Web Analytics
More
    Reklāma

    Lidojošs koks Kickstarter? Aiziet!

    Jaunākie raksti

    Aizmirsti par ierasto, ir laiks veidot savu ‘mazo zvaigzni’! Japāņu izstrādātais Air Bonsai, kā kampaņa Kickstarter pūļfinansēšanas platformā turpina savu uzvaras gājienu, piedāvā iestādīt pašam savu īpašo augu un iedomāties vēlēšanos. Pievienotā vērtība? Air Bonsai lido!

    Viss sākas ar leģendu. Par cilvēkiem, zvaigznēm, dabu un izteiktām vēlmēm. Par to, ko mēs redzam sev apkārt un virs sevis. Tālākais ir teju pašsaprotams – leģenda beidzot top īsta, atliek vien tai noticēt. Vairāk nekā 2400 atbalstītāju, kas produkta īstenošanai atvēlējuši jau pusmiljonu dolāru, ir gatavi tā īpatnības vērot arī klātienē.

    Reklāma

    Kas tad īsti ir Air Bonsai? Zem leģendas burvības dzīvo ‘mazā zvaigzne’ jeb magnētiska bumbiņa, kas būs iestādītā auga mājas un kas lidos un rotēs 2 centimetru augstumā virs enerģijas bāzes. Bumbiņai pievienots sūklis, kas atvieglos stādīšanas procesu. Lai iegādātos Air Bonsai savā īpašumā Kickstarter kampaņas ietvaros, ir jārēķinās ar 270$ izdevumiem, kas iekļauj pamata komplektu, spilventiņu un kastīti, kā arī nosūtīšanas izmaksas. Stādāmie augi gan jāsagādā pašiem!

    Par mazākām naudiņām var tikt arī pie T-krekla, Air Bonsai digitālajām ziņām vai atsevišķām ‘mazajām zvaigznēm’ (bez enerģijas bāzes).

    Stādīšanas entuziastiem tikai jāatceras, ka līdz ar produkta iegādi seko rūpes. ‘Mazā zvaigzne’ spēj noturēt 250 gramus svara, tādējādi latviešu spēka avoti kļavas un ozoli Air Bonsai nebūs piemēroti. Tostarp uzmanīgi jāveic arī laistīšana, lai nesabojātu enerģijas bāzi.

    Kampaņa Kickstarter platformā būs aktīva vēl nepilnu mēnesi. Kā būs ar Tavu leģendu?

    https://www.youtube.com/watch?v=jssXjtYoDl0

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    01.02.2016 12:59

    Emm..no tehnoloģiju portāla kaut kā..pat nezinu
    Ne vārda par tehnoloģiju, kas tad liek tam pasākumam lidot?

    01.02.2016 14:40
    Reply to  Kaspars

    Rakstā taču ir pieminēts, ka kociņu gaisā notur magnēts :)

    Kaspars
    01.02.2016 18:01

    ups, ok – manis paša paviršā lasīšana :)

    Arturs
    02.02.2016 22:06

    Vai šo citātu tu izdomāji pats vai tulkoji no viņu projekta prezentācijas:
    “Viss sākas ar leģendu. Par cilvēkiem, zvaigznēm, dabu un izteiktām vēlmēm. Par to, ko mēs redzam sev apkārt un virs sevis. Tālākais ir teju pašsaprotams – leģenda beidzot top īsta, atliek vien tai noticēt.”

    Uldis M.
    01.02.2016 16:23

    Stilīgi, bet nu kociņu nevar saaudzēt pārāk lielu, vai ļaut tam saaugt izteikti uz vienu pusi… regulāri jāapcērp, citādi pazudīs stabilitāte un nozvelsies viss uz galda…

    davfreim
    01.02.2016 17:24

    Interesanti, bet par dārgu. Esmu aktīvs kickstarter lietotājs un nesen bija arī bluetooth tumbiņa tieši pēc šāda principa par ~100€.

    Vispār kickstarterā var dabūt daudzus ļoti kvalitatīvus produktus par zemu cenu, tikai jārēķinās, ka jāgaida parasti 3-9mēneši :)

    KKTK
    02.02.2016 09:48

    Super, es gribu kartupeļus stādīt un novākt gaisā. Tad $uka$ kolorado netiks klāt!

    Krotow
    03.02.2016 10:41
    Reply to  KKTK

    Skuju – strīpainajiem mūdžiem ir spārni.

    Reklāma