Web Analytics
More
    Reklāma

    Dusi mierā oriģinālā zilā Twitter profilu verifikācijas atzīme

    Jaunākie raksti

    Beidzot sākusi īstenoties Īlona Maska plāni atslēgt līdz šim darbojošos Twitter kontu verificēšanas sistēmu un oriģinālo zilo atzīmi pie tiem. Tā tiks aizstāta ar abonēšnas maksas servisu, ļaujot ikvienam tikt pie šāda statusa.

    Iepriekš zilo atzīmi Twitter platformā saņēma tie lietotāji, kuri bija pietiekami aktīvi, autentiski un pauda sabiedrisko domu. Pēc Twitter iegādes Masks jau bija izteicies, ka šī sistēma ir muļķīga, un to nepieciešams mainīt. Kaut arī līdz šim tās bija tikai runas, tad sākot no 20. aprīļa iepriekš izsniegtās zilās atzīmes sākušas pazust no profiliem. Tas skar pilnībā visus, arī ļoti populārus cilvēkus visā pasaulē.

    Reklāma

    Lai tagad saņemtu šādu zilu atzīmi pie sava profila būs jāšķiras no 8 dolāriem mēnesī. Tikmēr uzņēmumiem būs iespējams iegūt zelta atzīmi, kas norādīs uz to statusu, bet arī tā būs pieejama par maksu. Kā norādījis Masks, tad iepriekšējais piegājiens ir radījis kungu un zemnieku sistēmu, bet nevarētu teikt, ka abonēšanas maksas ieviešana to krasi mainītu.

    Šis solis saņēmis lielu kritiku, jo tādējādi zilo atzīmi varēs saņemt arī viltus konti, izplatot dezinformāciju vai patiesībā izliekoties par kādu citu. Skaidrs ir viens, ka Twitter ir nepieciešama nauda, un šis ir viens no veidiem, kā mēģināt kaut ko nopelnīt.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma