Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijas lielākais interneta veikals 1A.LV atver jaunu Baltijas operāciju loģistikas centru

    Jaunākie raksti

    Lielākais un pieredzes bagātākais interneta veikals Latvijā, 1A.LV, Rīgā atvēris jaunu Baltijas operāciju loģistikas centru. Jaunais loģistikas centrs apkalpos ne tikai klientus Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā.

    Lai apstrādātu klientu izdarīto pasūtījumu daudzumu, 1A loģistikas centrs jau kopš novembra sākuma strādā 24 stundas diennaktī. Decembrī uzņēmums plāno apstrādāt pat 100 000 pasūtījumus, tāpēc sadarbībā ar piegādātājiem optimizējis preču piegādes loģistiku, nodrošinot nepārtrauktu darbu visas diennakts garumā. Klientiem tas nozīmē, ka arī viskarstākajā pirmssvētku laikā pasūtījumi tiks izpildīti savlaicīgi.

    Reklāma

    Stāsta interneta veikala 1A.LV valdes loceklis Mareks Zuika: “Šī gada pārdošanas apjomi ir patiešām iespaidīgi – jau oktobrī mēs apstrādājām krietni lielākus apjomus, nekā pagājušā gada decembrī. Ja vēl šī gada sākumā mūsu piedāvājumā bija aptuveni 50 000 preču, tad šobrīd saviem klientiem piedāvājam vairāk nekā 100 000 dažādu preču. Paplašinātais preču sortiments ļauj mūsu klientiem izdarīt arvien vairāk izdevīgus pirkumus, palielinot gan iepirkšanās biežumu, gan vidējā groza saturu. No jaunajām kategorijām īpaši jāizceļ Sporta apģērbu un apavu sadaļa, kas jau ar pirmajām dienām strauji gūst popularitāti, jo piedāvājumā ir pasaulē populāro zīmolu Nike, Adidas , Asics un citu ražotāju sporta apavi, apģērbi, treniņu piederumi par cenām, kas ir būtiski zemākas nekā veikalos. Tāpat strauju popularitāti pircēju vidū gūst ZOO preces, preces mājai, dārzam, remontam un auto preces. Arī nākamgad preču sortimentu plānots divkāršot”.

    Jaunais loģistikas centrs turpina stiprināt interneta veikala 1A.LV, kā e-komercijas līdera, statusu. Atgādinām, ka 1A.LV bija pirmais interneta veikals Latvijā, kas jau 2014.gadā saviem klientiem varēja piedāvāt pakalpojumu “Pasūti šodien – saņem šodien!”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Karlsons
    07.12.2016 21:21

    Da kur bija tur arī palika – blakus DPD bāzei. Neko kādu laiku nav mainījuši. Piegāde…nezinu kā var dabūt šodien preci, ja viss iet caur loģistikas bāzi. Standartā piedāvā preci piegādāt pēc nedēļas…

    digitalk
    07.12.2016 23:25
    Reply to  Karlsons

    tu kaut ko fleitē. liela daļa vietējo vairumnieku spēj piegādāt preci dienas laikā, tad 1a.lv aka Mobilux atliek tik nokārtot pārējo atkarībā no klienta izvēlētā piegādes veida.

    davfreim
    08.12.2016 02:57

    Sūtīju nesen dažādus kabeļus utt., 2dienas bija jāgaida.

    edzuslv
    08.12.2016 11:27

    Tas tikai nozīmē to, ka būs vairāk populārās preces uz vietas. Tāpat turpinās vest no leišiem un poļiem tāpat kā pārējie LV interneta veikali.

    Reklāma