Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung GearVR brilles maksās $99 un būs pieejamas novembrī

    Jaunākie raksti

    Samsung beidzot oficiāli izziņojuši visiem pieejamu GearVR virtuālās realitātes briļļu iznākšanu jau novembrī un to cena būs 99 ASV dolāri.

    Samsung virtuālās realitātes brilles šobrīd nav publiski pieejamas, turklāt tās darbojas tikai ar VR player aplikāciju, kas uzstādīta Galaxy Note 4. Saturiskā ziņā GearVR virtuālās realitātes brilles ir visai ierobežotas, bet jau tagad tiek piedāvātas arī 360 grādu 3D video izklaides un spēle ar lidmašīnas vadīšanu un šaušanu. Tiek ziņots, ka GearVR nav vērojama nekāda aizture ierīces darbībā, par ko iepriekš bija pamatotas bažas.

    Reklāma

    Apsolīts, ka Samsung GearVR spēs sadarboties ar visiem 2015. gada Samsung viedtālruņu modeļiem, kuru skaitā ir Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 edge un Galaxy S6 edge+. Ražotājs apgalvo, ka gandrīz gadu ilgā gaidīšana nebūs bijusi velta, jo samazināts Samsung GearVR svars par 22%, kā arī uzlabota virtuālās realitātes briļļu vadība.

    GearVR drīzumā saņemšot pielāgotas Netflix, Hulu, Vimeo un TiVo lietotnes, kā arī Oculus Arcade, kas ļaus briļļu īpašniekiem spēlēt vairākas jaunas un arī vecas (Pac-Man, Gauntlet, Spy Hunter, Sonic the Hedgehog) spēles.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma