Web Analytics
More
    Reklāma

    Accenture aicina pieteikties mācībām un sākt karjeru IT

    Jaunākie raksti

    informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums Accenture aicina pieteikties programmēšanas un projektu vadības asistentu mācībām un praksei Accenture Bootcamps. 1-4 nedēļu laikā dalībnieki apgūs programmēšanas pamatzināšanas un iemaņas, lai uzsāktu karjeru IT nozarē.

    Mācības irpietuvināta ikdienas darbam projektos, kuru laikā dalībnieki apgūst praktiskas, teorētiskas zināšanas un iemācās strādāt komandā. Pēc mācībām sekmīgākajiem dalībniekiem tiks piedāvāta apmaksāta prakse Accenture. Bootcamps ir daļa no uzņēmuma personāla atlases programmas, pēc prakses sekmīgākajiem praktikantiem tiks piedāvāts arī darbs.

    Reklāma

    “Studiju laikā praksei ir ļoti liela loma, mēs ikviens esam dažādi un reizēm cilvēkam ir nepieciešams ilgāks laiks zināšanu apguvei, tāpēc aicinu ikvienu studentu izmantot iespēju un pieteikties apmācībām un praksei. Liela loma ir praktikanta centībai un motivācijai, kas palīdz sasniegt rezultātus, ja sākotnēji viņam nav pietiekamas zināšanas,  tāpēc šoziem prakses vietas piedāvāsim lielākam skaitam studentu,” norāda Accenture Personāla atlases vadītāja Latvijā Elena Markovska.

    Accenture programmēšanas apmācības un praksi organizē vairāk nekā desmit gadus. Uzņēmumam ir pieredze pasaules līmeņa IT projektu izstrādē. Ikdienas darbs tiek organizēts nelielās komandās un katram praktikantam ir mentors. Interesanti, ka pēdējā laikā iemācīties programmēt vēlas ne tikai IT jomā studējošie, bet arī finansisti, inženieri un radošo profesiju pārstāvji.

    “Lai gan pirms tam apsvēru producenta karjeru, izvēlējos tieši IT un šo lēmumu nenožēloju. IT nozare ir pārbagāta ar iespējām, un tieši tas mani uzrunā. Es sāku strādāt Accenture 2014. gada septembrī, kad biju izgājis divu nedēļu sagatavošanās kursus jeb bootcamps. Iepriekš strādāju par viesmīli, bet līdz ar studiju sākumu Latvijas Universitātes Datorikas fakultātē, uzsāku savas gaitas Accenture,” stāsta Accenture SAP Biznesa tehniskais konsultants Jānis Pētersons.

    Latvijā IT nozarē katru gadu visvairāk jeb 200–250 apmaksātas prakses vietas nodrošina Accenture. Uzņēmums sniedz iespēju pieteikties dažādiem apmācību kursiem, lai iegūtu iemaņas, kuras ir pielāgotas biznesa vajadzībām un sakrīt ar globālām tendencēm IT nozarē. Lielākā daļa mācības tiks uzsāktas 30.janvārī. Mācības notiks angļu valodā.

    Pieteikšanās: Aizpildot pieteikuma anketu Facebook vai sūtot CV uz riga.bootcamp@accenture.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ainārs M
    20.01.2017 12:44

    Kādas ir prasības, lai iestātos šajos kursos? Teiksim es esmu ekonomists ar pabeigtu augstāko izglītību, bet nav augstākās IT izglītības, vai varu pieteikties?

    digitalk
    20.01.2017 21:51
    Reply to  Ainārs M

    ja tev ir analītiskā domāšana un anglene, tad piesakies. nepamēģināsi – neuzzināsi :)

    Reklāma