Web Analytics
More
    Reklāma

    Lattelecom prezentē jauno izklaides platformu Shortcut

    Jaunākie raksti

    Latvijas interneta un televīzijas uzņēmums Lattelecom ir izveidojis jaunu izklaides platformu Shortcut, kas piedāvā unikālu seriālu, filmu un TV kanālu satura apvienojumu, kā arī ekskluzīvas tiešraides no lielākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē.

    Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis: “Savulaik mēs izstrādājām un izpildījām ambiciozu plānu – radīt Latvijā ātrāko internetu un plašāko Wi-Fi tīklu. Shortcut izstrāde ir loģisks nākamais Lattelecom attīstības solis, jo mēs esam pārliecināti, ka arī mūsu televīzijai, tāpat kā ātram internetam un Wi-Fi, ir jābūt pieejamai it visur. Tai ir jābūt ērtai un viegli baudāmai.”

    Reklāma

    Shortcut lietotājiem būs iespēja skatīties labākos seriālus, filmas, multfilmas, ekskluzīvas tiešraides un 50 pasaules top TV kanālus visā Latvijā neatkarīgi no interneta pieslēguma veida. Platformas piedāvājumā būs atrodamas arī jaunākās filmas, kas vēl nesen demonstrētas kinoteātros. Shortcut TV kanāli pieejami oriģinālvalodā, Shortcut Films un Premiere: filmas, seriāli – oriģinālvalodā, kā arī ar tulkojumu latviešu un krievu valodā. Savukārt viss bērniem domātais saturs ir ierunāts latviešu valodā.

    Lattelecom Korporatīvās attīstības departamenta direktore Kerli Gabriloviča: “Lattelecom vienmēr sekojis aktualitātēm un jaunākajām tendencēm tehnoloģiju pasaulē, lai būtu soli priekšā saviem konkurentiem. Shortcut ir produkts, par ko cilvēki ASV var vēl tikai sapņot. Tas izceļas gan ar plašu iekārtu atbalstu, gan lielisku saturu. Jau šobrīd Shortcut pieejams populārākajās iekārtās – mobilajās ierīcēs, planšetēs, datoros, iOS, Android,  Apple TV un drīzā nākotnē arī Smart TV aplikācijā, Android TV, Chromecast, spēļu konsolēs -, un, ja būs pieprasījums šādu izklaides saturu skatīties ledusskapī, spēsim nodrošināt arī to.”

    Positivus festivāla rīkotājs Ģirts Majors: “Pirms diviem gadiem, pateicoties Lattelecom, Positivus kļuva par pirmo festivālu Eiropā ar savu pop-up TV kanālu. Šogad ar ekskluzīvo 360TV Positivus Shortcut platformā mēs iesim tālāk. Kanāls no 15. līdz 17. jūlijam piedāvās tiešraides no Salacgrīvas vairāk nekā divdesmit stundu garumā. Taču arī pēc festivāla līdz 24. jūlijam 360TV Positivus varēs skatīties koncertus, līdz pat 300 dažādu interviju un citus videomateriālus no festivāla. Šis gads Positivus ir īpašs – mūsu desmitgade -, tāpēc līdztekus jau tradicionālajām koncertu tiešraidēm un intervijām ar māksliniekiem un festivāla apmeklētājiem pieredzējušā šovmeņa Andra Freidenfelda vadībā atskatīsimies uz festivāla vēsturi un iepriekšējiem deviņiem gadiem jaunā, aizraujošā formātā.”

    Rallijkrosa autobraucējs Reinis Nitišs: “Tas ir lieliski, ka Lattelecom ir kļuvis par rallijkrosa fanu un ar viņu atbalstu šogad Latvijā pirmo reizi notiks pasaules rallijkrosa čempionāta Rīgas posms 1. un 2. oktobrī Biķerniekos. Shortcut platformā varēs vērot arī visus šīs sezonas čempionāta posmus, kā arī ekspertu studijas pirms un pēc sacensībām. Shortcut aplikācijā regulāri dalīšos ar informāciju par katru posmu un savām izjūtām sacensībās un pēc tām. Ceru, ka kopā ar Shortcut piesaistīsim rallijkrosam vēl vairāk fanu!”

    Shortcut platformas cenas:

    • Shortcut TV – 6 EUR
    • Shortcut FILMS – 6 EUR
    • Shortcut TV+FILMS – 10 EUR
    • Shortcut Premiere – 3,60 EUR (par filmu)
    • 360 PLAY – bezmaksas saturs no 360TV un aktuālākais saturs no Youtube

    Nākotnē Lattelecom kā inovatīvu tehnoloģiju ieviesējiem mērķis ir izveidot Shortcut par starptautiska mēroga produktu, kas vienmēr un visur piedāvās sarunas vērtu saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    74 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Juris
    07.07.2016 13:07

    Tas tagad laikam modīgi – projektam nomainīt CSS un uzrīkot konferenci, lai sevi pareklamētu. Diezgan nožēlojami.

    Lattelecom
    07.07.2016 14:00
    Reply to  Juris

    Shortcut tika izveidots uz esošās Interneta TV un Mans TV aplikācijas bāzes, kura beta režīmā ieviesta tikai 2015. gada sākumā. Tā tika pastāvīgi papildināta, ņemot vērā tirgus situāciju un klientu vajadzības. Šobrīd aplikācijas iespējas un satura daudzveidība ir ievērojami paplašināta, un šo pakalpojumu var aktīvi piedāvāt tirgū. Mēs esam vieni no pirmajiem pasaulē, kas izstrādājuši Apple TV aplikāciju ar reāliem tiešsaistes TV kanāliem! Mūsu mērķis un apņemšanās ir radīt unikālu produktu, kas spētu konkurēt ar globāliem spēlētājiem.

    Andish Gonzalez
    09.07.2016 15:11
    Reply to  Lattelecom

    Vai aplikācija ir gaidāma arī uz LG Smart TV?

    Eduards Blumbergs
    11.07.2016 15:35
    Reply to  Lattelecom

    Ar WP8 atverot shortcut.lv un mēģinot piereģistrēties, centos izlasīt lietošanas noteikumus. Tā vietā atvērās lapa, kurā bija tikai 2 saites uz Google play un Apple store bez citām opcijām un paskaidrojumiem, no kuriem WP telefonā, protams, nav nekāda labuma, turklāt noteikumus tā arī neizdevās izlasīt, kamēr pārlūka iestatījumos nenomainīju uz datora versiju. Zaļš kods tai lapai – vajag piestrādāt! Turklāt m3u8 uz WP10 smuki var strīmus skatīties edge un uz WP8 ar VLC arī var smuki skatīties, tā kā shortcut koderiem vēl ir, kur augt… Pagaidām nederīgs produkts uz WP!

    Lattelecom
    11.07.2016 15:40

    Paldies par novērojumiem – nodosim “koderiem” :) lai domā risinājumus WP!

    Tom
    07.07.2016 13:44

    Oops, kas tad tas: https://shortcut.lattelecom.tv/ ?? http://shortcut.lv redirectē uz http://shortcut.lattelecom.tv/, savukārt https://shortcut.lattelecom.tv/ serifikāts ir izdots pavisam citam CN un arī lapas saturs liecina, ka tas nav Lattelecom. NEIESAKU nevienam tur reģistrēties un nekādā gadījumā nedot savus datus!!

    Lattelecom
    07.07.2016 13:56
    Reply to  Tom

    Varam apliecināt, ka visas šeit minētās adreses ir mūsu pašu un pakalpojums arīdzan.

    Armands
    07.07.2016 14:02
    Reply to  Lattelecom

    Un kas tad tas Shredkit tāds ir ?

    Tom
    07.07.2016 14:05
    Reply to  Lattelecom

    Mēģināšu pa punktiem, lai jūs saprastu

    1. Jūs prasiet, lai lietotāji ievada savu e-pastu un paroli http://shortcut.lattelecom.tv/ lapā, kurai nav TLS, t.i. dati netiek šifrēti un tādējādi paroles tiek sūtītas/saņemtas tīrā tekstā, redzamas visiem
    2. Atverot https://shortcut.lattelecom.tv/, redzam, ka lapas saturs ir pavisam cits, ne Lattelecom. Pie tam sertifikāts ir izdots pavisam citam domēnam app.shredkit.com

    Mani tas dara aizdomīgu un es secinu, ka kāds mēģina izkrāpt no manis paroli.. Tipisks phishing.. Uzskatu par savu pienākumu brīdināt visus, lai nevada tur savis datus un kur nu vēl paroli!!!

    Lattelecom
    07.07.2016 14:14
    Reply to  Tom

    Skaidrs, paldies – risināsim!

    Nelabojams
    07.07.2016 18:13
    Reply to  Lattelecom

    Man viss īsi un skaidri:
    “Lapas shortcut.lattelecom.tv saimnieks ir nepareizi nokonfigurējis savu lapu. Lai pasargātu jūs no informācijas zādzības, Firefox nesavienojas ar šo lapu.”

    arvix
    07.07.2016 14:38

    kaut ko nesapratu.. tas tak tas pats lattelecom.tv! Va arī nē?

    Lattelecom
    07.07.2016 14:46
    Reply to  arvix

    Tas, kas pēdējos gados nācis klāt lattelecom.tv funkcionalitātē, tagad ieguvis jaunu vārdu un izskatu, kā arī vairākas jaunas iespējas – AppleTV lietotni, atsevišķu standarta un premium filmu abonementu, seriālus bez reklāmas pauzēm, kā arī visas sērijas un sezonas uzreiz (t.s. binge-view), jau pieejamas HD filmas, tuvākajā laikā būs arī pirmie HD kanāli utt. utt.

    Krišjānis Arājs
    08.07.2016 15:45
    Reply to  Lattelecom

    Pēc update man ir pieejama jaunā aplikācija no Google playstore. Iegāju iekšā un ir pieejami visi tv kanāli un filmas, seriāli. Rakstā teiktas samaksas par pakalpojumu, bet man viss tā pat strādā. Rakstā nekur nemanīju, ka pieejams bezmaksas tests vai kas tamlīdzīgs.

    Lattelecom
    11.07.2016 15:42

    Tiem, kam Interneta tv līdz šim pienācās bez maksas komplektā ar Interaktīvo tv, visu jūliju bez maksas pieejamas arī visas Shortcut Films sadaļas filmas.

    digitalk
    12.07.2016 00:25
    Reply to  Lattelecom

    kuri tad ir tie priviliģētie? tikko ielogojos ar sava klienta akkountu (kuram ir ITV un it kā pienākas interneta TV), lai pārbaudītu – visam 5 min. demo.

    Lattelecom
    12.07.2016 16:02
    Reply to  digitalk

    Skatījies datorā vai mobilajā lietotnē? Bez maksas būtu jābūt tieši Shortcut Films, nevis Premiere sadaļai. Ja joprojām nerāda, atsūti savu klienta numuru vai mans.ltc lietotājvārdu/epastu – paskatīsimies, kas noticis.

    digitalk
    12.07.2016 20:11
    Reply to  Lattelecom

    piedošanu, viss strādā. izrādās klients bija atslēdzis ITV pakalpojumu vienā adresē, bet logins joprojām darbojās. protams, ka tam vairs nepienācās bezmaksas interneta TV. ielogojos ar citu viņa pieslēguma epastu un viss OK. viltus trauksme! :)

    edgku
    07.07.2016 14:40

    Ē, forši! Apple TV ir labi. Es tikai nesapratu, Shortcut jau ir palaists? Šodien aiziešu mājās un varēšu ievērtēt?
    Kur var izlasīt, kas būs zem “Shortcut TV” un zem “Shortcut Films”?

    Lattelecom
    07.07.2016 14:53
    Reply to  edgku

    Jā, AppleTV lietotne ir pieejama. Pagaidām bez seriāliem, bet filmas un tv tiešraide ir.

    edgku
    07.07.2016 20:09
    Reply to  Lattelecom

    Ē, bet dažus kanālus nerāda. Parādās paziņojums, ka šo var dabūt tikai interaktīvās TV abonenti. Nu un filmas ir piecas… nu labi, desmit.
    Citādi jau forši būtu, ja visu varētu caur ābolkastīti skatīties.

    Lattelecom
    08.07.2016 10:13
    Reply to  edgku

    MTG kanālus joprojām var skatīties tikai mājas tīklā, jo tiem nav tiesību pirkto saturu rādīt onlainā, tāpēc šāds ierobežojums uz mājas tīklu, kurā par apraidi ir samaksāts (interaktīvā tv).

    edgku
    08.07.2016 10:53
    Reply to  Lattelecom

    Nesapratu? Apple TV tak arī ir “mājas tīklā”. :) Man kā skatītājam tehniski nav starpības, no kādas “kastītes” nāk TV :) Vienīgā atšķirība ir ISP.

    Borsiks
    07.07.2016 15:04

    Pēc cik ilga laika varam gaidīt AndroidTV aplikāciju?

    Lattelecom
    07.07.2016 15:10
    Reply to  Borsiks

    Zinot, ka ar Play store viss notiek krietni vienkāršāk kā ar Apple – gana drīz.

    digitalk
    07.07.2016 16:05

    > Savukārt viss bērniem domātais saturs ir ierunāts latviešu valodā.

    šis gan ir stulbi. oriģinālvaloda+LV būtu daudz labāk, manuprāt.

    Krotow
    07.07.2016 18:07
    Reply to  digitalk

    LTC ITV ir iespējams atsevišķi ieslēgt audio un titru valodu, ja tādi tiek piedāvāti. Bērnu raidījumiem to varētu turpināt. Tad, kas vēlas, lai klausās oriģinālu un kas nē – tulkoto.

    digitalk
    07.07.2016 18:52
    Reply to  Krotow

    jā, tieši tā es biju domājis, oriģinālvaloda un latviska dublāža vai voiceover.

    Kaspars Vjaksa
    07.07.2016 16:15

    es uz savu Apple TV jau kā 2 nedēļas lietoju un varu teikt, ka viss strādā gana labi!

    smecernieksKvadrata
    07.07.2016 16:32

    Ludzu datumu eetera, kad shis pakalpojums bus pieejams arvalstis!
    Tracina ka VPN provideru serveri Latvija ir stipri parslogoti un Lattelecom striimus nevar skatities uz max kvalitates :)

    Mārtiņš Kažemaks
    07.07.2016 17:05

    Nekad :P

    Man ir serveris Francijā, yea
    07.07.2016 22:38

    Nu… “sameties” ar līdzīgi domājošiem (ārzemēs esošiem cilvēkiem), iznomājiet gbit izdalīto serveri .lv (kaut vai tajā pašā lattelecom vai kur citur), uzlieciet Linux, VPN, VPS, proxy.. un viss būs :)

    P.
    07.07.2016 22:42

    Tur pat nevajag dedicated serveri, tikai kādu uzticamu draugu Latvijā, kam ir normāls rūteris (ASUS vai taml) un ātrs interneta pieslēgums. Draugs atļauj slēgties pie sava VPN un visas lietas notiek.

    Mārtiņš Kažemaks
    07.07.2016 17:00

    Njā nosaukumiņš fascinē. Nāk prātā ne angliski runājošie klienti kas veikalā vai pa telefonu prasa šo pakalpojumu, izrunājot latviskiem burtiem. Nabagi mēli izmežģīs mēģinot izrunāt. Savulaik par lattelekom nomaiņu uz lattelecom jau bija kuriozi, bet tur tikai viens burts nelatvisks. Un ko valodu centrs par šo saka?

    ft
    07.07.2016 22:31

    Jā, piekrītu. Nosaukums ir pilnīgi garām.Tā bija pirmā asociācija, kad padzirdēju par šo štelli.

    x
    08.07.2016 08:40
    Reply to  ft

    Jā, izvēlēts ļoti plāns ledutiņš. Ja būs kautcik vērā ņemamas problēmas, varat minēt, kā to padarīšanu iesauks tautā. Un jauniem produktiem problēmas mēdz būt ne tikai lattelecom.

    Ko?
    07.07.2016 17:44

    Uz ledusskapjiem varēs skatīties, bet uz Windows Phone nevarēs.

    Krotow
    07.07.2016 18:07
    Reply to  Ko?

    Windows Phone – kas tas tāds?

    x
    07.07.2016 19:07
    Reply to  Krotow

    jā. Tagad ir jāsaka Windows 10 Mobile :)

    Ko?
    07.07.2016 19:19
    Reply to  x

    Zinu.

    Grix
    07.07.2016 20:37

    Lattelecom labāk būtu ieguldījuši optiskā TV kvalitātes uzlabošanā, nekā piedāvājuši nekam nevajadzīgus straumēšanas pakalpojums. Full HD kanāli uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi un par baisu naudu, kamēr citviet Eiropā un ASV tā ir ikdiena pat vietējiem kanāliem. Nav jēga pirkt TV, kas lielāks par 42 collām, jo Lattelecom neko nedara lietas labā, lai kvalitāti uzlabotu.

    Lattelecom
    08.07.2016 09:21
    Reply to  Grix

    Esam gatavi jebkurā brīdī LTV un MTG vai kādus citus kanālus pārraidīt HD kvalitātē. Pagaidām paši kanāli to neizvēlas. Līdz ar to, jautājumus “kad” būtu jāadresē viņiem. Mēs jau šobrīd visu ārzemju kanālu SD versijas nomainām pret HD.

    Grix
    08.07.2016 10:10
    Reply to  Lattelecom

    Varbūt jānāk ar piedāvāju atbalstīt LTV un MTG, kopīgi ieguldot tehniskajā risinājumā, un to par attiecīgu maksu piedāvāt saviem lietotājiem. Nevaram mēs dzīvot 20gs., ja pat parasts GoPro ir aprīkots ar HD.

    Lattelecom
    08.07.2016 10:16
    Reply to  Grix

    Jau darīts – esam vairākkkārt uzrunājuši LTV, piedāvājot sadarbību kā saturiskā, tā tehniskā jomā. Pagaidām nav atbildes. Laacz nesen noskaidroja, ka ne ltv, ne mtg neesot intereses piedāvāt savu saturu HD kvalitātē.

    Raivis Rasnačs
    08.07.2016 10:45
    Reply to  Lattelecom

    Tad skatītājiem arī vairs nebūs intereses lietot viņu saturu. Kā interesēs tad viņi strādā, ja lietotāju vēlmes absolūti netiek respektētas?

    Rainman
    08.07.2016 18:47

    Ko jūs Te cepaties!?
    Kurš skatās LTV?
    90% penši kuri tāpat neatšķirs hd no sd kvalitātes!!!
    Nē nu ja kursora pārdesmit “gīki” sponsorē šo pasækumu tad penši pateiks “paldies bērni” varbūt, ja redzēs atšķirību….

    drinkits
    12.07.2016 08:51
    Reply to  Rainman

    Nu LTV satura ziņā ir kvalitatīvāks at MTG brīnumiem.

    Grix
    08.07.2016 10:13
    Reply to  Lattelecom

    Vēl es esmu neapmierināts ar optiskā TV lineāro TV apraides kvalitāti. Tā pat netur līdzi virszemes TV kvalitātei. Pārslēdzot to pašu LTV1 no virszemes un optiku, skaņa un bilde jūtami pasliktinās. Saņematies taču!

    Lattelecom
    08.07.2016 10:37
    Reply to  Grix

    Virszemes tv ir mazliet jaudīgāki enkoderi, tas tiesa, taču lielāko redzamo atšķirību tava tv ekrānā rada tas, ka jaunajos tv DVB-T jeb virszemes apraides signāls tiek tehniski uzlabots – pašā tv ir n-tie preseti un algoritmi, lai šādi saņemtu signālu “uzfrišinātu”. Savukārt Interaktīvā tv ir pieslēgta caur digitālo HDMI ieeju, un šādi saņemtu signālu tv nekādi neietekmē, parāda “kā ir”. Un ja tev ir gana jauns un liels tv, tad SD kvalitātes attēls tajā var izskatīties pat sliktāks kā caur virszemes tv saņemtais.

    Grix
    08.07.2016 21:38
    Reply to  Lattelecom

    Paldies par skaidrojumu! No tā var secināt, ka pārmaksāt tagad par 4K televizoru neatmaksāsies vismaz tuvākos 5 gadus :)

    reiny
    08.07.2016 09:33

    Vai šīs produkts jau strādā kopā ar Chromecast?

    Lattelecom
    08.07.2016 10:17
    Reply to  reiny

    Vēl ne, taču šī funkcionalitāte jau plānota kādā no turpmākajiem atjauninājumiem.

    boom
    08.07.2016 10:22

    nu uztaisiet normālu lapu, lai arī bez reģistrācijas ir redzams, kas tiek piedāvāts.
    pirms reģistrācijas gribu redzēt uz ko piesakos. tagad nav nekādas vēlmes reģistrēties.

    Lattelecom
    08.07.2016 10:40
    Reply to  boom

    Reģistrējoties jau tev neviens neprasa nekādus bankas datus vai uzņemties jebkādas saistības – piereģistrējies un izmēģini. Tie, kas jau līdz šim lietoja lattelecom.tv, tiem nav no jauna jāreģistrējas – vienkārši pieslēdzaties ar savu mans.lattelecom lietotājvārdu.

    Tom
    08.07.2016 10:52
    Reply to  Lattelecom

    Nav īsti taisnība, reģistrējoties klientam jāpiekrīt lietošanas noteikumiem un tie uzliek par pienākumu zināmas saistības. Piedevām piekrītot noteikumiem, klients piekrīt, ka visi viņa dati tiks “ierakstīti” un var tikt izmantoti komerciāliem mērķiem. Pat atrašanās vieta var tikt ierakstīta..

    PS. iesaku uzlikt redirectu ne tikai no http://shortcut.lv bet arī no https://shortcut.lv

    Man jau patīk, ka Latvijā IT uzņēmumi domā par inovācijām un attīsta pakalpojumus. Tikai derētu arī tehniski tos sagatavot, lai nav klientam jāpiedāvā tehnoloģijas ar drošības caurumiem.

    boom
    08.07.2016 10:58
    Reply to  Lattelecom

    kas te slēpjams?
    pirms piesakos vēlos uzzināt visu informāciju par pakalpojumu!

    Lattelecom
    08.07.2016 11:06
    Reply to  boom

    Nekā slēpjama, vienkārši viens ir izlasīt, ka piedāvājam 50 labākos tv kanālus, seriālus ar visām sezonām uzreiz (kā netflix) un jaunākajām filmām, bet pavisam kas cits – to pašam izmēģināt.

    khe
    08.07.2016 13:20

    Šis kautkas līdzīgs Tele2 atvērtajai televīzijai?

    Es jau neko. Tikai novērojums.

    khe
    08.07.2016 13:31
    Reply to  khe

    Es zinu, ka man tagad atbildēs, ka man nevajag puļķi televizorā un vēl sazin ko. Tomēr es kā lietotājs parastais neredzu starpību, ja man jāiegādājas jauni mobīlie (izmantoju win telefonus un nesūdzos. Vismaz varēšu ledusskapī skatīties :D ), smart tv man arī nav (par to es arī neraudu un nejūtos kā dinozaurs, jo kā jau minēju varēšu ledusskapī skatīties :D ).
    Atkal esmu apdalīts. Ko nu darīt?
    A varbūt tomēr jāpatērējas, jo varēsu skatīties visur kur ir wifi – darbā, augstskolā lekciju laikā, braucot pie auto stūres, lasot grāmatu, skrienot, pastaigājoties ar suni. Jo esam taču patērētāju sabiedrība un tas taču ir izdzīvošanai svarīgi (vismaz rodas iespaids, ka tas tiek barots katru sekundi)

    RRR
    08.07.2016 13:44
    Reply to  khe

    ja drīkst zināt khe, kāpēc Tu to rakstīji?

    khe
    08.07.2016 14:36
    Reply to  RRR

    Kādēļ tu to vēlies zināt?

    UR33
    08.07.2016 14:47

    Flash? Kapēc? Ir 2016. Man nav un nebūs Flash.

    x
    08.07.2016 19:05
    Reply to  UR33

    >Operētājsistēma Windows 7 vai jaunāka

    puse pasaules dzīvo uz xp, ceturtdaļa uz pingvīna….

    >Adobe Flash Playervai jaunāka versija

    tas laikam ir joks, muļķīgs joks?
    vai tiešām LTC nebija nebija cilvēka, kas redz tālāk par 2005. g. ?

    Nelabojams
    10.07.2016 18:01

    Ko darīt mazintensīvam TV skatītājam ar lēnu internetu? Mani, piemēram, interesē varbūt 4 – 5 kanāli no tiem visiem 50 + nav iespējas tos skatīties HD, bet tik un tā jāmaksā pilna summa. Idiotiskais paku princips rullē. Būtu ar mieru 2 – 3 eur maksāt par mani interesējošiem kanāliem (daži sporta un dokumentālie), t.i. 50 centu par kanālu, kas faktiski ir ievērojami vairāk, nekā 6 eur par vēl 45 kanāliem man pilnīgi nevajadzīgas drazas. Nav jau tas cipars dramatisks, bet negribu maksāt par to, kas ir man nav vajadzīgs vai pat liekas pastulbs?

    10.07.2016 18:26
    Reply to  Nelabojams

    Pasaki šo satura piegādātājiem no kuriem Lattelecom pērk kanālus/filmas :)

    Nelabojams
    11.07.2016 09:22

    Vari pieņemt, ka esmu pasacījis – viņu pārstāvis tak te vislaik zīmējas!

    digitalk
    11.07.2016 00:49

    starp citu, kur skatās Valsts valodas centrs? kāpēc platforma nav ‘Saīsne’, jo mums tak ir uzspiestas datnes un atsāknēšanas? ;->

    Ints Pīrāgs
    11.07.2016 01:02

    Būtu jau forši, ja funkcionalitāte pa laikam papildinātos, klāt nāktu kādas fīčas, citādāk sajūta, ka viss gadiem stāv uz vietas.

    digitalk
    11.07.2016 01:41
    Reply to  Ints Pīrāgs

    [žāvājas] kādus papildinājumus, lai sākumā ievieš HTML5…

    Lattelecom
    11.07.2016 15:47
    Reply to  Ints Pīrāgs

    Ir jau arī nākušas klāt jaunas iespējas un funkcijas – sākot jau ar filmām HD kvalitātē, seriāli ar visām sezonas sērijām uzreiz (t.s. binge view – kā netflix) un beidzot ar AppleTV lietotni. Tuvākā nākotnē plānoti arī HD kanāli, Chromecast atbalsts u.c. papildinājumi. Ja ir jebkādi ierosinājumi – vienmēr laipni!

    Uldis Hofmanis
    23.07.2016 14:46

    Labdien Lattelecom komanda, kāpēc es nevaru Shortcut.lv raidīt uz savu GoogleChromeCast uztvērēju pie TV? Varbūt nemāku, bet ir iespējams.?

    23.07.2016 15:17
    Reply to  Uldis Hofmanis

    Var raidīt. Pirms nedēļas no datora uz TV noskatījos dažas filmas.

    Uno
    25.10.2016 18:16
    Reply to  Uldis Hofmanis

    Lattelekom pats tirgo LG Smartus ar iOS, kuri neuztur Flash, un ko tagad darīt?

    digitalk
    25.10.2016 18:29
    Reply to  Uno

    gaidīt ;)

    Reklāma