Web Analytics
More
    Reklāma

    Logitech ar atjauninājumu tīši pārtrauks Harmony Link darbību

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka nākamā gada martā Logitech izlaidīs programmatūras atjauninājumu, kas pārtrauks Harmony Link ierīču darbību visā pasaulē. Harmony Link ir ierīce, kas ar viedtālruņa palīdzību ļauj pārvaldīt mājas izklaides sistēmu un vairākas citas ierīces mājā.

    Marta vidū tiks izlaists atjauninājums, kas pilnībā pārtrauks Harmony Link darbību. Harmony Link paļaujas uz Logitech mākoņservisiem, bet arī to darbība tiks pārtraukta. Logitech samainīs Harmony Link pret jaunāko Harmony Hub, ja spēkā vēl būs garantija.

    Reklāma

    Logitech norāda, ka Harmony Link izmanto šifrēšanas sertifikātus, kas pārtrauks darbību nākamā gada sākumā. Ražotājs nespēs nodrošināt Harmony Link drošību, tāpēc izlemts pārtraukt ierīču darbību.

    Šī nav pirmā reize, kad tiek pārtraukta kādas ierīces darbība, kas paļaujas uz tā dēvētajiem mākoņservisiem. Ja ražotājam apnīk uzturēt serverus vai ražotāju pārpērk, ierīce tiek padarīta nelietojama. Tieši tas noticis ar Nextbit Robin viedtālruņiem, ar Pebble pulksteņiem. Arī Sony ir atteicies no vairāku viedtālruņos iekļautu servisu uzturēšanas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    09.11.2017 10:09

    Laba atziņa, ja kāda ierīce spēj funkcionēt tikai ar mākoni, tad būtībā to var salīdzināt ar nekvalitatīvu ķīniesu plastmasu – iespējams pēc gada viņa saplīsīs un būs jāizmet.

    Krotow
    09.11.2017 11:38
    Reply to  KKTK

    Diemžēl lietotājs parastais no tā nemācās un turpina pirkt nākamo bezjēdzīgo knibuli.

    reiny
    09.11.2017 10:17

    Es ceru, ka uz universālo TV pulti tas neattiecas.

    09.11.2017 10:18

    Vai tā?comment image

    digitalk
    09.11.2017 12:44

    rakstā aizmirsts pieminēt kā Google nogalināja Revolv un uzmeta tā lietotājus ar mājas automatizācijas sistēmām.

    x
    10.11.2017 08:42

    tak jebkura tīkla iekārta ir pakļauta ražotāja gribai…vai ne samsungs palaida firmwāres apdeitu teļļukiem, kas tiem liek skatīties reklāmas bez iespējas noskipot?

    Reklāma