Web Analytics
More
    Reklāma

    LG nodrošinās uzlabotu maksājuma funkciju Smart TV televizoros

    Jaunākie raksti

    No šīs nedēļas LG Electronics (LG) un Paymentwall nodrošinās izstrādātājiem iespēju radīt aplikācijas, kas ļauj LG Smart TV televizoriem uz webOS platformas vairāk nekā 200 valstīs atbalstīt vairāk nekā 140 dažādas maksājumu metodes. Šī sadarbība sniegs patērētājiem vieglāku piekļuvi maksas aplikācijām, filmām, spēlēm un citam aizraujošam saturam.

    Paplašinot tirgu skaitu, kuros tiks pieņemti tiešsaistes maksājumi ar LG webOS Smart TV televizoriem, klientiem būs iespēja izbaudīt plašāku maksas satura klāstu, izmantojot LG aplikāciju veikalu. Vienkārši nospiežot Buy Now pogu un ievadot kredītkartes vai debetkartes numuru, LG Smart televizoru īpašnieki spēs ātri un ērti, bez liekām rūpēm veikt pirkumus internetā visā pasaulē, neliekot tiem atsevišķi reģistrēties. LG webOS Smart televizoru īpašnieki arī saņems maksājumu atbalstu datoros un mobilajās ierīcēs, izmantojot QR kodus un citus drošus verifikācijas protokolus.

    Reklāma

    LG jaunākā Smart TV platforma webOS 3.0 nodrošina plašu satura pasauli, tostarp tiešo pārraižu televīziju, straumēšanas pakalpojumus, kā arī jautras un izaicinošas spēles. webOS arī savietojama ar nākamās paaudzes 4K Ultra HD programmēšanu, kā arī High Dynamic Range (HDR) filmām un raidījumiem.

    „Sadarbojoties ar Paymentwall, mēs spējam attīstīt Smart televizoru pirkšanas pieredzi LG webOS platformā krietni ātrāk nekā tad, ja mēs darbotos vieni,” norāda LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs Braiens Kvons. „Šī partnerība ir vēl viens piemērs tam, kā LG sadarbības pūliņi mums nodrošinājuši vietu starp līderiem globālajā Smart TV televizoru nozarē.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma