Web Analytics
More
    Reklāma

    Cat Phones laiž klajā izturīgo Cat B26 podziņtelefonu

    Jaunākie raksti

    Cat Phones paziņo, ka tirgū ir pieejams jauns, izturīgs Cat B26 pogu mobilais tālrunis ar ilglaicīgas darbības akumulatoru un tirgū labākajiem izturības parametriem. Tālrunis ir piemērots lietošanai visskarbākajos apstākļos, un to īpaši novērtēs tie, kuri ikdienā nevar iztikt bez uzticamiem balss un teksta pakalpojumiem.

    Cat B26 ir ārkārtīgi robusts, tam piešķirta IP68 aizsardzības klase un MIL SPEC 810G sertifikāts, tas ir pilnībā putekļnecaurlaidīgs un ūdensizturīgs līdz 1,2 m dziļumam, izturējis vairākkārtējus nomešanas testus uz betona no 1,8 m augstuma un ir izturīgs pret ekstremālām temperatūrām. Tālrunim ir liels izņemams 1500 mAh akumulators, kas nodrošina ilgāku darbības laiku ar vienu uzlādi, kā arī parocīgs, spilgts lukturītis un atvere auklai.

    Reklāma

    Tradicionālie pogu mobilie tālruņi ir neatņemama Cat Phones klāsta sastāvdaļa. Cat B26 ir jaunākais modelis Cat pogu mobilo tālruņu klāstā, ko izvēlēsies tie pircēji, kuriem ir vajadzīga uzticama ierīce sakaru nodrošināšanai līdz pat garas darbadienas beigām, kā arī tie uzņēmumi, kas vēlas nodrošināt darbiniekiem nedārgu tālruni darba vajadzībām.

    Saskaņā ar nozares analītikas uzņēmuma Canalys datiem 2018. gadā pogu mobilo tālruņu pārdošanas rādītāji visā pasaulē pārsniedza 407 miljonus vienību un ir paredzams, ka 2019. gadā tie sasniegs 394 miljonus vienību.

    “Paredzams, ka pogu mobilo tālruņu tirgus daļa visā pasaulē turpinās būt nozīmīga, it īpaši izturīgo ierīču sektorā, jo daudziem uzņēmumiem un pircējiem ir svarīgi, lai tālrunis būtu vienkāršs un uzticami lietojams un viņiem nebūtu jāsaskaras ar augstajām remonta izmaksām, ja tiek sabojāts viedtālrunis,” sacīja Bullitt Group izstrādājumu klāsta priekšsēdētāja vietnieks Pīts Kaningems (Pete Cunningham). “Ja esat, piemēram, būvnieks, zemnieks, mežkopis vai elektriķis un vēlaties tālruni, kas nodrošina uzticamus balss un teksta pakalpojumus, tad B26 būs pareizā izvēle.”

    Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena Cat B26 tālrunim ir € 59, un tas būs pieejams  septembra beigās pie visiem lielākajiem Eiropas mobilo pakalpojumu sniedzējiem un mazumtirgotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    25.09.2019 11:09

    Ļoti nesaprotams šis viss ir.
    Kas tam šim telefonam ir labāks par CAT B35? Tas ka ir par 40€ lētāks un par 800 mAh mazāka baterija, tai pat laikā telefona izmērs ir praktiski identisks (pat lielāks). 800mAh baterija tomēr it to 40€ vērta, lai retāk būtu jāuzlādē.
    Wi-fi ir/nav? Mājaslapā nav informācijas. Ļoti pavirši CAT rīkojas ar informācijas pieejamību un saprotamību.
    GSM arenā vispār tāda telefona nav.
    Un jā mājaslapā 8GB RAM, labs joks.

    digitalk
    25.09.2019 15:00
    Reply to  Jānis

    un atkal 2MP kamera. tfu…

    Reklāma