Web Analytics
More
    Reklāma

    All Media Baltics nodrošinās visaugstākās kvalitātes TV uztveri, izmantojot SES Video

    Jaunākie raksti

    Vadošā raidorganizācija Baltijas valstīs All Media Baltics, TV kanālus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā izplatīs, izmantojot SES satelītu Astra 5 grādus uz Austrumiem (Astra 5 degrees East).

    SES noslēdza vairāku gadu sadarbības līgumu ar All Media Baltics. Līgums iekļāva arī vienošanos par All Media Baltics maksas televīzijas kanālu, tajā skaitā pašprodukcijas premium TV kanālu, pārraidi HD (augstas izšķirtspējas) kvalitātē.

    Reklāma

    Atbilstoši šim ilgtermiņa līgumam, All Media Baltics savu piecu pašprodukcijas HD kanālu un visu maksas televīzijas pakalpojuma sniedzējas kanālu paku Baltijas valstīs, kas iekļauj filmas, izklaidi un sportu, izplatīs, izmantojot satelīta ASTRA 4A/SES-5 retranslatorus.

    Līdz ar noslēgto sadarbības līgumu, All Media Baltics saviem skatītājiem nodrošinās turpmāku televīzijas kanālu pieejamību, izmantojot tieši SES satelītu flotes vadošās orbitālās pozīcijas Baltijā un Ziemeļvalstīs. SES satelītu flote nodrošina TV kanālu tehnisko sasniedzamību 1.73 miljoniem TV mājsaimniecību Baltijā, kas ir 65% no visām TV mājsaimniecībām reģionā.

    „Mēs ne tikai nodrošinām vadošos DTH (direct-to-home) pakalpojumus, bet arī esam vadošajā pozīcijā augstas izšķirtspējas satura pārraidīšanas nodrošināšanā Baltijas TV mājsaimniecībām. Mūsu satelīti apkalpo 78% no visām HDTV mājsaimniecībām reģionā. Mēs esam ļoti priecīgi atbalstīt All Media Baltics augstas izšķirtspējas pārraidīšanas vajadzības, un mēs ceram palīdzēt arī turpmākajā izaugsmes procesā,” tā Hakans Sjodins (Håkan Sjödin) SES Video pārdošanas viceprezidents Ziemeļeiropā, Baltijā un Austrumeiropā.

    „Lai nodrošinātu mūsu skatītāju prasības, TV izklaide pieprasa augstas kvalitātes saturu un uzticamus apraides pakalpojumus. SES nemainīgi nodrošina visaugstākās kvalitātes apraides pakalpojumus. Mēs esam pārliecināti, ka uzņēmums būs mūsu sabiedrotais TV izklaides sniegšanā mūsu auditorijai un augstākās kvalitātes pakalpojumu nodrošināšanā,” tā Arvils Kupris AMB Tehnoloģiskās attīstības vadītājs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    28.12.2017 10:19

    nez….aiz loga 2017ais, pēc pāris dienām – 2018.
    vai tiešām cilvēki vēl krāmējas ar satelīttēvē? tad tur ir jārāda ko patiešām uh! lai būtu stimuls sieties ar šito padarīšanu. bet kas zin, ir taču cilvēki kam daudz brīva laika.

    Skābene
    28.12.2017 13:20
    Reply to  x

    Dzīvojot Rīgas centrā es domāju tāpat kā Tu, priekš kam to šķīvi, ja ir Lattelecom interaktīvā! Bet, tiklīdz tu izlien no Rīgas centra vai mikrorajoniem, kas apgādāti ar optiku, un dodies privātmāju ciematu virzienā tā saproti, ka šķīvim jau īsti nav alternatīvas. Optikas nav, 4g labi ja 2 Mbit/s, TV ar istabas antenu neķer. Kas tad paliek? Šķīvis uz jumta! :)

    edzuslv
    28.12.2017 12:31

    Tas viss ir skaisti, bet šobrīd viņi pat pa vadiem dod 480p. :D

    aigi
    28.12.2017 12:32

    Ir vietas, kur nekas labāks par satelītu nav. Arī man, lietojot LMT TV gadās, ka 15km no Rīgas un 2km no torņa, TV kopā ar PC īsti negrib strādāt, īpaši vakaros, kad i-netā karājas visa apkārtne.

    Skābene
    28.12.2017 13:22
    Reply to  aigi

    Varbūt ar 5G būs aršana, bet pagaidām ar LMT TV un Tele2 piedāvātiem risinājumie ārpus Rīgas nebūs aršana. Vairāk kārsies, kā jēgas!

    P.
    28.12.2017 16:25
    Reply to  Skābene

    Es drīzāk Tev piekristu.

    Un tomēr, ja pats būtu ārpus Rīgas situācijā, tad labāk investētu ātrgaitas interneta risinājumā un straumētu video caur to, nekā investētu satelīta šķīvī un set-top box iekārtā.

    Skābene
    28.12.2017 16:45
    Reply to  P.

    Domā, ka būvēt 30-40 metru mastu ar antenu galā + zibens novedēju ir saprātīgāks risinājums par 2 šķīvjiem pie skursteņa!?
    Izmaksu ziņā Šķīvji ar visu 900to dreamboxu sanāks lētāk un vienkāršāk!

    Reklāma