Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 Shared Service Center pievienojas 500. darbinieks

    Jaunākie raksti

    Šobrīd atrast labu IT speciālistu darba tirgū uzņēmumiem ir īsts izaicinājums, Tele2 Shared Service Center (Tele2 SSC) šo izaicinājumu ir pieņēmuši un šobrīd aug ar ātrumu 100 darbinieki gadā. Šodien Tele2 SSC kolektīvā sveica tīkla vadības centra operatoru.

    Tele2 SSC vadītājs Kim Leandersson atzīst, ka kompānijai vērtību piešķir tieši cilvēki: “Neticami, ka esam izauguši šādā apmērā. 2004.gadā, kad Tele2 SSC uzsāka savu darbību, bijām tikai daži, bet šobrīd, līdz ar industrijas attīstību, esam jau pus tūkstotis! Mūsu darbinieki ir no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Krievijas un citām valstīm. Svarīgi, ka mūsu komandā ir cilvēki, kas ir ambiciozi, turpina sevi pilnveidot katru dienu. Izaugsme lielā mērā ir visa kolektīva nopelns!”

    Reklāma

    Tele2 SSC mērķis ir kļūt par multifunkcionālu ārpakalpojumu centru – no jūnija uzņēmums nodrošina arī finanšu pārvaldību. Jaunu pakalpojumu piedāvāšana ir svarīgs solis šī mērķa sasniegšanai, kā rezultātā turpinās augt uzņēmuma darbinieku skaits un prasmes. Tele2 SSC nodrošina IT&T un finanšu pakalpojumus visiem “Tele2 AB” grupas uzņēmumiem deviņās valstīs – Austrijā, Horvātijā, Igaunijā, Kazahstānā, Latvijā, Lietuvā, Nīderlandē, Vācijā un Zviedrijā. Tele2 SSC ir lielisks piemērs tam, ka Latvija var kļūt par ārpakalpojumu centru lieliem, starptautiskiem uzņēmumiem.

    Kim Leandersson atzīst, ka šobrīd IT jomā ir liels cilvēku iztrūkums un šī problēma, laikam ejot, tikai saasināsies. Servisa centri kļūst modernāki, līdz ar to nepieciešams vairāk speciālistu, kas ir kompetentāki un zinošāki. Tele2 SSC speciālistus izdodas uzrunāt tieši tādēļ, ka viņi saredz uzņēmuma veiksmīgo darbību mūsdienu biznesa vidē un to, kā tam izdevies kļūt par vadošo kompāniju Latvijas IT&T industrijā. Atzīmējot Tele2 SSC 500.darbinieku, ir gandarījums par izaugsmi un interese par jauniem izaicinājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma