Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī šoruden Rīgā norisināsies “Nordic Sectech Summit 2024” konference

    Jaunākie raksti

    Š.g. 17. oktobrī, Rīgā norisināsies ikgadējais Ziemeļeiropas Drošības tehnoloģiju samits Nordic Sectech Summit 2024, kas ir paredzēts drošības nozarē strādājošajiem vai tiem, kam šī joma ir tuva. Pasākuma ietvaros notiks gan pieredzes apmaiņa starp nozares speciālistiem, ekspertiem un viedokļu līderiem, gan arī drošības tehnoloģiju izstāde un praktiskās darbnīcas pavisam jaunā konceptā. Šī gada vienojošā tēma – Uz cilvēku vērsta drošības projektēšana.

    Šis samits nozares profesionāļu vidū jau tiek atzīts par nozīmīgu sfēras notikumu, jo pulcē nozares līderus, vadošos ekspertus, pētniekus, politikas veidotājus un pat topošos drošības jomas speciālistus no vairākām Ziemeļvalstīm, jo tas kalpo kā nozīmīga platforma diskusijām par drošības tehnoloģiju nākotni cilvēku pasaulē. Pasākuma laikā tiek apspriesti un demonstrēti pēdējo gadu sasniegumi drošības tehnoloģiju jomā.

    Reklāma

    Pamatā pasākums tiek organizēts ikvienam, kurš ikdienā ir tiešā vai pastarpinātā veidā iesaistīts fiziskās drošības, darba drošības, kiberdrošības u.c. ar drošību saistītos jautājumos, ar mērķi dalīties vērtīgā un praktiskā informācijā, pievēršoties strauji mainīgajiem izaicinājumiem drošības jomā, kā arī pētīt jaunākos risinājumus, kurus tiešā veidā ietekmē cilvēciskais faktors.

    Uz galvenās skatuves sagaidāmas ikdienā izmantojamas un vērtīgas informācijas prezentācijas no tādiem pašmāju runātājiem, kā Elviss Strazdiņš (Digitālās drošības centra dibinātājs), Agate Ambulte (Liepājas Digitālo inovāciju parka vadītāja), Kaspars Rožkalns (UPB) u.c., kā arī ārzemju lektoru uzstāšanās. Pieredzes stāsti un praktiski ieteikumi, kā arī paneļdiskusijas, kuru laikā ikvienam apmeklētājam būs iespēja uzreiz klātienē rast atbildes uz savā infrastruktūrā radušos sarežģījumu saistībā ar fizisko vai tehnoloģisko drošību. Atbildes sniegs kompetentie lektori.

    Savukārt dienas otrajā pusē trīs paralēlās zālēs notiks praktiskās darbnīcas, kuru ietvaros ikviens no apmeklētājiem varēs pats līdzdarboties un aktīvi iesaistīties procesā. Darbnīcu galvenais mērķis – sagatavot dalībniekus, lai tie būtu soli priekšā ļaundariem, zinot, kā aizstāvēties pret kiberuzbrukumiem un, kā pārbaudīt vai sistēma ir droša. Savukārt dienas noslēgumā aicinām piedalīties tīklošanā, dzīvās mūzikas pavadībā.

    Galvenā uzmanība tiks pievērsta jaunākajiem sasniegumiem kiberdrošībā, uzraudzības sistēmās, mākslīgā intelekta radītos drošības risinājumos un daudz kam citam, kas kopumā veido drošības nākotni. Bet paši pasākuma organizatori turpmāk tiecas paplašināt savu darbības jomu un ietekmi, plānojot ieviest jaunus pieredzes apmaiņas moduļus un stiprināt nozares partnerības, kas spēj risināt arvien jaunas drošības problēmas.

    Ieeja pasākumā ir bez maksas, bet ar obligātu iepriekšēju reģistrāciju un, ņemiet vērā, ka vietu skaits pasākumā ir ierobežots.

    Sīkāku informāciju var uzzināt, kā arī reģistrācija iespējama pasākuma oficiālajā mājaslapā.

    Nordic Sectech Summit organizatori aicina visus drošības profesionāļus, akadēmiķus, topošos speciālistus un citus nozares pārstāvjus pievienoties mums Rīgā, lai piedalītos šajā nozīmīgajā pasākumā. Kopā mēs varam virzīt drošības tehnoloģiju nākotni un veidot drošāku pasauli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma