Web Analytics
More
    Reklāma

    Nest – jauna trauksmes signalizācijas sistēma, video durvju zvans un āra kamera

    Jaunākie raksti

    Alphabet Inc. piederošais uzņēmums, kurš mitinās Sanfrancisko, Kalifornijā paziņojis par jauno Nest Secure trauksmes signalizācijas sistēmu mājām, Nest Hello video durvju zvanu un Nest Cam IQ āra novērošanas kameru. Sistēma, kā jau var nojaust, izstrādāta, lai brīdinātu par negaidītiem viesiem jūsu mājās. Pamata komplektācijā iekļauta arī Nest Guard bāzes stacija ar vadības bloku, kas nodrošina kustību sensoru darbību un ziņo par trauksmi ar balss palīdzību.

    Nest Secure pamata komplektācijā ietilpst arī Nest Detect – ar baterijām darbināms kustību sensors, kas nosaka tuvumā vai tālumā esošu kustību. Kā paši Nest saka – to var uzstādīt pie loga un jūs zināsiet, kurā brīdī tas tiks atvērts. Visbeidzot, komplektācijā atradīsiet arī Nest Tag, ko var pielikt pie atslēgu saišķa, atļaujot tam ieslēgt un atslēgt Nest Secure bez piekļuves koda ievadīšanas.

    Reklāma

    Pirmais Nest video durvju zvans – Nest Hello, principā ir tas pats Nest Cam, vienīgi darbojas kā durvju zvans. Tas var atpazīt personu un, tad nosūtīt trauksmes paziņojumu ar attēlu. Abonējot Nest Aware pat iespējams sazināties ar draugiem un svešiniekiem pie ārdurvīm no jebkuras vietas, izmantojot aplikāciju, kas arī piedāvā sarakstu ar iepriekš ierakstītajām sarunām.

    Jaunā Nest Cam IQ novērošanas kamera ir sākotnējā Cam IQ iekštelpu novērošanas kamera, tikai ar uzlabojumiem. Tā ir nodrošināta pret dažādiem laika apstākļiem un ar pilnīgi jaunu dizainu.

    Nest Secure var iepriekš pasūtīt Nest mājas lapā. Tirdzniecības vietās ASV, Kanādā un dažviet Eiropā sistēma parādīsies novembrī. Nest Secure pamata komplekta izmaksas ir 499 dolāri. Papildus var iegādāties Nest Detects par 59 dolāriem un Nest Tags – 25 dolāri par katru. Savā īpašumā iespējams iegūt arī pamata komplektu plus – ar Nest Cam Outdoor par 598 dolāriem.

    Nest Hello ASV un Kanādā būs pieejams 2018. gada sākumā, vēlāk tas būs pieejams arī Eiropā. Cena par durvju zvanu patreiz nav zināma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Harijs
    23.09.2017 15:35

    Reiņa raksti atgādina kopā salīmētus produktu aprakstus no internetveikala.

    Kristaps Skutelis
    23.09.2017 20:13
    Reply to  Harijs

    Tādi nu ir tie informatīvie ziņu formāta raksti, kas informē par konkrētu produktu konkrētiem jaunumiem. Arī šāds saturs ir noderīgs. Pēc 1000 šādi uzrakstītiem rakstiem autors varēs arī gudri spriedelēt par tēmu :)

    es
    23.09.2017 20:19

    Normāli uzrakstīts teksts. Vismaz neraksta kā Ābols katrā otrajā ziņā debilo “…jāatzīmē, ka… “.

    Kristaps Skutelis
    23.09.2017 20:47
    Reply to  es

    Katram sava valodiņa. Noteikti arī Reinis ar laiku izkops savus tarakānus :) Ļaujiet taču cilvēkam iestrādāties. Domājat, ka viegli izpeldēt, ja iemet tādā piranju dīķī? :)

    KKTK
    23.09.2017 21:33

    Labākais, ka šitie verķi ir labi uzhakojami caur Bluetooth: https://gizmodo.com/this-nest-security-flaw-is-remarkably-dumb-1793524264

    Jānis
    24.09.2017 11:57
    Reply to  KKTK

    Labākais komentārs no tā paša raksta:

    “Average burglar 1: “Whoa a Nest cam, what are we going to do?” Average burglar 2: “What a Nest cam? No problem! I recently came across a github dump of a vulnerability by sending it a non-existent wi-fi SSID parameter via Bluetooth. It’ll be down in 90 seconds.” **Begins hacking furiously on laptop while wearing a balaclava. Insert various shots of the screen featuring N-map***”

    nevar nepiekrist, ka drošībai jābūt, tomēr.. :)

    Mahmuds
    24.09.2017 10:24

    Xiaomi jau sen tādas lietas ražo un par daudz pieņemamāku cenu! Vienīgā problēma – daži aplikācijas saskarnes punkti nav pārtulkoti no ķīniešu valodas.

    Uģis
    24.09.2017 13:44

    Kādam ir zināms sakarīgs durvju zvans kopā ar durvju actiņas kameru?

    Reklāma