Web Analytics
More
    Reklāma

    Līdz 7. februārim Shortcut un Helio iTV bez maksas būs pieejams saturs bērniem

    Jaunākie raksti

    Laikā, kad valstī ir spēkā papildu ierobežojumi, Tet bērniem un viņu vecākiem piedāvā Shortcut lietotnē bez maksas skatīties Tet studio veidotos bērnu oriģinālraidījumus “Emī un Rū” un “Mazo ģēniju akadēmija”, kā arī Helio iTV klientiem dāvina Bērnu stūrīša piedāvājumu. Tie bez papildu abonēšanas maksas būs pieejami līdz 7. februārim un vērojami televizoru, datoru un viedtālruņu ekrānos.

    “Laikā, kad vairāk nekā jebkad agrāk pavadām laiku mājās, vecākiem reizēm var būt grūti izdomāt arvien jaunus veidus, kā vērtīgi un interesanti pavadīt laiku kopā ar bērniem, vai arī nodarbināt mazākos, kamēr vecāki strādā. Redzam, ka tieši tādēļ vecākiem šobrīd ir nepieciešams papildu atbalsts,” norāda Tet izklaides pakalpojumu direktore Inga Alika-Stroda.

    Reklāma

    “Emī un Rū” ir Martas Seleckas veidots bērnu detektīvseriāls par galvenajiem varoņiem Emīliju un Rūdi, kuri kļūst par “Čimpiņ Rimpiņ aģentūras” slepenajiem aģentiem un steidz risināt dažādus pasaules glābšanas uzdevumus. Galvenās lomas seriālā atveido Ance Strazda un Rihards Zeležņevs. Turpretī “Mazo ģēniju akadēmija” ir aizraujošs un izglītojošs raidījums bērniem, kurā Daina Gāga-Ēķe mazos skatītājus iepazīstina ar mākslas un dizaina pasauli, kā arī piedāvā radošās darbnīcas, kurās iesaistīties var gan bērni, gan viņu vecāki.

    Papildus tam Tet visiem Helio iTV klientiem dāvina iespēju līdz 7. februārim apmeklēt virtuālo Bērnu stūrīti bez papildus abonēšanas maksas. Bērnu stūrītis ir īpaši pielāgota un droša multfilmu paka bērniem no 2 līdz 7 gadu vecumam, kurā atrodamas tādas bērnu iemīļotas multiplikācijas filmas kā “Sūklis Bobs kvadrātbiksis”, “Alvins un Burunduki”, “Maša un Lācis”, “Cūciņa Pepa”, “Ķepu patruļa” un citas. Šeit pieejamas tikai speciāli izmeklētas multfilmas pašiem mazākajiem skatītājiem, tādēļ vecāki var būt droši par Bērnu stūrītī pieejamo saturu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    08.01.2021 09:23

    Helio un Shortcut ir stipri apgraizīti un ierobežoti, ja salīdzina ar GO3.
    Satura ziņā GO3 jau cenā ir iekļauts tas par ko iekš Shortcut jāmaksā papildus. Plus vēl visādi riebīgi ierobežojumi, ka Helio var skatīties tikai TET tīklā, un nevar straumēt uz lielo ekrānu. Nav Helio aplikācijas priekš TV kastes, uz TV tikai ar dekoderi. Shortcut strādā tikai uz noteikta saraksta ierīcēm un uz Android Box, kas nav TV Box nemaz nav iespējams palaist.
    Go3 iet pat uz spaiņa, ja tam ir Android. :D

    08.01.2021 10:46
    Reply to  Skābene

    toties absolūti un galīgi neiet uz AppleTV, atšķirībā no Shortcut.

    Skābene
    08.01.2021 15:59
    Reply to  digitalk

    Mūsu platuma grādos absolūti nevajadzīgs krāms tas Apple TV. :D
    Un vispār, Shotcut sevi diskreditēja brīdī, kad uzkarināja Maira brieža cīņas tiešraidi. Kopš tās reizes man tas Shortcut ir melnajā sarakstā. :) Pirms tam bija tīri ciešams.:D

    Gunis
    10.01.2021 16:21
    Reply to  Skābene

    Par Apple TV pareizi pateici

    KKTK
    08.01.2021 10:53
    Reply to  Skābene

    Kur laiki pienākuši – TV jāskatās caur Androīdu :D :D :D

    Krotow
    08.01.2021 21:06
    Reply to  KKTK

    Draugs Ķekavā tā arī caur netu skatās. Saskaitīja ka Shortcut viens sanāk lētāk kā virszemes TV un pārējie kanāli par papildus maksu. Androīds viņa 55″ Sony TV jau iebūvēts. Jautājums vienīgi – cik ilgi sunis to TV atbalstīs :)

    Go3 fans
    08.01.2021 20:52

    Go3 the best

    10.01.2021 17:54

    Vai pastāv kāds variants, neabonējot televīziju (lasi – bez maksas) redzēt LTV1, LTV7 un ReTV uz apple tv? Šobrīd abonēju Helio kopā ar tet internetu, bet TV skatāmies ļoti reti un tad arī tikai kādu no minētajiem kanāliem. Gribu atteikties no Helio, bet ja nu kādreiz savajagas panorāmu noskatīties … Baltkomam ir OK iOS aplikācija kur šos kanālus var skatīties bez maksas, bet nav app priekš apple TV … AirPlay vai screen šārings šoreiz nederēs.

    10.01.2021 18:54
    Reply to  Oskars Pūris

    tev gadījumā nav vienkāršāk uzstutēt antenu ar virszemes tv dekoderi, ja tāds nav iebūvēts tavā TV?

    Last edited 3 years ago by digitalk
    10.01.2021 19:11
    Reply to  digitalk

    Par šo nebiju iedomājies! Jāpapēta. Paldies.

    Reklāma