Web Analytics
More
    Reklāma

    Nest termostatu programmatūras kļūda atstāj mājas aukstumā

    Jaunākie raksti

    Daudzi Nest viedo mājas termostatu īpašnieki palikuši visai neapmierināti pēc decembrī saņemtā Nest programmatūras jauninājuma. Dažiem viedie termostati vienkārši pārstājuši strādāt, dažiem termostati izsaldējuši māju nepietiekamas apkures regulācijas dēļ.

    Nest tehniskā atbalsta dienests, protams, bijis pārslogots.

    Reklāma

    Vismaz viens New York Times žurnālists arī uz savas ādas izbaudījis Nest programmatūras kļūdu, kas ātri iztērējusi viedā termostata bateriju, Nest termostats pārstājis strādāt un mājoklis kļuvis ļoti auksts. Nakts laikā temperatūra guļamistabā nokritusi par 6 grādiem.

    Nest ir sniedzis apstiprinājumu tam, ka daži viedie termostati tik tiešām pēc decembrī saņemtā jauninājuma vairs nedarbojas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    15.01.2016 10:26

    Rodas iespaids, ka cilvēkiem aizvien vairāk gribas nolikt savas smadzenes (iespējams, arī galvu) kaut kur uz plauktiņa un pārstāt domāt vispār. Pieļauju, ka Homo Sapiens nogalinās pārliecīga uzticēšanās tehnoloģijām. :-D

    Janis
    16.01.2016 00:12
    Reply to  Imants Imants

    Kas tad nu šī par sliktu tehnoloğiju..?
    Tieši ļoti noderiga protams ja nebutu gļuku.
    Pats šādau neizmantoju ir vnk 4 termostati, kuri regulē apkures sistēmu, un trauksmes gadijuma, vai uzstadito režīmu izmaiņu gadijuma atsuta sms

    KKTK
    15.01.2016 12:06

    Un ar tādām programmatūras testēšanas spējām mēs vēlamies, lai mums jau tagad būtu pašbraucoši auto? Lai arī no otras puses, varbūt kaut kā ir jācīnās ar to pārāk lielo cilvēku daudzumu.

    bombelats
    15.01.2016 12:40
    Reply to  KKTK

    Spriežot pēc publikācijām, izskatās, ka pašbraucošie suto būtu visai neefektīvi cīņai ar lieko cilvēku daudzumu. Tādēļ pasauli pārvaldošās slepenās brālības ir vienojošās par ISIS pastāvēšanu. ?

    bubu
    15.01.2016 15:36

    tiešam, kas notiks, kad mašīnās ieliks zaļo mēslu no google? :D

    davfreim
    15.01.2016 17:36

    Google vipār sačakarē visu, ko nopērk, Waze jaunie apdeiti arī ir pretīgi.

    Reklāma