Web Analytics
More
    Reklāma

    Kaspersky izziņo VPN lietotni ar bezmaksas 200 MB dienā

    Jaunākie raksti

    Kaspersky izziņojis jaunu Android lietotni Kaspersky Secure Connection, kas piedāvā VPN pakalpojumus ar saprātīgu dienas limitu bez maksas. Tikko mēģināsi pieslēgties publiski pieejamiem Wi-Fi, Kaspersky Secure Connection ziņos par nepieciešamību aktivizēt VPN.

    Bezmaksas apjoms ir 200 MB dienā, bet, reģistrējoties My Kaspersky portālā, varēsi saņemt 300 MB dienā bez maksas. Drīzumā Kaspersky grasās izziņot neierobežotu datu apjoma plānu, kas maksās ap 30 dolāriem gadā, turklāt Kaspersky Secure Connection varēs izmantot piecas ierīces. Tātad tas ir ģimenes plāns.

    Reklāma

    Līdzvērtīgu lietotni gandrīz bez ierobežojumiem piedāvā arī Opera.

    Kaspersky Lab ir pasaulē lielākais informācijas drošības jomā strādājošais privātuzņēmums un viens no visstraujāk augošajiem aizsardzības risinājumu piegādātājiem. Uzņēmums ir viens no četriem nozīmīgākajiem galiekārtu lietotāju IT drošības risinājumu ražotājiem pasaulē. Kopš 1997. gada Kaspersky Lab rada inovatīvus un efektīvus aizsardzības risinājumus un pakalpojumus lielām korporācijām, maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī mājas lietotājiem. Kaspersky Lab ir starptautisks uzņēmums, kas darbojas gandrīz 200 pasaules valstīs un teritorijās; tā tehnoloģijas aizsargā vairāk nekā 400 miljonu lietotāju visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    16.08.2017 13:55

    Interesanti kā tas iet kopā ar krievijas un ķīnas likumdošanu kur VPN aizliegts???

    Krotow
    16.08.2017 17:29
    Reply to  LOOK

    Krievijas likumdošanā nekontrolējamus (valdībai) VPN-us taisās aizliegt pavisam. Tā ka būs kā parasti – VPNs ar atslēdziņu “kantorim”.

    Loks
    16.08.2017 21:54

    Zinot, ka Kaspersky kājas aug Krievijā… :)

    **
    17.08.2017 22:00
    Reply to  Loks

    Visi tavi dati sūtīti Krievu aģentiem…. :D

    Reklāma