Web Analytics
More
    Reklāma

    Virtuālās realitātes brilles Samsung Gear VR pieejamas arī Latvijā

    Jaunākie raksti

    Pirmās Samsung Gear virtuālās realitātes (VR) brilles nonākušas tirdzniecībā arī Latvijas tirgū. Gear VR brilles ļauj baudīt 360 grādu video, virtuāli ceļot pa visu pasauli caur telpiskām fotogrāfijām un video, spēlēt spēles un pieredzēt citas unikālas iespējas, ko nodrošina AMOLED ekrāns ar teicamām krāsām, attēla skaidrumu un veiktspēju. Tās ir savienojamas ar Samsung Galaxy S6 edge+, S6, S6 edge un Galaxy Note 5 viedtālruņiem.

    “Pērn prezentētās Gear VR Innovator Edition virtuālās realitātes brilles parāda, ka šo jauno mobilo tehnoloģiju risinājumu jomā mēs esam celmlauži,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs. “Mūsuprāt, virtuālā realitāte ir nākotnes datorvides platforma, tāpēc esam spēruši vēl vienu soli uz priekšu – kopā ar uzņēmumu Oculus izveidojot Gear VR brilles, kas nosaka jaunu standartu mobilās virtuālās realitātes jomā.”

    Reklāma

    “Samsung Gear VR ir par 19% vieglākas nekā iepriekšējās Gear VR Innovator Edition brilles, un tās ir aprīkotas ar uzlabotiem polsterējumiem, lai ierīci padarītu ērtāku lietošanā. Ir pilnveidots arī Gear VR briļļu skārienvadības panelis, kas nodrošina plašākas ierīces kontroles iespējas, vienlaicīgi baudot filmas, spēles, 360 grādu video un citu brillēm pielāgotu saturu.

    “Kopā ar Samsung mēs esam mainījuši virtuālās realitātes attēlošanas iespējas un radījuši šodien labāko mobilās virtuālās realitātes risinājumu,” norāda Oculus vadītājs Brendans Iribe. “Gear VR ļauj kopā ar draugiem spēlēt aizraujošas spēles, izbaudīt panorāmas video, kā arī burtiski ceļot pa pasauli – un tas ir tikai sākums šīs tehnoloģijas plašajām iespējām.”

    Samsung Gear VR brilles šobrīd ir pieejamas Samsung veikalā tirdzniecības centrā Spice par 29,99 eiro, iegādājoties tās kopā ar kādu no Samsung Galaxy S6 sērijas tālruņiem. Atsevišķi tās būs pieejamas janvāra sākumā par aptuveno cenu 129,99 eiro.

    Samsung Gear VR tehniskā specifikācija

    • Izmērs / Svars: 201,9 x 116,4 x 92,6 mm / 318 g
    • Sensori: Akselerometrs, Žiroskops, Tuvuma sensors (briļļu uzlikšanas/noņemšanas piefiksēšanai)
    • Skata lauks (FOV – Field of View): 96 grādi
    • Attāluma diapazons starp lēcām: 54 ~ 70 mm (fiksētās lēcas)
    • Krāsa: Balta (Frost White)
    • Savietojamība: microUSB (savienojums ar Galaxy Note 5, S6 edge+, S6, S6 edge)
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    JD
    04.12.2015 02:10

    Ir sanacis izmeginat LA Autoshow laika, kur Subaru piedavaja Rallijkrosa brauciena simulaciju- asumu samera gruti noregulet un acis sap/nogurst, del mineta iemesla, lidzigi ka no 3D brillem, bet protams ka efektivi, vajadzigas paris sekundes lai atgrieztos realitate.

    Edgars Prancāns
    06.12.2015 16:38

    var ievietot iPhone 6s bez problēmām. podziņas gan nestrādās bet ar piem. Homido aplikāciju baigi labi darbojas.

    Edgars Prancāns
    06.12.2015 23:59

    īzī

    Reklāma