Web Analytics
More
    Reklāma

    Accenture aicina pieteikties bezmaksas programmēšanas skolai

    Jaunākie raksti

    Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums Accenture aicina pieteikties bezmaksas programmēšanas un projektu vadītāju asistentu mācībām Accenture Bootcamps, lai 1-4 nedēļās apgūtu programmēšanas pamatzināšanas un pamata iemaņas projektu vadībā.

    Apmācības ir pietuvinātas ikdienas darbam projektos, kuru laikā dalībnieki apgūst praktiskas, teorētiskas zināšanas un iemācās strādāt komandā. Pēc apmācībām sekmīgākajiem dalībniekiem tiks piedāvāta apmaksāta prakse Accenture.

    Reklāma

    Programmēšanas valodas Java apmācības notiks no 17. oktobra līdz 11. novembrim, projektu vadītāju asistentu (PMO) mācības – no 17.oktobra līdz 21.oktobrim, kuru laikā dalībnieki padziļinātāk apgūs MS Windows un MS Office. Datu centra tehnoloģiju kursi (datacenter operations) ilgs no 7. novembra līdz 17.novembrim. Lai tajos pieteiktos nepieciešamas pamata zināšanas par MS Windows, interese par mākoņskaitļošanu, tīklošanu un MS Office 365.

    Šobrīd pasaulē strauji pieaug programmatūras procesu automatizācija, tāpēc šogad liels akcents no Accenture puses veltīts tieši automatizācijas apmācībām (iepriekš Robotics), kuras notiks no 24. oktobra līdz 4.novembrim.

    Pēc Accenture Bootcamps apmācībām februārī uzsāku darbu uzņēmumā un ieguvu padziļinātas zināšanas par programmatūras procesu automatizāciju. Tas ir plašs zināšanu loks – sākot no procesu veidošanas, programmēšanas, kā arī dažādu lietojumprogrammu sasaisti ar automatizācijas rīkiem, iekļaujot klientu konsultēšanu. Nākotnē automatizācijas loma tikai palielināsies, un darbs šajā jomā sola labas izaugsmes iespējas, norāda Accenture Latvia Programmatūras procesu automatizācijas speciāliste Līga Celmiņa.

    Savukārt apmācības par jaunas paaudzes biznesa aplikāciju izstrādi ar SAP HANA (SAP HANA Native Development Bootcamp) notiks piektdienās: 4.novembrī, 11.novembrī, 25.novembrī un 2.decembrī.

    Lai pieteiktos Java, programmatūras procesu automatizācijas un SAP HANA apmācībām nepieciešamas programmēšanas teorijas pamatzināšanas, izpratne par OOP koncepciju, pamatzināšanas par WEB tehnoloģijam, spēja uzrakstīt vienkāršu SQL, pamatzināšanas vismaz vienā programmēšanas valodā. Prasības projektu vadītāju asistentu apmācībām – labas zināšanas Microsof Word (Exel, PowerPoint, Project), iemaņas strādāt ar informācijas avotiem. Lai pieteiktos visām apmācībām ir jāspēj sazināties angļu valodā un sadarboties komandā.

    Pieteikšanās: jāsūta CV uz riga.bootcamp@accenture.com vai Facebook.

    accenture_3

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Cipargalva
    18.09.2016 17:05

    Bezmaksas mācības ir tiem, kas vēlāk paliek strādāt kompānijā, pārējiem būs vien jāapmaksā mācības.

    Artūrs Škutāns
    18.09.2016 18:48
    Reply to  Cipargalva

    Cik atceros, tad jāmaksā par mācībām tādā gadījumā, ja atsakies no prakses. Taču arī praksi ne visiem piedāvā.

    User
    19.09.2016 08:48

    Vai kāds gadījumā nezin, kādos laikos notiek mācības?

    Reklāma