IKEA sniedz atlaidi par pavadīto laiku līdz veikalam

    Jaunākie raksti

    Interesantu atlaižu un reklāmas kampaņu uzsācis uzņēmums IKEA savā Dubaijas veikalā, sniedzot pircējiem atlaidi par pavadīto laiku līdz veikalam. Viens no iemesliem šādai akcijai ir vienkārša cilvēku stimulēšana doties uz veikaliem, kuri bieži vien atrodas patālāk no apdzīvotajiem centriem.

    Par vienu ceļā pavadīto stundu klientam pienāksies aptuveni 28 USD (~26 EUR) atlaide, kas reizē ir gan daudz, gan maz. Tas noteikti liekas daudz priekš mūsu ekonomiskās situācijas, jo principā tā ir kāda “bezmaksas” galda lampa, mazs žurnālgaldiņš vai cits sadzīves nieks. Salīdzinot ar Dubaijas vidējo stundas samaksu, kas ir aptuveni 25 EUR, var vilkt paralēles ar atlaides apjomu.

    Reklāma

    Avots: Ikea

    Pierādījuma nodrošināšanai kalpo Google Maps opcija Timeline, kurā redzams sākuma un beigu maršruts ar visu pavadīto laiku tajā. Tieši šis ir tas tehnoloģiskais un mūsdienīgais elements šajā notikumā, parādot potenciālās iespējas kā izmantot karšu servisu klientu piesaistē. Tiesa šī atlaižu sistēma darbojas vien Apvienoto Arābu Emirātu veikalā. Google Maps rāda, ka no Rīgas līdz šim veikalam ar auto ceļā pavadītu 71 stundu, kas naudas izteiksmē būtu 1846 EUR. Tīri patīkama summa, lai iekārtotu savu darbistabu. Laiks doties…

    Bet ja tas tomēr liekas pārlieku ilgs ceļš, tad daži laimīgie jau var baudīt Latvijas IKEA internetveikalu, kā arī jāpiemin mūsu pašu Mobilly sadarbība ar uzņēmumu Tet, radot risinājumu darbinieku dažādu bonusu digitālai pārvaldībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma