Web Analytics
More
    Reklāma

    Meizu MWC 2016 izziņos viedtālruni ar Ubuntu

    Jaunākie raksti

    Var teikt, ka Meizu katru gadu Mobile World Congress norises gaitā izziņo pa kādam Ubuntu viedtālrunim. 2014. gadā tas bija Ubuntu MX3 modelis, pagājušajā gadā Mobile World Congress 2015 tika izziņots Meizu MX4 Ubuntu.

    Sagaidāms, ka arī šogad Meizu izziņos Ubuntu operētājsistēmas darbinātu viedtālruni Mobile World Congress norises laikā. Tiek pieļauts, ka šogad Ubuntu operētājsistēma tiks uzstādīta Meizu Pro 5 (Ubuntu Edition) viedtālrunī. Meizu pasākums norisināsies 22. februārī – pirmajā oficiālajā MWC 2016 norises dienā. No Meizu tiek gaidītas arī vairākas citas ierīču izziņošanas.

    Reklāma

    Meizu Pro 5 Android viedtālruņa versija tika oficiāli izziņota pagājušā gada rudenī. Meizu Pro 5 nosaukumā pazudis “MX”, ar ko pēdējā laikā asociējās ražotāja flagmaņi. Meizu Pro 5 saņēmis 5.7 collu 1080p izšķirtspējas Super AMOLED ekrānu. Viedtālrunim ir 21 megapikseļa kamera ar Sony IMX230 1/2.4″ sensoru un priekšā ir 5 megapikseļu pašiņu kamera. Interesanti, ka Meizu Pro 5 darbina Samsung Exynos 7420 procesors, kas atrodam arī Samsung Galaxy S6 un Galaxy S6 edge modeļos. Veiktspējīgais procesors tiks pārots ar 3 vai 4 GB RAM atkarībā no atmiņas (attiecīgi 32 GB vai 64 GB) apjoma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma