Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā šonedēļ pulcējas simtiem tehnoloģiju entuziastu

    Jaunākie raksti

    Šodien Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā sākas iedvesmas un tehnoloģiju konference TechChill. Konference norisināsies jau 6. gadu pēc kārtas, un šogad divu dienu konferenci un ar to saistītos pasākumus apmeklēs kopumā aptuveni tūkstots cilvēku no visas pasaules. TechChill organizē bezpeļņas biedrība TechHub Riga, ar mērķi atbalstīt jaunuzņēmumus un veicināt ekosistēmas attīstību.

    Konferenci varēs vērot arī tiešraidē: https://www.lattelecom.tv/tiesraide/360tv_ideja

    Reklāma

    TechChill jaunuzņēmumu programma strukturēta trīs galvenajās tēmās, kas sadalītas pa divām dienām un norisināsies uz divām skatuvēm. Pirmās dienas fokusā būs uzņēmējdarbības pamati starptautiskā skatījumā, jeb The Building Blocks of Entrepreneurship. Pirmais bloks  Starting-Up Strong stāstīs par svarīgāko veiksmīgam sākumam, otrais posms pievērsīsies izaugsmes un straujas attīstības izaicinājumiem Growing a Thicker Skin. Trešā tēma Community and Culture pievērsīsies veiksmīgai ilgtermiņa attīstībai, to skaitā darbinieku piesaistei un noturēšanai, uzņēmumu iekšējās kultūras veidošanai, kā arī diskutēts par uzņēmējdarbību atbalstošas ekosistēmas veidošanu valsts un sabiedrības līmenī. Starp pirmās dienas runātājiem ir Startup Sesame vadītājs Ben Costantini, Wix viceprezidente Nurit Reder, Zalando inovāciju vadītājs Marc Lamik, Pirate Summit dibinātājs Till Ohrmann un citi. Pirmās dienas vakarā paredzēta arī neformālā daļa visiem dalībniekiem, veidojot starptautiskus un personiskus kontaktus uzņēmēju starpā.

    TechChill konference ir pasākumu cikls vairāku dienu garumā, kurā ir apvienojušies visi vienas nozares pārstāvji, vadošie startup ekosistēmas dalībnieki; to vidū biedrība TechHub Riga, Latvijas Startup uzņēmumu asociācija Startin.LV, reģiona lielākais B2B akselerators Startup Wise Guys, Latvijas Riska kapitāla asociācija un Latvijas Biznesa eņģeļu tīkls.

    Konferences lielākie atbalstītāji ir TWINO, Printful un Finanšu attīstības institūcija ALTUM. Ieva Zabrauska – Gailīte, ALTUM biznesa uzsācēju segmenta vadītāja: “Finansējums start-up uzņēmumiem ir izšķiroši svarīgs. Neatkarīgi no tā, vai apsverat iespēju piesaistīt riska kapitāla investīcijas, biznesa eņģeļu atbalstu vai vienkāršu aizdevumu, vai varbūt pa druskai no visiem, nāciet pasākuma laikā aprunāties par šīm iespējām ar Altum speciālistiem mūsu īpašajā TechChill stūrīti. Ja neatrodas laiks satikties pasākuma laikā, ikviens vienmēr ir gaidīts mūsu mājas lapā www.altum.lv  vai satikties klātienē jebkurā citā laikā. ALTUM ne tikai ir TechChill galvenais atbalstītājs, bet arī finanšu institūcija, kas Latvijas uzņēmumiem sniedz valsts atbalsta finansējumu.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma