Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG spēlēm paredzētie klēpjdatori tiek pie 9. paaudzes Intel procesoriem

    Jaunākie raksti

    ASUS paziņojis, ka visi jaunākie ASUS ROG sērijas klēpjdatori beidzot tiek papildināti ar Intel Core 9. paaudzes procesoriem. Daudzviet ASUS ROG sērijas klēpjdatoru tehniskā atbalsta lapās Intel Core 9. paaudzes procesori tika minēti jau iepriekš, bet nopērkami datori ar 9. paaudzes procesoriem nebija. Tieši šī nianse bija mūsu apskatītajam ASUS ROG Zephyrus S GX701GX.

    Apskatam saņemtais ASUS ROG Zephyrus S GX701 bija aprīkots ar labāko – Intel 8. paaudzes (ASUS ROG Zephyrus S GX701 mājaslapā gan kautri tiek solīta 9. paaudze, bet pie mums tīmekļa veikalos tā vēl nav pieejama) Intel Core i7 sešu kodolu procesoru, 24 GB RAM un Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q videokarti. Šo visu pavada 144 Hz Full HD ekrāns ar G-Sync un Pantone sertifikāciju.

    Reklāma

    9. paaudzes Intel Core procesori nonāks sekojošos ASUS ROG sērijas klēpjdatoros: Strix G, Hero III, Scar III, Zephyrus M, Zephyrus S un G703GXR.

    ASUS ROG sērijas klēpjdatorus darbina jaunākās Nvidia GeForce GTX vai RTX videokartes, kā arī visi ASUS ROG sērijas klēpjdatori šobrīd saņem tikai un vienīgi M.2 NVMe PCIe SSD tipa atmiņas maksimāli ātrai datora darbībai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma