Web Analytics
More
    Reklāma

    Pārsteigums! Sony lietotāji ir visapmierinātākie ar saviem viedtālruņiem

    Jaunākie raksti

    AnTuTu veiktā pētījumā atklājies, ka ne vienmēr apskatu taisītājiem ir taisnība. Izrādās, ka visapmierinātākie ar saviem viedtālruņiem ir Sony lietotāji. Labi un lieliski veicies arī vairākiem lielajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem.

    Uzņēmuma Statista sniegtā informācija norāda, ka Huawei ir populārākais Ķīnas viedtālruņu zīmols, kas 2018. gada pirmajos trīs mēnešos ieņēmis 24% no Ķīnas viedtālruņu tirgus. Ļoti labi veicies arī OPPO un Vivo, kā arī Xiaomi neatpaliek. Bet šī gada sākumā Ķīnas tirgū Apple un Samsung piedzīvojuši pamatīgu tirgus daļas kritumu.

    Reklāma

    AnTuTu pētījumā par vislabāko viedtālruni atzīts pagājušā gada Sony Xperia XZ Premium. Apmierinātības topā iekļuvis OnePlus 6, divi Xiaomi modeļi (Mi Max 2 un Mi Mix 2), divi Huawei (Mate 9 un Mate 9 Pro), kā arī divi Meizu (Pro 6 un X).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    16 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    15.06.2018 10:23

    OnePlus 6 – pārsteidz, jo cik nedēļas ir pagājušas kopš šis telefons ir reāli cilvēkiem rokās. Man jau šķiet, ka apmierinātība ir tomēr tāds longterm pasākums

    madarasaule
    15.06.2018 10:39

    Neizbrīna – Sony ir tik maza tirgus daļa, ka tos pērk tiešām tikai rūdīti fani.

    Argus
    16.06.2018 00:38
    Reply to  madarasaule

    Ko Tev sony tādu ir izdarījis, ka visiem jau saknē liec izņemt no saviem ‘nākošais telefons’ variantiem? Tieši kopš Kristaps Tev ir ļāvis rakstīt aprakstus par telefoniem, kursors lapu apmeklēju daudz retāk, jo pat neatverot rakstu jau ir skaidrs kas tur būs rakstīts. Es Kristapa vietā nepublicētu tādus rakstus, kas grauj Jūsu komandas reputāciju.

    madarasaule
    16.06.2018 08:14
    Reply to  Argus

    Kopš man atļāva rakstīt, Kursors ir pārpludināts ar maniem rakstiem pa Sony?

    x
    15.06.2018 11:23

    itsasony meme turpina savu darbību

    Māris Silinieks
    15.06.2018 11:25

    Nopirku sīcim Sony, jo uz akciju bija laba cena un, pēc visa, ko viņš ar to telefonu ir darījis, tas vēl darbojas! Esmu neizpratnē – kāpēc pats lietoju divreiz dārgāku Samsungu.. :)

    Andrejs
    15.06.2018 13:18

    Pats pārgāju uz Sony kādus 6 gadus atpakaļ.
    Un tagad jau abiem sīkiem ir pa Sony vēl tikai sievai ja nozog ābols tad būs pilns komplekts.
    Ļoti labs telefons. Laba baterija, laba skaņa.
    Tikai plusi

    Kristaps Skutelis
    15.06.2018 13:28

    Interesanti dati, jāpapēta pēc kādiem kritērijiem šis tops ir izveidots. Es pats tagad pēc neveiksmīga Galaxy S8+ kritiena paliku bez telefona un pēc nedēļas nomocīšanās ar veco un mikroskopisko iPhone 5s un lēnīgo Honor 9 Lite, aizvakar tiku pie pagājušā gada Sony Xperia XZ1. Huh, prieks un laime. Atkal guvu apstiprinājumu manam viedoklim, ka Sony noteiktai cilvēku kategorijai patīk, jo foršs dizains (jā, zinu, gaumes jautājums) un diezgan tīrs Android. Vienīgi kamera bija labāka S8+, bet principā prieks un laime pēc skarbās nedēļas :D

    Kristaps Lācis
    15.06.2018 15:27

    Sony ir ļoti interesanta attieksme pret saviem produktiekm un lietotājiem, kas padara produktus neadekvāti dārgus. Sony, piemēram, publicē savu telefonu bootloaderus. Sony iekārtas remontēt ir patīkami – uzbūves kvalitāte (arī iekārtas iekšpusē) ir augstā līmenī.

    Ivars
    16.06.2018 20:47

    Hahaha :D .”Sony iekārtas remontēt ir patīkami – uzbūves kvalitāte (arī iekārtas iekšpusē) ir augstā līmenī.” – – Sarkasms ?
    Darba gaitās ne vienu vien sony markas aparātu sanācis taisīt vaļā un likt kopā.
    Būšu godīgs, es labprātāk sev aplaužu pirkstus ,kā ņemos ar tiem stikla paneļiem kas ir zem patstāvīga spiediena un pēc tam vēl izzīlēt kas notiek ar ip reitingu ir ārprāts.
    Subjektīvi atļaujos nepiekrist Tev Kristap.
    Personīgi esmu jaucis un montējis dažādas ķibeles lielākajai daļai Sony viedtālruņu kas nāk pēc z3 un compact.
    Ehh, domājot par šo visu vien nervi uzvelkās, tā ka jāiet papūst kādā kanalizācijas stabulē.

    Klāvs
    15.06.2018 16:00

    Manuprāt, Sony ļauj vairāk izpausties dizaineriem, neliekot dzīties pēc cipariem. Patīk Sony, gribēju arī XZ1, bet mazliet nobaidīja mazā baterija un biezās apmales, kas patiesībā neizskatās tik biezas. Sagaidīju un tiku pie XZ2, patīk tas jaunais dizains, un laikam tikai Sony var atļauties uztaisīt 11mm biezu telefonu un kas interesanti neviens nepamana biezumu, bet gan svaru, esot smagāks.

    madarasaule
    15.06.2018 23:49
    Reply to  Klāvs

    Nu apskatā tas bija uzsvērts.

    KKTK
    15.06.2018 17:48

    Manliekas Sony ņem tie kam patīk/vajag dažus tikai viņiem esošos knifiņus un ir pajāt par pārējiem sausajiem parametriem. Tāpēc arī nav milzu cerības, ka šis nu ir gadsimta modelis un tāpēc nav vilšanās, ka ak nē, nav gan mega modelis. Pērk nobrieduši prāti vienu vārdu sakot :)

    Lielausis
    18.06.2018 11:23

    Savāds aparāts.
    Nopirku draudzenei xz1 compact. Viss jau būtu kruti- ļoti ātrs, saprotams, ūdensizturīgs, dizains ar nav slikts, laba baterija ar 6h ost divu dienu laikā, pilnvērtīgs flagmanis nelielā izmērā.
    Bet kamera ir hit or miss. Nemāk balto krāsu ķert. Visu taisa dzeltenu, sliktā apgaismojumā pilnīgas auzas bildē, pašiņkamerai nav autofokuss.
    Un vēl tas vibrosignāls- pilnīgi bez kontroles. skan kā formulas motors, jeb poga uz diega uzvērta un iegriezta, ja kāds tādu rotaļu atceras. Drusku traumējoši

    Midix
    15.06.2018 23:09

    Jā, man arī daudzi Sony modeļi šķiet labi izdevušies gan dizaina, gan lietojamības ziņā. Samsung reizēm ievieš kaut kādas nepārdomātas inovatīvas funkcijas, kas reizēm kļūst vairāk par traucēkli, nevis palīgu. Sony ir nedaudz piesardzīgāks, konservatīvāks, un tas reizēm ir pluss.

    boo
    16.06.2018 08:29

    Pirms kāda laika pamēģināju Z5Compact. Absolūts saldumiņš. Pēc divām nedēļām nopirku vēl xz1 compact, jo dabūjis testa xz2 compact sapratu, ka xz1c ir pēdējais lietojamais telefons uz pasaules, laba kamera ir milzīgs pluss abiem. Es ceru, ka ar z5c un xz1c novilkšu līdz brīdim, kad kāds atjēgsies, ka ne visiem vajag tos gaļas dēlīšus.

    Reklāma