Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonarworks paziņo par sadarbību ar 1MORE

    Jaunākie raksti

    Šodien CES 2020 tehnoloģiju izstādes ietvaros Latvijā bāzētais audio tehnoloģiju uzņēmums Sonarworks paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar audio produktu ražotāju 1MORE. Šis Ķīnas uzņēmums izstrādā un ražo pieņemamas cenas patīkamas kvalitātes austiņas un iepriekš vairākus 1MORE produktus esam testējuši un atzinuši par labiem.

    Sadarbības ietvaros 1MORE MUSIC mobilajā lietotnē tikusi iestrādāta Sonarworks izstrādātā SoundID tehnoloģija un šogad uzņēmums izlaidīs pirmos ar SoundID saderīgos austiņu produktus.

    Reklāma

    Sonarworks speciālisti ir izstrādājuši unikālu skaņas uzlabošanas risinājumu, kas balstās uz datiem par 39 000 klausītāju mūzikas klausīšanās paradumiem, kā arī izmantojot mašīnmācīšanās tehnoloģijas ar lielu daudzumu skaņas piemēriem. Rezultātā vairāk nekā 78% klausītāju ir atzinuši, ka ar SoundID uzlabojumiem viņu mīļākā mūzika uz iecienītajām austiņām skan labāk.

    1MORE USA vadītājs Patriss Čens (Patrice Chen) atzina, ka ir priecīgs, ka 1MORE ir pirmais audio ierīču ražotājs, kas ar Sonarworks izstrādāto SoundID tehnoloģiju varēs saviem klausītājiem sniegt individuāli pielāgotu skanējumu.

    Iepriekš jau rakstījām, ka Sonarworks komandai ir pievienojies bijušais Dolby un Nokia augsta līmeņa vadītājs un uzņēmums pagājušajā maijā ziņoja par 5 miljonu eiro finansējuma piesaisti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    juris.do
    09.01.2020 18:18

    kurā brīdī patērētājs sagribēs lietot šo tehnoloģiju,-pērkot 1mor austiņas vai jebkuras austiņas.

    juris.do
    09.01.2020 19:10

    cilvēks nopērk sony vai philips austiņas,tās lieto,apzinās ko no tādām austiņām,pa tādu cenu var gaidīt,un kurā brīdī un vietā pie lietotāja nonāk informācija,kato procesu var uztjūnēt ,līdzīgi kā auto dzinēju vai virsbūvi.

    Reklāma