Web Analytics
More
    Reklāma

    Vari reģistrēties Monument Valley 2 iegādei Google Play

    Jaunākie raksti

    Populārās spēles Monument Valley otrā daļa pieejama iOS izmantotājiem jau kopš jūnija, bet tikai tagad Android lietotāji var uzsākt reģistrēties spēles iegādei Google Play Store. Kāpēc šāda kavēšanās? Monument Valley autori atzinuši, ka tikai 5% Android spēlētāju ir samaksājuši par spēli.

    Atlikušie 95% izvēlējušies spēli iegūt citos veidos, pārsvarā pirātiskos. Tā kā spēlē nav pieejami pirkumi, tad skopo Android spēlētāju dēļ Ustwo gar degunu gājis garām gana daudz naudas. Situācija ar iOS ierīču lietotājiem ir mazliet labāka, taču arī ne perfekta. Ustwo vēsta, ka 40% iOS ierīču lietotāju ir samaksājuši par šo spēli.

    Reklāma

    Monument Valley pirmā daļa ir iemantojusi iOS Game of the Year 2015 titulu, Best Mobile & Handheld Game 2015 un Apple Design Award 2014. Visai iespaidīgi spēlei, ko var iziet pāris stundu laikā.

    Kopumā (oficiāli) Monument Valley pirmā daļa nopirkta 2 449 076 reizes un tādējādi nopelnījusi 5 858 625 ASV dolārus. Visvairāk naudas nācis tieši no iOS ierīču lietotājiem (81.7%). Oficiālās lejupielādes saskaitot kopā ar pirātiskajām iegūti vairāk nekā 10 miljoni instalāciju (uz unikālām ierīcēm). Interesanti, ka spēli ir pilnībā pabeiguši tieši puse spēlētāju.

    Spēles pirmās versijas radīšana tās 8 izstrādātājiem aizņēma aptuveni 55 darba nedēļas un izmaksāja 825 000 dolārus. Forgotten Shores papildinājums tapa krietni ātrākā laikā – 29 nedēļās un tādējādi arī izmaksāja lētāk – 549 000 dolārus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    30.08.2017 11:57

    Kad iznaaca pirmaa dalja, ar neatlaidiibu un ieintereseetiibu izgaaju visu. Tagad kaa iznaaca otraa dalja, arii izgasju un nenozheeloju ne reizi ka nopirku. Esmu par un atbalstu izstraadaataaju.

    Reklāma