Web Analytics
More
    Reklāma

    Faraday Future pievienojas Formula E

    Jaunākie raksti

    Pirmās ziņas par elektro automašīnu ražotāju Faraday Future parādījās pirms gada, un CES 2016 jeb Consumer Electronics Show tika izrādīts jauns elektrisko automašīnu koncepts no Faraday Future. Daudzviet tiek minēts, ka Faraday Future grasās tieši konkurēt ar Tesla, tomēr abiem uzņēmumiem un automašīnām ir dažādas idejas. Tos vieno tikai elektrības izmantošana dzinēja darbināšanai.

    Šobrīd tiek ziņots, ka Faraday Future grasās nākamajā sezonā pievienoties Formula E sacensībām. Faraday Future veidos Formula E automašīnu kopā ar jau esošu komandu Dragon Racing. Apvienoto spēku komandas nosaukums būs Faraday Future Dragon Racing, turklāt to sponsorēs viens no populārākajiem Ķīnas viedtālruņu ražotājiem LeEco.

    Reklāma

    No Faraday Future pagaidām īstu automašīnu redzējuši neesam. Faraday Future FFZERO1 varētu būt drīzāk superauto ar piekari, kas līdzinās F1 izmantotajai. Uz stūres būs vieta viedtālrunim, kā arī visi automašīnas iestatījumi un vadība tiks nodoti skārienekrāniem. Diemžēl FFZERO1 pie pircējiem nenonāks šādā izskatā. Faraday Future strādā pie vienotas automašīnu platformas, kas ļautu uzstādīt dažāda izskata virsbūves, lai samazinātu atšķirīgu modeļu izstrādes izmaksas.

    FF_DragonRacing_Livery_1_.0 - Copy

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    04.07.2016 12:11

    Ar augstāk redzamo vāģi būtu arī diezgan riskanti braukāt pa mūsu ielām :)

    Reklāma