Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G5 un Galaxy S7 neatbalsta Android 6.0 microSD un telefona atmiņas apvienošanu

    Jaunākie raksti

    Samsung Galaxy S7 ir atgriezusies microSD kartes pievienošanas iespēja, tāda ir kārtējo reizi arī LG flagmanī G5, turklāt Google ir ar Android 6.0 Marshmallow operētājsistēmu ieviesusi iespēju apvienot viedtālruņa atmiņu ar microSD kartes atmiņu vienā veselumā. Izklausās lieliski?

    Diemžēl nedz Samsung Galaxy S7, ne arī LG G5 nav no ražotāja ieguvis Android 6.0 Marshmallow microSD atmiņas apjoma sapludināšanu ar ierīces atmiņu.

    Reklāma

    Samsung ir oficiāli paziņojis, ka Android Marshmallow ierīces un microSD atmiņas apvienošana nav nepieciešama, jo uzņemto foto un video uzkrāšanai var norādīt microSD atmiņu. Protams, Samsung vēlas arī izvairīties no situācijas, kad ātru iebūvēto Galaxy S7 atmiņu apvieno ar lēnu microSD karti, kas var padarīt viedtālruni lēnīgāku. Samsung pārstāvis norādīja, ka abu atmiņu apvienošana nozīmēs arī microSD kartes dzēšanu, kas var radīt lietotājos nevajadzīgu apjukumu.

    Sagaidāms, ka microSD un viedtālruņa atmiņas apvienošana būs populāra Android Marshmallow ierīces ar 8 vai 16 GB iebūvētās atmiņas apjomu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms Kusiņš
    25.02.2016 11:37

    Tie, kam vajadzēs norūtos un āmen. Jāseko līdzi xda jaunumiem

    PurvaVelns
    25.02.2016 13:57
    Reply to  Toms Kusiņš

    ja, domāju, ka šāda problēma ir tikai reālu gīku lauciņš. Sliktāk ir, kad līdz galam nevar saprast, kur kādi dati tiek glabāti. piemēram, programmu ļauj instalēt atmiņas kartē, bet tajā pašā laikā preferenču fails paliek telefonā. un citi tāda veida gemoroji. vienam aparātam bija tā – nodefinē, ka fočenes iet uz sd, bet izrādās, ka selfijus uz sd saglabāt nez kālab neļauj!

    suspends
    25.02.2016 11:26

    Dīvaini, vakar tieši lasīju, ka LG pr pārstāvis teica, ka G5 būšot iespēja sd karti lietot kā internal. Bet Samsung savu izvēli skaidroja ar to, ka nevēlas iespēju formatēt sd kā internal, jo tad sd karte tiek šifrēta, tāpēc tas radīšot lietotājā apjukumu, kad nevarēs mainīties ar datiem starp telefoniem. Bet nu tās varbūt bija baumas :) avots: http://www.techinsider.io/the-lg-g5-comes-with-adoptable-storage-2016-2

    Reklāma