Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S7 edge ir 2016. gada pārdotākais Android viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Tirgus izpētes uzņēmums Strategy Analytics ziņo, ka pirmā pusgada laikā pārdoti 13.3 miljoni Samsung Galaxy S7 edge viedtālruņi, kas ir uzskatāms par Android pasaules labāko rezultātu 2016. gada laikā. Tiek minēts, ka par labu Galaxy S7 edge izvēlei runā viedtālruņa pieejamība tirdzniecības vietās, zīmola atpazīstamība un uzlabotā saskarne.

    Pētījumā norādīts, ka vēl nekad iepriekš ASV teritorijā neviens viedtālruņu ražotājs nav tik daudz naudas ieguldījis reklāmās un dažādās agresīvās pārdošanas akcijās. Pie mobilo sakaru operatoriem ASV (uzreiz pēc Galaxy S7 un Galaxy S7 edge iznākšanas) viedtālruņus piedāvāja ar akciju, kur par viena cenu tiek saņemti divi Galaxy S7 sērijas viedtālruņi. Pircēji vilināti arī ar bezmaksas Gear VR brillēm un Netflix gada garumā.

    Reklāma

    Otrajā vietā pasaulē ierindojies Samsung Galaxy J2 (2016) ar aptuveni 13 miljoniem pārdotu viedtālruņu, kamēr trešajā vietā ir parastais Samsung Galaxy S7 ar 11.8 miljoniem pārdotiem viedtālruņiem.

    Ļoti tuvu aiz Samsung atrodas Ķīnā populārais OPPO. Tiek ziņots, ka OPPO iepriekš plānoja 2016. gada laikā pārdot 80 miljonus viedtālruņu, tomēr jaunākās ražotāja prognozes tuvojas 100 miljoniem. OPPO R9 modelis tiks pārdots 20 miljonos eksemplāru, ražotājam vēl ir aktuāli arī F1, F1 Plus un F1s viedtālruņu modeļi. Tiek lēsts, ka atsevišķi OPPO modeļi varētu jau nākamā gada pirmajā pusē apsteigt Samsung Galaxy S sērijas pārdošanas apjomus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    10.08.2016 18:13

    Jā, nu jau ar S6 man atkal sāk patikt samsung dizains, pēdējais modelis, kas man patika bija S2 – kaut kādas līdzības es redzu S6, bet S7 savukārt beidzot ir solis augšup, par to iPhone klonēšanas laikmetā ir liels prieks :)

    Reklāma