Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Xperia XA2 apskats – mazs solis telefonu tirgū, milzīgs lēciens Sony

    Man patīk jaunais Sony Xperia darbības virziens un filozofija.

    Jaunākie raksti

    Šī gada sākumā CES 2018 tehnoloģiju izstādes norises laikā Sony parādīja jaunu viedtālruņa modeli, kas varētu kļūt par visai pieņemamu izvēli vidējā cenu kategorijā. Sony nekad nav īsti veicies ar vidējās klases viedtālruņiem, tie parasti bijuši visai dārgi, bet procesoru vietas tikušas aizbāztas ar mazjaudīgiem MediaTek procesoriem.

    Manuprāt, Sony spēris pareizu soli, beidzot izmantojot citādāku dizainu un izvēloties pirkstu nospiedumu nolasītāju izvietot viedtālruņa aizmugurē. Vecais risinājums ar nospiedumu nolasītāju sānā (ekrāna ieslēgšanas pogā) bija asprātīgs, tomēr nolasītāja laukums bija par mazu, lai pirkstu nospiedumi tiktu nolasīti gana ātri.

    Reklāma

    Vizuāli Xperia XA2 izskatās pievilcīgs, viedtālrunis atšķiras no konkurentiem, to rokās paņemt ir patīkami. Līdz minimumam samazinātas ekrāna apmales, ko tiešām negaidīju no vidējās klases Sony viedtālruņa.

    Pirmie iespaidi ir patīkami, iespējams, Xperia XA2 iezīmēs jaunu nodaļu Sony Mobile viedtālruņu modeļu katalogā.

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 8.0 Oreo
    • Ekrāns: IPS LCD, 5.2 collas, 1080 x 1920, ap 424 ppi, skrambu drošs Corning Gorilla Glass 4 ekrāna pārklājums, X-Reality Engine, Triluminos
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 630, astoņi Cortex-A53 kodoli, Adreno 508 video apakšsistēma
    • RAM: 3.0 GB
    • Atmiņa: 32 GB, microSD līdz 256 GB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), 4G, NFC, USB Type-C
    • Kameras: 23 megapikseļi, 1/2.3” sensors, f/2.0, 24 mm objektīvs, HDR, fāzes nobīdes autofokuss, sejas noteikšana, LED zibspuldze, 2160p ar 30 fps un 120 fps palēninātais video. 8 megapikseļu priekšējā kamera ar f/2.4, 18 mm objektīvu
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS, BDS
    • FM radio: ir
    • Papildus: e-kompass, pirkstu nospiedumu lasītājs, USB Type-C un ātra akumulatora uzlāde (Quick Charge 3.0), divas SIM kartes
    • Izmēri un svars: 142 x 70 x 9.7 mm, 171 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Ion 3300 mAh
    • Krāsas: Black, Silver, Blue, Pink
    • Cena: ap 349 eiro (viedtālrunis apskata tapšanas laikā vēl nav nonācis pārdošanā)

    Izskats un uzbūve

    Mūsdienu viedtālruņi kļuvuši par milžiem, tāpēc ir atsvaidzinoši redzēt, ka Sony vēl arvien piedāvā kādu visai saprātīga izmēra viedtālruni. Xperia XA2 vēl arvien nebūtu dēvējams par niecīgu, bet 5.2 collu ekrāns un plānās ekrāna apmales viedtālruni padara ērti noturamu rokās. Ja vēlies izmērā vēl mazāku Sony viedtālruni, nāksies mest aci Xperia Compact sērijas virzienā. Baumo, ka jau nākamnedēļ Mobile World Congress ietvaros Sony prezentēs savu šī gada Compact modeli.

    Kā jau minēju, Xperia XA2 dizaina ziņā nelīdzinās iepriekš redzētajiem Sony viedtālruņu modeļiem, kas ir patīkami. No dažiem rakursiem Xperia XA2 varētu atgādināt Xperia XZ1 modeli, bet arī tikai pāris niansēs.

    Ja pie kaut kā šausmīgi gribētos piesieties, tad jānorāda uz Xperia XA2 galu noformējumu. Viedtālruņa galos ir it kā iesprausti korķi, gali ir nedaudz platāki par pārējo korpusu (ekrānu, aizmuguri), tie varētu bikšu kabatā ar laiku izēst caurumu. Tāpat izceltie korpusa gali vāc putekļus.

    Tāpat Sony izdevies pārcelt USB Type-C pieslēgvietu arī uz lētākiem viedtālruņu modeļiem. Bija arī pēdējais laiks! Xperia XA2 saņēmis Quick Charge 3.0 ātro akumulatora uzlādi. Testam saņemtajam Xperia XA2 ir divas SIM karšu vietas, kuras nosedz precīzs vāciņš. Nedaudz jāpaķimerējas, lai no Xperia XA2 dzīlēm izvilktu ārā microSD atvilktnīti.

    Xperia XA2 aizmugurē izvietots pirkstu nospiedumu nolasītājs. To ir ērti aizsniegt, pirkstu nospiedumu nolasītājs darbojas gana ātri un precīzi. Par pirkstu nospiedumu nolasītāju nebūtu jārodas nekādām sūdzībām.

    Xperia XA2 ticis pie standarta 16:9 malu attiecības 5.2 collu 1920 x 1080 izšķirtspējas ekrāna. Iespējams, kāds būtu vēlējies 2:1 (18:9) malu attiecību, bet visu no Xperia XA2 mēs gaidīt nevaram.

    Manuprāt, Xperia XA2 ekrāns rāda ļoti glītas krāsas, tam ir lielisks kontrasts, mazi atspīdumi. Tāpat Sony ir sakopis apmales ap ekrānu, kas kļuvušas perfekti plānas. Kur Sony ar plānajām apmalēm bija Xperia XZ sēriju laikos???

    Vienīgais neatbildētais jautājums par Xperia XA2 ekrānu ir tā darbība vasaras saules gaismā.

    Kopumā – gandrīz neticas, ka Xperia XA2 ir izgatavojis Sony. Tas ir tas pats uzņēmums, kas tikai pirms pāris mēnešiem savos divas reizes dārgākajos viedtālruņos uzstādīja blāvus ekrānus ar milzīgām sānu malām.

    Veiktspēja

    Xperia XA2 izmantots viens no svaigākajiem Qualcomm vidējās klases procesoriem Snapdragon 630 kopā ar 3 GB RAM un 32 GB atmiņu. Sony netic milzu RAM atmiņu apjomiem, pat Xperia XZ1 modelim ir 4 GB RAM, kamēr OnePlus dodas 6 GB un pat 8 GB RAM virzienā.

    Sintētiskās veiktspējas testi parāda, ka Snapdragon 630 nav nekāds dižais procesors. Tas spēs nodrošināt ikdienas nepieciešamības, bet ik pa laikam jūtams, ka Xperia XA2 būtu prasījies pēc kādu nieku ātrāka procesora. Šī nav pirmā reize, kad redzu Snapdragon 630 darbībā, bet kopā ar Xperia XA2 un Android 8.0 Oreo procesors šķiet nedaudz lēnīgāks. Rodas sajūta, ka Snapdragon 630 labāk sadarbojas ar Android 7.x Nougat.

    Ja vēlēsies dzenāt spēlītes, izvairies no ļoti prasīgajām. Asphalt 8: Airborne vai Modern Combat 5: Blackout būs uz robežas ar nespēlējamu, kas arī ir dīvaini, jo iepriekš ar Snapdragon 630 varēja nojaust, ka izkrīt kādi kadri spēlē, bet ar Xperia XA2 var sacīt, ka minētās spēles raustās.

    Nevarētu teikt, ka ir vāja veiktspēja, bet atsevišķos momentos Xperia XA2 raustās drusku vairāk, nekā no Snapdragon 630 darbināta viedtālruņa būtu gaidījis. Te gan jāatzīmē, ka Xperia XA2 oficiāli nav iznācis, turklāt testam saņemtajā viedtālrunī jautri griezās pāris demo lietotnes, kas daļēji pārsedz saskarni. Demo lietotnes gan ir apturamas.

    Sony nedaudz aizrāvies ar dažādu papildus (reklāmas) lietotņu izvietošanu. Nedaudz uzspiests tiek AVG antivīruss, Amazon Kindle un Amazon Shopping lietotnes, kā arī Facebook. To gluži no 350 eiro viedtālruņa negaidīju, bet Sony patīk šādi iekasēt kādu papildus peso.

    Kamera

    Kamera Xperia XA2 modelī izdevusies pieklājīga. Kameras spējas atbilst Xperia XA2 cenai, bet dārgākos modeļos diez vai vēlētos redzēt šo 23 megapikseļu kameru – tā tomēr ir vājāka par Xperia XZ1 izmantoto 19 megapikseļu Motion Eye kameru. Xperia XA2 kamera līdzinās Xperia XZ modelī redzētajai, tikai iztrūkst attēla stabilizācijas un arī lāzera autofokusa.

    Xperia XA2 kamerai ir 1/2.3” sensors, fāzes nobīdes autofokuss un vienas krāsas LED zibspuldze.

    Vienīgais lielais iebildums pret kameras darbību ir tās nespēja fokusēties uz tuvumā esošiem objektiem. Tuvākais fokusa attālums ir aptuveni 10…12 centimetri, kas nemaz neies pie sirds makro fotogrāfijas entuziastiem.

    Spēcīgākais Xperia XA2 kameras ierocis ir saprātīga HDR izmantošana un pieklājīga kameras darbība gaišā laikā, un arī maigā krēslā. Xperia XZ apskatā drusku sūdzējos par kameras darbību, bet rodas sajūta, ka Xperia XA2 modelī lielākie kameras mīnusi ir novērsti. Protams, kamera nav super spējīga un ar ultra svaigām tehnoloģijām apveltīta, bet tā iederas 350 eiro viedtālrunī daudz labāk, nekā tā piestāvēja 700 eiro flagmanim.

    Būtiski krītas attēla kvalitāte (asums, krāsas, tāpat arī fokusa ātrums) vājākā apgaismojumā, kas gan nav nekāds pārsteigums.

    Xperia XA2 ticis pie vērā ņemama video ieraksta iespēju klāsta – pieejams pat 4K video ierasts, kas gan nedaudz paslēpts kameras izvēlnē. Kā jau ierasts Sony pasaulē, arī Xperia XA2 izvēlētais 4K režīms informē, ka viedtālrunis var pārkarst. Pieejami arī standarta 1080p video ieraksta režīmi ar 60 un 30 kadriem sekundē. Tāpat varēsi izmantot 120 kadru sekundē video ierakstu, lai veidotu palēninātus video.

    Rodas sajūta, ka Xperia XA2 izmantotā kamera drīzāk atbilst viedtālruņa cenai. Protams, varēja vēlēties attēla stabilizāciju. SteadyShot elektroniskā attēla stabilizācija pieejama tikai video režīmā un tikai 1080p izšķirtspējā. Xperia XA2 izmēģināšanas laikā tā arī saules gaisma netika cauri mākoņiem. Tādas reiz ir mūsu ziemas un klimats vispār.

    Akumulators

    Xperia XA2 ticis pie visai pieklājīga 3300 mAh akumulatora. Tāpat Xperia XA2 pieejami visi STAMINA enerģijas taupīšanas režīmi. Man vienmēr patikusi STAMINA enerģijas taupīšana, jo tā vienmēr atstāj viedtālruņa pārziņā gana daudz jaudas. STAMINA enerģijas taupīšana nedaudz atpaliek no Samsung flagmaņos atrodamajiem pielāgojamajiem taupības režīmiem, bet tā jau ir cita cenu kategorija.

    Ar vienu uzlādi Xperia XA2 varētu nodzīvot pat divas diennaktis. Pilnībā pārliecināts par to neesmu, jo šis tomēr ir demo modelis. Tukšgaitā Xperia XA2 nav neko diži taupīgs, tas noēd gandrīz 20% diennaktī pat tad, kad viedtālrunis netiek aiztikts. Ja atspējo demo lietotnes, viedtālrunis ar vienu uzlādi tukšgaitā bez ievietotas SIM kartes, bet ar ieslēgtu Wi-Fi nodzīvo aptuveni trīs dienas.

    Nobeigumā

    Sony Xperia XA2 rada visai pārliecinošu sajūtu – tas izskatās pieklājīgi un gana moderni, darbojas pieņemami, cena ir konkurētspējīga, izmantots lielisks ekrāns un no padzīvojuša flagmaņa pārņemta kamera. Uzskatu, ka Xperia XA2 kamera spējas varētu aptuveni atbilst OnePlus 5 modeļa iespējām, ja neņem vērā OnePlus 5 divu kameru sistēmu. Diemžēl draņķīgie laika apstākļi neļāva pilnībā ieraudzīt Xperia XA2 kameras spējas.

    Xperia XA2 atnācis ar Android Oreo operētājsistēmu, kas pat 2018. gadā ne visiem ražotājiem ir pa spēkam (sveiciens Samsung Galaxy A8 2018!).

    Gribētos uzskatīt Xperia XA2 par pavērsiena punktu Sony Mobile viedtālruņu divīzijas dzīvē. Cerams, arī nākotnē gaidāmie Xperia flagmaņi būs ne mazāk patīkami par Xperia XA2. Sony parādījis, ka par saprātīgu cenu var uztaisīt viedtālruni ar modernu ekrānu, kas jau ir daudz.

    Varētu vēlēties, lai no vēstures mēslaines ražotājs būtu izčakarējis ārā Snapdragon 820 procesoru, nevis izmantojis Snapdragon 630. Ierobežojot viedtālruņa saskarnes animācijas un izvēloties kādu statisku ekrāna tapeti, Xperia XA2 ikdienas veiktspēja nedaudz uzlabojas, bet tāpat kaut kas īsti ideāli ar veiktspēju nav.

    Ja viedtālrunis ir rūpnīcā saņēmis Android Oreo, pēc visiem priekšrakstiem tam ir jāatbilst Project Treble. Īsumā par Project Treble – tiek atsevišķi nodalīts Android operētājsistēma no ražotāja izvēlēto detaļu atbalsta programmatūras. Tādējādi vismaz teorētiski Project Treble nodrošina ātrus atjauninājumus. Kā tas strādās, neviens pagaidām nezina, jo Project Treble tomēr nedaudz paļaujas uz ierīces ražotāja godaprātu, nodrošinot viedtālruņu modeļus ar Android atjauninājumiem. Project Treble nenozīmē tiešu jaunas Android piegādi no Google apcirkņiem uz tavu telefonu. Ražotājam vēl arvien tiek atvēlēta iespēja uzstādīt savu saskarni un pievienot programmatūru.

    Patika

    + ekrāns
    + jauns dizains
    + visai labs akumulatora darbības laiks

    Nepatika

    – dažbrīd lēnīga darbība
    – apgraizītas kameras iespējas (pazudusi attēla stabilizācija)

    Man patīk jaunais Sony Xperia darbības virziens un filozofija.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    8
    Ekrāns
    8
    Kamera
    5
    Veiktspēja
    5
    Programmatūra
    7
    Akumulators
    7
    Salīdzinot ar konkurentiem (cenā ap 350 eiro)
    7
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    35 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    20.02.2018 10:50

    Dizains tiešām ir uzslavas vērts, jo nav sanācis kārtējais apaļi glumais krāms, tiesa, bez jēdzīgas kameras tas telefons nespēs atrast vietu manā kabatā.

    20.02.2018 10:53
    Reply to  Oskars

    Man šis modelis izskatās pēc pārejas, pēc taustīšanās. Redzēs, ko Sony demonstrēs Barselonā pēc nedēļas.

    x
    20.02.2018 11:17

    makro fotogrāfijas entuziasti var uz ārējās lēcas uzsēdināt ūdens pili un uz neilgu laiku iegūt ko līdzīgu makro objektīvam.

    20.02.2018 14:05
    Reply to  x

    Nav ūdensdrošs!

    x
    20.02.2018 14:34
    Reply to  Artis Ābols

    nevajag spainī mērkt – ūdens pile ir daaudz mazāka par ārējo lēcu, virsmas spriegums dara savu darbu

    bombelats
    22.02.2018 12:14
    Reply to  x

    …spraigums… 😉

    x
    22.02.2018 17:17
    Reply to  bombelats

    nu, kompānijā kur saskarni sauc par saskarsmi, var arī sajaukt spraigumu)

    geksis
    20.02.2018 14:48

    2 SIM+microSD vai tomēr izr jāizvēlās starp 2SIM un 1SIM+microSD

    20.02.2018 15:36
    Reply to  geksis

    microSD ir pilnīgi atsevišķa atvilktne. Tātad 2 SIM kopā ar visu SD.

    Bet ir jāuzmanās, jo šim ir 1 SIM un arī 2 SIM versijas

    Aigars Vilcāns
    23.02.2018 11:54
    Reply to  Artis Ābols

    XA2 ir Hybrid 2SIM – lietotājam ir jāizvēlas vai lietot microSD vai otro SIM. (pievienoju bildi)
    Bet ņemot vērā ka līdz šim vispār mūsu reģionam netika piedāvāti 2SIM telefoni no Sony puses (Z5 Dual, bija operatora izņēmums) tad domāju, ka ši ir laba alternatīva.
    Būs arī telefoni kuros būs tīrs 2SIM + microSD piemēram L2 (LV gan gaidāms tikai pret vasaru) un redzēsim ko 1-dien piedāvās jaunie…

    Vēl varu atklāt, ka šobrīd 2018 H1 2SIM telefoni būs Dual SIM Dual Standby (DSDS) https://support.sonymobile.com/global-en/xperiaxz1/kb/0231018807c614a08013cec540b570055ff/ comment image

    Aigars Vilcāns
    23.02.2018 12:04
    Reply to  Artis Ābols

    Īsti nevaru izskaidrot kāpēc Sony ir sācis piedāvāt dažādas modifikācijas (kopā ir 5 dažādas modifikācijas, bet NOBA ir paredzēta H4113 versija.

    ooo
    21.02.2018 19:44

    kad var gaidit veikalos?

    Kristaps Skutelis
    21.02.2018 20:29
    Reply to  ooo

    Patiesībā kaut kad šajās dienās būtu jābūt.

    Aigars Vilcāns
    22.02.2018 12:38

    Par to, kura versija būs pieejama Baltijā…
    2018 gadā Baltijas tirgum paredzētajiem telefoniem uz kases jabūt NOBA uzlīmei (Pielāgots un testēts sadarbībā ar reģiona operatoriem) (Diemžēl šobrīd nav bilde ko pievienot), un pēc šobrīd pieejamās informacijas 2018 gada modeļi NOBA reģionā būs 2SIM (Hybrid 2SIM) – jā arī flagmaņi.
    Pārejie ir uzskatami par “Pelēkajiem” un iespējams operatoru pakalpojumiem būs kādi ierobežojumi … cik ir pieejama informācija šobrīd šis gan vairāk attiecas uz LT un EE, LV operatori pagaidām kavējās ar servisu ieviešsanu. (piezvanīt, nosūtīt SMS protams varēs – šis vairāk attiecas uz 4G/5G servisiem)

    P.S. Xperia XA2 ir jau pieejams pie operatoriem un Sony Centrā

    Krotow
    22.02.2018 16:08

    Kas no operatora bez mobilā interneta vēl ir vajadzīgs? 5G – varbūt, taču vairumu lietotāju tas diez vai skars.

    Lapsinieks
    22.02.2018 16:25

    kas tās vispār par blēņām par 5G – nav vēl nemaz vēl izdomāta un saskaņota tehnoloģja, procesori/modēmi, kas to darbinātu

    Aigars Vilcāns
    22.02.2018 16:38
    Reply to  Lapsinieks

    Nu labi, varbūt par agru par nakotni… To, kas ir pieejams / jau ieviests / tiek ieviests….
    5G – kāds nav skatījies olimpiskās spēles ….

    Lapsinieks
    22.02.2018 16:41

    izlasi vēlreiz ko es rakstu. ne šim, ne vēl n flagmaņiem nebūs nekāda 5G, jo vēl tāds modēms un procesors tālruņiem nav izstrādāts.

    Aigars Vilcāns
    22.02.2018 17:57
    Reply to  Lapsinieks

    :) Būs jau labi …
    Vai es minēnju nokrētu laiku un modeli? ;)

    x
    22.02.2018 17:20

    ko nozīmē – pelēkais….ja truba uztur visas vajadzīgās bandas, tad operators lai nemēģina ko ierobežot ar atrunu, ka neesmu gendalfs baltais. es saprotu, ka viņi gribētu man tirgot tikai pašu izplatītās, bet neredzu iemeslu.

    Aigars Vilcāns
    22.02.2018 18:25
    Reply to  x

    Te vairāk ir runa par to, ka lietotājs tiešām saņems to ko ražotājs ir solījis, un kā viens no solījumiem ir arī saderība ar vietējiem operatoriem -> piemēram maksimālais iespējamais interneta ātrums, ko nodoršina operators. Jā – tiesi Operators – mobilās ierīces jau kādu laiku ir spējīgākas par tīkla iespējām – un tas ir normali…tā pat +/- mēs nevarētu sūdzēties par Interneta ātrumu. – Ideja vienkārša – ar atpazīstamu uzlīmi radīt pircējam pārliecību, ka iegādājas oriģinālu preci, reģionam atbilstošu preci, ir samaksāti visi nodokļi un ir zināma preces izcelsme. Lai nav pārpratumu – Operators nemēgina ierobežot, bet reģioni un katra operatora tīkla konfigurācijas ir atšķirīgas. Protams arī NOBA reģionam paredzētais teleons strādā visā pasaulē, ja vien ir saderība ar tīkla frekvencēm un SIM, bet ārpus reģiona ražotājs noņem no sevis atbildību kaut vai par tīkla stabilitāti, nerunājot par maksimālo iespējamo interneta ātrumu. Kā arī minēju, ka šobrīd LV neviens no operatoriem vēl nav ieviesis IMS servisus attiecībā pret Sony, bet ir informācija, ka notiek darbs pie šī servisa ieviešanas arī Latvijā un agri vai vēlu tas būs (LT, EE jau šis tas notiek un pārējā skandināvijā ir gana izplatīts….) jo ir tieši saistīts ar precīzu tīkla saderību, lai sasniegtu /… Read more »

    x
    22.02.2018 19:03

    vēlme kāst naudu ar reģionam paredzētu preci jau nav nekas jauns, vai ne?

    uzlīme būtu labs palīgs netehniskiem cilvēkiem, kuri nezin kādas frekvences izmanto lv operatori un kādas atbalsta iekārta – jā, piekrītu.

    ok, es piekrītu ka mūsdienās smartfons ir būtībā kompis ar reģionam pielāgotu softu, bet ja tehniski tīkls un truba ir saderīgi, tad vēlme ierobežot par uzlīmes neesamību – nu, neatbalstu es šādas lietas.

    Lapsinieks
    22.02.2018 23:29

    Labi, labi, Sony censoni, nekul salmus. Ne jau trubas ar “sertifikāciju” kaut kā nodrošinās maksimālu ātrumu un stabilitāti. cik konkrētais tornis būs aizsists, tik arī būs ātri un stabili. Ja vien Sony nenopirks no operātoriem kādu īpašu prioritizāciju sertificētām ierīcēm – tas jau būtu smieklīgi. Nemēģini tagad mums te iemārketēt šitās otršķirīgās trubas.

    Emils Klasens
    21.03.2018 16:23

    Man liekas interesanti tas fakts ka Bitē šis telefons jau kādu laiku ir , bet TELE2 velaizvien viņš nav piedāvājumu klāstā. Kas varētu būt par iemeslu ?

    Kristaps Skutelis
    21.03.2018 17:10
    Reply to  Emils Klasens

    Tas ir jājautā Tele2 :)

    Emils Klasens
    21.03.2018 17:29

    Tas tiesa, tik prātoju kas labāks Nokia 7 Plus, Sony XA2, Huawei Honor View 10 ? Cik saprotu tad XA2 ir tāds pašvaks variants. Vai arī Jāgaida Huawei P20 ?

    Aigars Vilcāns
    22.03.2018 00:08
    Reply to  Emils Klasens

    Katrs tirgotājs / operators pats izlemj kurus modeļus iekļaut pārdošanā un kurus nē. Esmu runājis ar Tele2 – nevaru šobrīd nosaukt konkrētu datumu, bet esam vienojušies, ka arī Tele2 šis modelis tuvākajā laikā parādīsies sortimentā.

    Emils Klasens
    22.03.2018 00:21

    Tas ja godīgi mani ļoti iepriecina jo esmu nolēmis iegādāties Xa2 tad kad viņš būs Tele2 Sortimentā :)

    Aigars Vilcāns
    22.03.2018 00:30
    Reply to  Emils Klasens

    Prieks dzirdēt :)
    Un tu jau zini, ka vari piedalīties arī KRISTAPA VLOGS #7 konkursā – varbūt paveicas! https://youtu.be/4i9O3-Z1Vys

    Emils Klasens
    22.03.2018 02:46

    Paldies un izmēģināšu veiksmi :)

    es
    22.02.2018 22:11

    Sony XA 2 Ultra 64 GB atmiņa un 4 GB rams arī būs Latvijā pieejams?

    Mairita Daukste
    23.02.2018 02:32
    Reply to  es

    Man ar interesē kad apmēram,un vai būs Sony XA 2 Ultra Latvijā ;) !?

    Aigars Vilcāns
    23.02.2018 12:00

    Šobrīd nevaru atbildēt par operatoriem – Kaut kā LV grūti ar lielekrānu ierīcēm.
    Nav arī precīzas informācijas kad mūsu pusē varētu parādīties, bet ja būs tad noteikti Sony Centrā (center.lv) būs pieejams šis modelis – XA Ultra BLACK DUAL SIM 4/32GB
    Pagaidām 64GB vispār neredzu NOBA reģionā.

    :-)
    23.02.2018 20:59

    NŪBU reģions :)

    Jonis Makleods
    18.04.2018 17:45

    Kurš man pastāstīs kurš telefons piedāvā kameru, kura spēj bez papildus pričindāļiem fočēt makro?
    Un vispār, vai jūs vispār zinat, ka par makro var runāt tikai tad, kad kamera spēj fočēt ar 1:1 vai lielāku palielinājumu? Ja nav 1:1, tad tas nav nekāds makro… bet close-up.

    Reklāma
    Man patīk jaunais Sony Xperia darbības virziens un filozofija.Sony Xperia XA2 apskats - mazs solis telefonu tirgū, milzīgs lēciens Sony