Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung piedāvās Galaxy S7 lietotājiem Note7 programmatūras iespēju klāstu

    Jaunākie raksti

    Lai arī kā tas daudziem nepatiktu, Galaxy Note7 dienas ir skaitītas. Samsung ir lūdzis izslēgt visus Galaxy Note7 viedtālruņus un nodot tos sadarbības partneriem. Šobrīd uzsākta izmeklēšana ne tikai Samsung iekšienē, tiek ziņots, ka izmeklēšanu uzsākusi arī Dienvidkorejas valdība.

    Saņemtas ziņas, ka pie Galaxy S7 un S7 edge īpašniekiem sāk nonākt Galaxy Note7 paredzētās programmatūras iespējas – tikai Galaxy Note7 paredzēts, uzlabots Always-On ekrāns, pielāgojumi u.tml. Jau iepriekš bija nojaušams, ka Samsung centīsies papildus pārdot Galaxy S7 sērijas viedtālruņus, kas varētu daļēji kompensēt Galaxy Note7 nestos zaudējumus.

    Reklāma

    Sākotnēji tika uzskatīts, ka Galaxy Note7 apmaiņas programma ražotājam izmaksās vismaz vienu miljardu dolāru, šobrīd tiek lēsts, ka pilnīgs viedtālruņu atsaukums un Galaxy Note sērijas pārtraukšana Samsung izmaksās vismaz 3 miljardus dolāru, kas jau ir visai ievērojams zaudējums uzņēmumam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    GGrs
    17.10.2016 10:23

    Jāgaida updeits

    Lapsinieks
    17.10.2016 10:52
    Reply to  GGrs

    jā. un pa pastu atsūtīs dekoratīvu kaklā karamu irbulīti

    Skābene
    17.10.2016 10:55
    Reply to  Lapsinieks

    Irbulis man ir no Note 4! :)

    Lapsinieks
    17.10.2016 11:18
    Reply to  Skābene

    un ko Tu darīsi uz tā edge ar to irbuli? Tam edge tak nav tā sensora slāņa, kas ļauj ar to irbuli darboties. paliek par irbuli vulgaris, kādu veikalā var nopirkt – pildspalva ar gumijas galu. tikai tievāku.

    Krotow
    17.10.2016 15:43

    Būtu nu labāk piedāvājuši pie factory reset noķeksēt nevajadzīgās bloatprogrammas, kuras netiktu uzstādītas telefonā pavisam un nemaz.

    Rubenis
    17.10.2016 21:09

    Darkwolf programmētājs jau kadu laiku atpakaļ ir ieportējis Note 7 ROM uz Note3 telefona. Strādā viss izņemot acu zīlites skeneri un pirkstu nospieduma lasītājs, kas fiziski telefonā nav. Ko Samsung bremzē?

    Dāvis
    17.10.2016 21:24
    Reply to  Rubenis

    Samsung grib, lai tu pērc jaunu telefonu, nevis ielādē jaunu softu bez maksas. Katru gadu interfeiss kļūst ar vien labāks (manuprāt), bet nekad vecāks modelis nedabū UX un UI no jaunāka modeļa. Tāpat bija, kad iznāca S6 un tad S5 palika aizmirsts ar anarhiski veco UI. Šobrīd Note7 UX ir vienkārši fantastisks, bet šaubos, ka to saņems S7 telefons. Varbūt kādu niansi, bet ne visu UI. Drīzāk taupīs to S8 telefonam. Skumji, bet patiesi.

    Reklāma