Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft uzsāk testēt Android ekrāna spoguļošanu Windows 10 datorā

    Jaunākie raksti

    Microsoft uzsācis Windows Insider testētājiem  sadarbībā ar Your Phone Android lietotni piedāvāt viedtālruņa ekrāna spoguļošanu Windows 10 datorā. Pagaidām viedtālruņa ekrāna spoguļošana datorā ir beta stadijā, tā pie lietotājiem varētu nonākt tuvāko pāris mēnešu laikā.

    Microsoft jau pagājušā gada oktobrī parādīja Your Phone lietotnes iespēju spoguļot Android viedtālruņa ekrānu Surface datorā.

    Reklāma

    Šobrīd Your Phone lietotnes jauno iespēju varēsi izmēģināt tikai tad, ja tev būs dators ar Bluetooth Low Energy Peripheral iespēju. Te jāatzīmē, ka tavam datoram, visticamāk, šādas iespējas nav. Surface Go ir viens no retajiem datoriem, kas atbalsta Your Phone lietotnes beta testus.

    Tāpat atbalstīto viedtālruņu klāsts ir visai ierobežots – Your Phone lietotnes beta versija sadarbojas tikai ar Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy S9 un Galaxy S9 Plus. Citi viedtālruņu modeļi tiks pievienoti atbalstīto sarakstam kaut kad vēlāk.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nikos
    14.03.2019 20:52

    Njā, nesanāca.. man ir S9 un w10 jaunākā relīze. nesavienojās un viss. Plus, liek uzlikt microsoft launcheri uz s9 – bez tā nekā.

    madarsd
    15.03.2019 18:06

    Jebkurš ADAPTER USB BLUETOOTH 4.0 der?

    Reklāma