Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā būs nopērkams jaunais CAT S30 viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Oficiālais CAT telefonu izplatītājs  Centrālajā un Austrumeiropā, kompānija TCCM, paziņo, ka Latvijā septembra beigās būs nopērkams izturīgais viedtālrunis CAT S30. Tas ir izturīgs tālrunis par pieejamu cenu, kuram ir pārdomāta konstrukcija, kas tālruni padara ērti satveramu un neslīdošu. CAT S30 būs nopērkams oktobra sākumā. Tā aptuvenā cena būs zem 300 eiro.

    Viedtālrunis ir tapis apjomīgas izpētes rezultātā, kurā bija iesaistīti gan tirgotāji, gan jau esošie CAT tālruņu lietotāji, no kuriem 69% atzīst, ka vide, kurā viņi strādā, ietekmējusi viņu izvēli iegādāties izturīgu tālruni.*

    Reklāma

    CAT S30 tika izstrādāts, domājot par to profesiju lietotājiem, kuriem tālrunis varētu būt piemērots un izmantojot Caterpillar pieredzi izturīgu un kvalitatīvu izstrādājumu ražošanā. Tālruņa konstrukcija raksturo tā izcili lielo izturību: S30 ir ērti satverams korpuss, tālrunis izgatavots no izturīgiem materiāliem un tam ir IP68 un Mil SPEC 810G sertifikācija. Ūdensizturīgā un stiprā tālruņa akumulatora jaudas pietiks ilgam laikam, tālrunis aprīkots ar tehnoloģiju, kas ļauj ar to strādāt cimdos, un tam ir Android jaunākā versija (Lollipop).

    „Arvien vairāk un vairāk uzņēmumu izmanto viedtālruņus, tādēļ ir būtiski, lai tie spētu pildīt savu uzdevumu visas darbdienas garumā – S30 rūpējas par ikvienu, kurš strādā sarežģītā darba vidē,” saka Bullit Mobile vadītājs Olivers Šulte (Oliver Schulte). „Līdztekus 4,5″ skārienjutīgajam ekrānam, tālrunim ir arī „īstas” navigācijas pogas, tas pārvar plaisu starp parasto un moderno viedtālruni, turklāt par pieejamu cenu.

    CAT S30 galvenie parameteri:

    • Ietilpīgs akumulators
    • Izturīgs pret kritieniem pat no 1,8 m augstuma
    • Ūdensdrošs, putekļdrošs un trieciendrošs
    • Tehnoloģija, kas ļauj darboties cimdos
    • Tehnoloģija, kas ļauj darboties ar mitriem pirkstiem
    • Izturīgs pret eļļām un taukiem, izturīgi izejmateriāli
    • Corning® Gorilla® Glass 3 ekrāns

    *Avots: Cat aptauja par izturīgajiem tālruņiem (‘Rugged Research’), 2015. gada Jūnijs

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Janka
    25.09.2015 12:30

    Nesen šādu tanku skatījos – Blackwiev v5000. Būtu ekstrēmas atpūtas piekritējs, nopirktu:) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_237293.html

    Reklāma