Web Analytics
More
    Reklāma

    Sociālais tīkls ASKfm maina vizuālo tēlu un ievieš jauninājumus

    Jaunākie raksti

    ASKfm, pasaulē lielākais jautājumu un atbilžu sociālais tīkls, šodien nodod saviem lietotājiem atjauninātu zīmolu un funkcijas, kas pieejamas mobilajās aplikācijās un interneta vietnē.  Jaunais ASKfm sniegs iespēju saviem lietotājiem radošāk izteikties un vieglāk piekļūt bagātīgajam ASKfm lietotāju saturam. ASKfm mēnesī izmanto 150 miljoni unikālo lietotāju, no kuriem liela daļa ir vecumā līdz 18 gadiem.

    “Jauniešu komunikācija ASKfm platformā ir ļoti intensīva – liela daļa no 18 miljardiem jautājumu, kurus lietotāji uzdeva ASKfm pagājušajā gadā, tika atbildēti minūtes laikā,” saka ASKfm vadītāja Andrea Cutright. “Mēs saskatījām iespēju kardināli pilnveidot lietotāju pieredzi, lai sekmētu radošu un tūlītēju komunikāciju, atspoguļojot to, kā mūsu lietotāji izmanto platformu”.

    Reklāma

    ASKfm jaunumi, kas no šodienas ir lietotāju rīcībā:

    • Vienkāršots veids, kā atrast un pievienot draugus. 75 procenti ASKfm lietotāju sazinās ar cilvēkiem, kurus tie jau pazīst. Jaunais ASKfm sniedz iespēju vienkāršāk uzaicināt draugus un komunicēt ar tiem. Tagad lietotāji var uzaicināt draugus pievienoties sarunām ASKfm ar īsziņu, kā arī saturā izmantot atsauces uz citiem lietotājiem.
    • Svaigs dizains un sajūtas. Jaunā lietotāju pieredze ietver spilgtas krāsas un dzīvesprieku, kas atbilst mūsu lietotāju kodolam. ASKfm jaunais simbols – Pūčkaķis – iemieso jautrību, zinātkāri un rotaļīgumu, kas raksturīga ASKfm kopienai.
    • Vairāk iespēju izteikt savu unikālo personību. ASKfm tagad ir integrējis GIPHY, pasaulē lielāko GIF bibliotēku. Tā dod iespēju lietotājiem izvēlēties ilustrācijas savām atbildēm no tūkstošiem GIF attēlu. Tāpat lietotāji var pievienot savam profilam bannera fotogrāfiju.
    • Satura kopīgošana. Jaunais ASKfm paredz iespēju ‘nošpikot’ interesantus jautājumus no citiem un uzdot tos saviem draugiem.
    • Pilnveidoti drošības iestatījumi. Drošība vēl aizvien ir mūsu prioritāte un mēs turpinām pilnveidot vadlīnijas un instrumentus, kas dod lietotājiem kontroli par to kā tie uzdod un atbild uz jautājumiem. Katrs lietotājs pats var izlemt, vai saņemt anonīmus jautājumus.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nrlr
    15.01.2016 12:35

    ask.fm ir made in LV, starpcitu

    15.01.2016 12:35
    Reply to  nrlr

    Jep, tāpēc arī par to šeit ir raksts.

    Reklāma