Web Analytics
More
    Reklāma

    Razer iegādājas mākoņ-viedtālruņu radītāju Nextbit

    Jaunākie raksti

    Pēdējos pāris gados datorpeļu un tastatūru ražotājs Razer ir iegādājies vairākus uzņēmumus, piemēram, Ouya (Android bāzētas, neliela izmēra spēļu konsoles ražotājs) un Džordža Lukasa (piedalījis Star Wars, Indiana Jones, Jurassic Park, Men in Black, Labyrinth un daudzu citu filmu izveidē) skaņu apstrādes uzņēmumu THX.

    Jaunākais Razer pirkums ir mākoņ-viedtālruņu ražotājs Nextbit. Uzreiz paziņots, ka tiek atcelta Nextbit Robin CDMA viedtālruņa versija. Nextbit uzsver, ka esošie Robin viedtālruņa lietotāji varēs izmantot piedāvātos mākoņdatu pakalpojumus vēl gadu.

    Reklāma

    Tāpat Razer paziņojis, ka negrasās izsūkt Nextbit patentus un iestrādnes, bet gan turpināt iesākto. Razer sola, ka jaunā īpašnieka paspārnē tapšot ļoti interesanti viedtālruņi.

    Nextbit radīja bijušie Google darbinieki Toms Moss (Tom Moss) un Maikls Čens (Mike Chan), bet par ražošanu atbild bijušais HTC dizaina nodaļas vadītājs Skots Kroils (Scott Croyle). Nextbit plānoja iet OnePlus ceļu, piedāvājot premium klases viedtālruni cenu kategorijā starp 300 un 400 dolāriem. Nextbit Robin viedtālrunis tapa sadarbībā ar Kickstarter, pirmie viedtālruņi pie atbalstītājiem uzsāka ceļu pirms gada, pēcāk tie bija nopērkami Flipkart tiešsaistes veikalā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daris
    02.02.2017 17:14

    Dizains šim tīri simpātisks un atšķiras no meinstrīma.

    x
    03.02.2017 11:25
    Reply to  Daris

    es jau dzirdu vaimanas par 2mm ekrāna sānu malām ))

    KKTK
    03.02.2017 10:13

    Kaut nu sanāktu. Sāk apnikt tie āboli un samsungi un visu pārējo neķīniešu nepārtrauktās neveiksmes.

    Reklāma